αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
Η ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
17-09-10
20:43
μηπως ξερετε καποιον κτηνιατρο στο περιστερι που να ειναι πιο εξειδικευμενος στις γατες??εχω το μωρο μου που ειναι 5 μηνων και χρειαζομαι την δευτερη γνωμη ενος κτηνιατρου.αυτος που μας βλεπει δεν μου τα λεει και τοσο καλα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.240 μηνύματα.
17-09-10
20:57
μηπως ξερετε καποιον κτηνιατρο στο περιστερι που να ειναι πιο εξειδικευμενος στις γατες??εχω το μωρο μου που ειναι 5 μηνων και χρειαζομαι την δευτερη γνωμη ενος κτηνιατρου.αυτος που μας βλεπει δεν μου τα λεει και τοσο καλα!!![]()
Καλησπέρα

εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον κτηνίατρο στο Περιστέρι..αυτό που μπορώ να κάνω είναι απλα να σου δώσω ενα λινκ,με λίστα που βρήκα στο internet..πάντως καλά κάνεις και το ψάχνεις και με δεύτερο κτηνίατρο,εγώ το έχω σαν αρχή..σε σοβαρά θέματα ποτέ δεν ακούω τη γνώμη ενός μόνο γιατρού,ακόμα και αν είμαι πολύ ευχαριστημένη ..μακάρι κάποιος να γνωρίζει κάτι περισσότερο..δες εδώ..https://www.skmza.gr/Vetmap/PERISTERI/peristeri.htm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
Η ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
17-09-10
21:06
Απάντηση: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ?????
σε ευχαριστω για την ανταποκριση.περιμενω να δω μηπως καποιος ξερει περισσοτερα.μακαρι!!!
σε ευχαριστω για την ανταποκριση.περιμενω να δω μηπως καποιος ξερει περισσοτερα.μακαρι!!!
ev@
Νεοφερμένο μέλος
Η ev@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
17-09-10
21:34
δεν 3ερω που ειναι το περιστερι... η δικια μου κτηνιατρος λεγεται ζακκα μαρια το τηλεφωνο της ειναι 2107564770 και το ιατρειο της ατταλου 15 στην α8ηνα...ειναι παρα πολυ καλη γιατρος παντως (ειδικα σε δυσκολες περιπτωσεις!), και αρκετα οικονομικη (στειρωσα την μικρη μου με 90ευρω και αποδει3η!!!
)...
)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
17-09-10
21:43
ευχαριστω αλλα ειναι λιγο μακρια.το περιστερι ειναι δυτικη αττικη.θα κρατησω παντως τα στοιχεια ποτε δεν ξερεις.ευχαριστω!
CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η CATfairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα.
21-09-10
14:49
ευχαριστω αλλα ειναι λιγο μακρια.το περιστερι ειναι δυτικη αττικη.θα κρατησω παντως τα στοιχεια ποτε δεν ξερεις.ευχαριστω!
Εγώ έχω ακούσει για τον Μακρογκίκα που είναι λίγο πιο πάνω από τον σταθμό του Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι. Είχα πάει την νεράϊδά μου για υπέρηχο τον Ιούλιο. Καλός μου φάνηκε και γενικά μου έχει πει και μια φίλη ότι έχει ακούσει ότι είναι καλός.
Είναι στην οδό Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 8, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΤΗΛ. 210 57 22493 - 210 5762740
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το μωρούλι σου

αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
22-09-10
21:10
ευχαριστω ολους παρα πολυ σε καποιον απο αυτους θα καταληξω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum