Κτηνίατρος και απορίες....

Βενέτα

Νεοφερμένο μέλος

Ο Βενέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλημέρα σας,

Πριν απο καμια εβδομάδα ηρθε και η δικιά μου σειρά να αποκτήσω το αδεσποτάκι μου... ειναι ασπρη με λίγο καφέ στο κεφάλι της και στην ουρά της, περίπου 5-6 εβδομάδων και πολύ καλός χαρακτήρας και το ονομά την είναι Μπέλα.
Το θέμα είναι οτι την πήγα στον "κτηνίατρο" (τα εισαγωγικά θα σας τα εξηγησω αργότερα) και μου είπε οτι έχει τριχοφάγο ή κάτι τέτοιο τεσπα και πρέπει να της βάζω bedadine τοπικά 2 φορές την ημέρα... ανυσηχώ μήπως πάθει κάτι με τόσο bedadine γιατι γλέφεται μετά. Απο την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση να κολλήσω και γώ (γιατι με τρομάξαν αρκετα)?? Ο τριχοφάγος αργεί να φύγει?

Τώρα όσο αφορά τα εισαγωγικά... Το κτηνιατρίο: ένας χώρος 20τ.μ με 2 παλιούς καναπέδες ουτε κάν τραπέζι εξέτασης ζώου και εφημεριδες απλωμένες σχεδόν παντού. Ο κτηνιατρούλης :μεγάλος σε ηλικία, με εμπειρία απο οτι φαινόταν αλλα για γιατρό δεν θα τον έκανες και τεσπα για όλο το νταβαντούρι (5 δόσεις για τα σκουλικάκια, 1 πάστα με βιταμίνες, 1 υγρό για τα αυτία της και η επίσκεψη) πήγε 100?. Μου φένεται οτι με πιάσανε κώτσο!!! Και δεν είμαι σίγουρη και αυτά που μου είπε για τον Τριχοφάγο :hmm:

Σημειωτέο οτι την είχα πάει και σε μια άλλη κτηνίατρο πριν απο τρεις μέρες η οποία επίσης δεν μου γέμισε το μάτι (πάλι το ιατρείο σε παρόμοιο στυλ).

Δεν μπορω να το καταλάβω αυτο... οποιος θέλει πάει και ανοίγει κτηνιατριο και κάνει τον κτηνίατρο???? Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προυποθέσεις για τον χώρο του κτηνιατρίου? Που μπορώ να απευθυνθω για να είμαι σιγουρη για την εγκυρότητα του γιατρού?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κτηνίατρος και απορείες....

καλησπέρα:) 100 ευρω για αυτά που μου περιγράφεις μου φαίνεται απίστευτο ποσό!!..για τον τριχοφάγο δεν γνωρίζω καθόλου...καλύτερα να ρωτήσεις και στο θέμα του γιατρου εδώ..https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/
Δεν γράφεις σε ποιο μερος μένεις,πάντως κοίτα αυτό το άρθρο με τη λίστα των κτηνιάτρων.https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμ.....:hmm::hmm::hmm: Δεν ξέρω αν με τιμάει αυτό που θα πω,αλλά όταν πηγαίνω σε ένα γιατρό,οποιασδήποτε ειδικότητας,και παρατηρώ,και επηρεάζομαι από το περιβάλλον...Ένα όμορφο,ελκυστικό περιβάλλον ,αφενός δείχνει σεβασμό απέναντι στον πελάτη,αφετέρου δείχνει και κάποιο μεράκι...που θεωρώ απαραίτητο...Θα μου πείτε ¨πάνω απ'όλα να είναι καλός γιατρός¨...Οκ!Δεν αντιλέγω, πειράζει όμως που θέλω όλο το πακέτο;;;;Όπως επίσης, με επηρεάζει πολύ να είναι ευγενικός και όχι απρόσωπος...Αλλιώς....ΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back