Ismini
Διάσημο μέλος
Πώς παίζεται: Προκαλούμε τη γάτα να μας κυνηγήσει και κρυβόμαστε κάπου. Πχ. πίσω από έναν τοίχο. Η γατα μας ψάχνει και όταν μας βρει, παραμονεύει αθέατη. Τότε πεταγόμαστε προκαλώντας της έκπληξη! Αρχίζει να τρέχει με τη σειρά της προκαλώντας μας και παιζουμε με αντιστροφη ρόλων.
Παιδιά δοκιμάστε το! Δεν τις αγριευει καθόλου, αντιθέτως ξεδίνουν και ηρεμούν! Λιγο κουραστικο βέβαια (αντε να τρεχεις πανω κατω....
) αλλα ειναι μια καλη γυμναστικούλα! Και για τη γάτα και για εμάς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευαγγελίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα κ το συστήνω ανεπιφύλακτα!!Το'χω δοκιμάσει πολλές φορές κ κάθε φορά έχει το ίδιο διασκεδαστικό αποτέλεσμα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
. Τωρα προσπαθει να το μαθει στο Σαββα αλλα ακομα χωρις αποτελεσμα 
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eιδικά θυμάμαι τη Φρύνη μας που ξετρελενόταν με το κρυφτό. Aχ Φρυνούλα μας αγαπημένη. Σε όλους λείπεις 
vicki v.
Δραστήριο μέλος
αυτή που το ξεκινά. Κρύβεται πίσω από τις πόρτες ή έπιπλα ~ και περιμένει πότε θα περάσω για να με τρομάξει

mela
Νεοφερμένο μέλος
Η μακαρίτισα η Μπλάκυ έπαιζε κρυφτό μέχρι που πέθανε κι ας είχε ατονίσει η όρασή της ...

Η Μέλα το διασκεδάζει αλλά δεν της αρέσει καθόλου όταν τη βρίσκω...απ'την άλλη όταν δεν καταφέρνει να με βρει, βγάζει κάτι νιαουριτά που με τρελλαίνει
και τελικά προδίνομαι μόνη μου 
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mα καλά λες, στραβό είναι ή χαζό. Tίποτα απο τα δύο. Aφηρημένο ήταν το καημένο

Ismini
Διάσημο μέλος
Olga επρεπε να δεις τα 5 γατακια μεταξυ τους πως παιζανε....Κολαση το σπιτι....!

felis reich
Νεοφερμένο μέλος
Δοκιμάστε και κάτι άλλο παιδιά.. Βάλτε μια καρέκλα ή κρεβάτι δίπλα σε μια πόρτα χωρίς, όμως, να φαίνεται καθόλου. Έπειτα, ανεβείτε επάνω και προβάλλετε από την πόρτα μόνο το κεφάλι σας την στιγμή που θα πλησιάζει το
προς το δωμάτιο που βρίσκεστε, ώστε να φαίνεται αυτό από το άλλο δωμάτιο ότι είναι σε αφύσικο ύψος. Αυτό που έκανε το δικό μου
και ίσως να κάνει και το δικό σας το ίδιο, ήταν να βγάζει κάτι κακαρίσματα (καμία σχέση με νιαούρισμα), ίδια με αυτά που έκανε όταν ετοιμαζόταν να κυνηγήσει κάποιο περιστέρι στο μπαλκόνι. Έπειτα, αφού είχε πλησιάσει αρκετά, ορμούσε προς το κακόμοιρο κρανίο μου με ένα εντυπωσιακότατο άλμα
. Προσοχή μεγάλη να τραβηχτείτε έγκαιρα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Μα καλά... γατιά έχω ή σκυλάκια;;;;
Στη φωτό ο Ζιζού παραφιλάει...
Συνημμένα

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ μην μου βάζεις τέτοιες ιδέες , γιατί τα πιστεύω!Sofiagal ισως η Μαυριτσα σου ειναι μετεμψυχωση καποιας σκυλιτσας και κανει ετσι?
Λες???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
οι αντιδράσεις του είναι απίστευτες!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool