Κρυφτό!

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Το παιχνιδάκι "κρυφτό" -ναι αυτό που παίζαμε όταν είμαστε μικροί, με κάποιες παραλλαγές- αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του γάτου μου. Και στο παρελθον ειχα γάτες που επίσης τους άρεσε.

Πώς παίζεται: Προκαλούμε τη γάτα να μας κυνηγήσει και κρυβόμαστε κάπου. Πχ. πίσω από έναν τοίχο. Η γατα μας ψάχνει και όταν μας βρει, παραμονεύει αθέατη. Τότε πεταγόμαστε προκαλώντας της έκπληξη! Αρχίζει να τρέχει με τη σειρά της προκαλώντας μας και παιζουμε με αντιστροφη ρόλων.

Παιδιά δοκιμάστε το! Δεν τις αγριευει καθόλου, αντιθέτως ξεδίνουν και ηρεμούν! Λιγο κουραστικο βέβαια (αντε να τρεχεις πανω κατω....:P ) αλλα ειναι μια καλη γυμναστικούλα! Και για τη γάτα και για εμάς!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: Συμφωνώ απόλυτα κ το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Το'χω δοκιμάσει πολλές φορές κ κάθε φορά έχει το ίδιο διασκεδαστικό αποτέλεσμα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ ότι έχει πολύ γέλιο ,αλλά το πιο αστείο είναι όταν δεν προλαβαίνω να τρομάξω εγώ την μαυρούλα και τρομάζει εκείνη εμένα.Και βάζω τις στριγγλιές από την τρομάρα μου...:P

Αχ ναι το επαιζε και η μητερα μου με τον Μισκα και γελαγα μεχρι δακρυων, μια τον ''τρομαζε'', μια την τρομαζε και τρεχανε τρεχανε (κυριως ο γατος βεβαια) :lol: . Τωρα προσπαθει να το μαθει στο Σαββα αλλα ακομα χωρις αποτελεσμα :confused:

Aχ ναι! Έχει πολύ πλάκα :lol: Eιδικά θυμάμαι τη Φρύνη μας που ξετρελενόταν με το κρυφτό. Aχ Φρυνούλα μας αγαπημένη. Σε όλους λείπεις :(

Απίστευτο παιχνίδι όντως...Αν και τις περισσότερες φορές η Σβούρα είναι
αυτή που το ξεκινά. Κρύβεται πίσω από τις πόρτες ή έπιπλα ~ και περιμένει πότε θα περάσω για να με τρομάξει

:D

Τελικά αυτό το παιχνίδι μάλλον το έχουμε ανακαλύψει όλοι με τα ζουζούνια μας.
Η μακαρίτισα η Μπλάκυ έπαιζε κρυφτό μέχρι που πέθανε κι ας είχε ατονίσει η όρασή της ...:inlove:
Η Μέλα το διασκεδάζει αλλά δεν της αρέσει καθόλου όταν τη βρίσκω...απ'την άλλη όταν δεν καταφέρνει να με βρει, βγάζει κάτι νιαουριτά που με τρελλαίνει:lol: και τελικά προδίνομαι μόνη μου :bleh:

Tο πιο ωραίο κρυφτό είναι αυτό που παίζουν οι γατούλες μεταξύ τους. Aξέχαστες οι στιγμές με Mέλανι-Mπιάνκα. Hταν η μια κρυμένη πίσω απο τη γωνία σε μια καρέκλα και περίμενε την άλλη να της κάνει «μπουυυυ». Γίνεται τη μία φορά, οκ τρομάζει τη Mπιάνκα το Mελανάκι. Σε λίγα λεπτά ξαναγίνεται το ίδιο. Mετά ξανά!!! Aλλά η Mέλανι είναι κάτω απο την καρέκλα αυτή τη φορά αλλά στο ίδιο σημείο. Eρχεται η Mπιάνκα «υποψιασμένη» και κοιτάει να τη δει προς τα πάνω εκεί που ήταν και πριν. Eίναι σε αποσταση 20 εκ και δεν τη βλέπει!!!!! Mόλις της έκανε η Mέλανι «μπουυυ» την κατάλαβε :P Mα καλά λες, στραβό είναι ή χαζό. Tίποτα απο τα δύο. Aφηρημένο ήταν το καημένο :lol: :lol: :lol:

Παντως οι γατες μας εκπαιδευσαν να παιζουμε αυτο το παιχνιδι και οχι εμεις αυτες. Δεν μπορω να θυμηθω και να καταλαβω πώς.... Τελικά και άλλα πολλά που ξέρω αυτές πρέπει να μου τα έμαθαν!
Olga επρεπε να δεις τα 5 γατακια μεταξυ τους πως παιζανε....Κολαση το σπιτι....!:D

Κρυφτό

:hello: Δοκιμάστε και κάτι άλλο παιδιά.. Βάλτε μια καρέκλα ή κρεβάτι δίπλα σε μια πόρτα χωρίς, όμως, να φαίνεται καθόλου. Έπειτα,
ανεβείτε επάνω και προβάλλετε από την πόρτα μόνο το κεφάλι σας την στιγμή που θα πλησιάζει το :P προς το δωμάτιο που βρίσκεστε, ώστε να φαίνεται αυτό από το άλλο δωμάτιο ότι είναι σε αφύσικο ύψος. Αυτό που έκανε το δικό μου :) και ίσως να κάνει και το δικό σας το ίδιο, ήταν να βγάζει κάτι κακαρίσματα (καμία σχέση με νιαούρισμα), ίδια με αυτά που έκανε όταν ετοιμαζόταν να κυνηγήσει κάποιο περιστέρι στο μπαλκόνι. Έπειτα, αφού είχε πλησιάσει αρκετά, ορμούσε προς το κακόμοιρο κρανίο μου με ένα εντυπωσιακότατο άλμα:up: . Προσοχή μεγάλη να τραβηχτείτε έγκαιρα!!!

Εμένα πάλι τους αρέσει να παίζουν κρυφτό (μάλλον στον Ζιζού αρέσει..) αλλά μεταξύ μας του αρέσει να παίζουμε με την μπάλα... ξέρεται πετάμε την μπάλα και τρέχουν να μας την φέρουν... :P
Μα καλά... γατιά έχω ή σκυλάκια;;;;:hmm:
Στη φωτό ο Ζιζού παραφιλάει...

Συνημμένα

• Κρυφτούλι.JPG
    Κρυφτούλι.JPG
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 43
Αυτήν την απορία έχω και γω , αν ξερει η μαυρούλα ότι είναι γάτα.Οχι μόνο που φέρνει το μπαλάκι πίσω,όχι που μερικές φορές τρώει με το χέρι ,αλλά και όταν γυρνάμε σπίτι ,μας υποδέχεται στην πόρτα ανάσκελα.Ασε που έχει μάθει και ο μικρός και μας κάνει τα ίδια...τρέλλα είναι.:P

Sofiagal ισως η Μαυριτσα σου ειναι μετεμψυχωση καποιας σκυλιτσας και κανει ετσι? :P :confused: :lol:

Sofiagal ισως η Μαυριτσα σου ειναι μετεμψυχωση καποιας σκυλιτσας και κανει ετσι?
Αχ μην μου βάζεις τέτοιες ιδέες , γιατί τα πιστεύω!:hmm: Λες???

καλε το πατουνι το κανει αυτο του πεταμε το κουκλακι του κ μας το φερνει πισω να σημειωσω οτι το αρκουδι ειναι πιο μεγαλο απο το πατουνι

Παντως ηταν καλο σκυλι στην προηγουμενη ζωη του γιατι τωρα ειναι καλο γατοσκυλο! :)

παίζω κρυφτό με τον Ρωμαίο και έχει πολύ πλάκα ομολογουμένως!
οι αντιδράσεις του είναι απίστευτες!!!:lol:
215956id0.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back