Κτηνίατροι στη Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter Lita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Lita

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα.
καλησπερα σας γνωρίζει κανεις κάποιο καλο κτηνίατρο στο κέντρο θεσσαλονικης?Ξερω ενα μόνο αλλα δεν μου αρεσε πολυ γιατι ειναι και πολυ ακριβος αλλα και γιατι ο γιατρος δεν μου εδωσε ποτε συμβουλες για τη γατα μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει ένα excel με όλα τα κτηνιατρεία μαζεμένα αλλά δεν το βρίσκω τωρα :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να το δεις εδώ!:)

εδω ειδα αλλα νομιζω οτι εχει μονο για Αθηνα δεν βρηκα τιποτα για θεσσάλονικη

έχει διάφορες καρτέλες κάτω κάτω, χωρίζονται σε θεσσαλονίκη - αθήνα - πάτρα νομίζω

Δες εδω εξισου

Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ στη Θεσσαλονίκη

Γεια χαρά σε όλους και όλες,
Μετά από πολύ αναζήτηση βρήκα τον κτηνίατρο της Θεσσαλονίκης που κατά κύριο λόγο είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΦΙΛΟΖΩΟΣ.
Στο ιατρείο του φιλοξενεί όλα τα αδέσποτα της περιοχής, έχει φαγητό και ηλεκτρική θερμάστρα ειδικά για τους αδέσποτους επισκέπτες του που μπορούν να μπαινοβγαίνουν και τις ώρες που το Ιατρείο είναι κλειστό.
Απίστευτες τιμές!!!! Στείρωση γάτου στο τηλέφωνο μου είπε 50 και στο ιατρείο με χρέωσε 40 ευρώ. Όλα πληρωμένα ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρακαλώ.
Αν το ιατρείο του ήταν λίγο πιο περιποιημένο θα έλεγα ότι είναι ο σούπερ-γιατρός.
Λέγεται Παύλος Νοταρίδης
Πεστών 77 Τούμπα, Θεσσαλονίκη (κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ)
τηλ. 2310924854
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

petsat, καλώς ήρθες.:)
Θυμίζω ότι τους καλούς κτηνιάτρους μπορείτε να τους καταχωρείτε στο νήμα που ανέφερε η yasmin πιο πάνω για να τους βάλουμε στη λίστα. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο 9 νέες καταχωρήσεις, μόλις μαζευτούν μερικές ακόμα, θα ανανεώσω το εξέλ.

Κλειδώνω το παρόν για να μη γίνει μπέρδεμα και αρχίσουμε να γράφουμε σε δυο νήματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back