Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιοι/ες έχουν έστω και κάποια μικρή ιδιοκτησία άς το προσέξουν! Πληροφορίες θα βρείτε στο www.ktimatologio.gr
Αντε και καλή ευκολία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σας πω μονο, λογω επαγγελματος, οτι εκανα δηλωσεις το 2002 για την περιουσια του Δημοσιου... και ακομα διορθωνουμε τα ορια μας και οι πολιτες επισης, χωρια τα δικαστηρια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Ο δανειολήπτης ορθώς σκάει τα 35 ευρώ επειδή είναι (ή θα γίνει) κάτοχος του ακινήτου.
Η τράπεζα οφείλει να σκάσει άλλα 35 για το ίδιο ακίνητο επειδή έχει επί του ακινήτου δικαίωμα υποθήκης/προσημείωσης, πράγμα που σημαίνει ότι, όσο ισχύει η υποθήκη/προσημείωση: 1. ο δανειολήπτης δεν μπορεί λ.χ. να πουλήσει το ανακαινισμένο ακίνητό του και 2. η τράπεζα μπορεί χαλαρά να φάει ίσως και ΟΛΟ το ακίνητο αν, για κάποιο λόγο, ο δανειολήπτης δεν μπορέσει να ξεπληρώσει το δάνειο.
Από πού κι ως πού, λοιπόν, να φορτωθεί ο δανειολήπτης ΚΑΙ το 35άρι της τράπεζας;;;

Για να συνέλθουμε λιγάκι... για να συνέλθουμε!
Havana
Διάσημο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτό όμως δεν είναι και ό,τι νομιμότερο! Αν το κάναμε εγώ κι εσύ, ή ξύλο θα τρώγαμε ή θα μας έκλειναν μέσα "για παράνομο έρανο". Δεν μπορώ να καταλάβω πώς συζητιέται καν το ενδεχόμενο οι τράπεζες να φορτώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος... στους πελάτες τους δανειολήπτες.είναι σίγουρο ότι θα το μεταβιβάσουν στους δανειολήπτες.![]()
Καλό θα είναι οι δανειολήπτες να απευθυνθούν σε καταναλωτικές οργανώσεις για να μην πιαστούν κορόιδα έτσι αβασάνιστα.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλό θα είναι οι δανειολήπτες να απευθυνθούν σε καταναλωτικές οργανώσεις για να μην πιαστούν κορόιδα έτσι αβασάνιστα.
Ναι νομιζω οτι μετα το δεκαπενταυγουστο θα ανοιξει ενα μεγαλο θεμα
γιατι προφανως οι ενδιαφερομενοι ειναι παρα πολλοι.Αλλα μονο μεσω καταναλωτικων οργανωσεων θα μπορει να γινει κατι γιατι μονος του ο ιδιωτης δεν θα καταφερει τιποτα.

Εγω τελειωσα με το κτηματολογιο προς το παρον γιατι επεται και συνεχεια, με την φορολογιση τους, για την οποια ακουγονται διαφορα σεναρια.

Εμενα προσωπικα για τρια ακινητα (δυο δικα μου και ενα του αδερφου μου) που ηταν σε διαφορετικους δημους μου πηρε τρια πρωινα.
Και να σκεφτεις οτι τωρα ειναι περιοδος διακοπων και γινοταν χαμος απο κοσμο
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Γι αυτό, Νίκη, το άνοιξα το θέμα γιατί νομίζω ότι θα μας ταλαιπωρήσει πολύ. Εγώ το τριήμερο το πέρασα δουλεύοντας και την Κυριακή αύριο θα την περάσω συμπληρώνοντας τις φόρμες για δυομισυ ακίνητα που έχω και της μαμάς μου άλλα τόσα. Την Παρασκευή πήγα στου αδελφού μου για να δούμε μαζί το όλο πράγμα και τα απαιτούμενα και περάσαμε μόνο για "αναγνώριση πεδίου" σχεδόν ένα ολόκληρο πρωϊνό!
Τώρα τη Δευτέρα θα κάνω την πρώτη κρούση στο σχετικό γραφείο με συμπληρωμένα τα έντυπα. Άντε και να δούμε. Είπα να θέσω πρώτα τις ερωτήσεις και μετά να υποβάλω τις φόρμες ηλεκτρονικά.
Δουλειά δεν είχαμε δουλειά βρήκαμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum