Κτηνίατρος στα βόρεια προάστεια

happytails

Νεοφερμένο μέλος

Ο happytails αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ξερει κανενας κτηνιατρο ειδικο για γατες στα βορεια προαστεια της Αθηνας?

Η 12χρονη γατα μου εχει σπασει το πισω ποδι της. Δυο διαφορετικοι κτηνιατροι μας ειπαν οτι το ποδι θα δεσει μονο του. Δεν συστηνουν εγχειριση γιατι ειναι μεγαλη και μενει μονο μεσα στο σπιτι. Για παυσιπονο, ο ενας εγραψε tolfedine (που της το εδωσα), ο αλλος depon (που δεν της το εδωσα). Η γατα εχει υπνηλια, δεν τρωει πολυ, και πινει πολυ νερο -- εκτος απο το σπασμενο ποδι υποψιαζομαι kidney failure αλλα αναρωτιεμαι μην τυχον τα συμπτωματα ειναι απο το tolfedine. Χρειαζομαι ενα κτηνιατρο που να ξερει τις γατες για να δωσει σωστο παυσιπονο, να μπορει να κανει εξετασεις αιματος, και να αποφανθει αν το ποδι θα φτιαξει απο μονο του.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
Ο Αίλουρος και είναι στο Παλ. Φάληρο. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Α Ξ Ι Ζ Ε Ι τον κόπο.
https://www.ailouros.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δεν κοιτάς στο αντίστοιχο θέμα; Νομίζω το θέμα ήταν "γράψτε εδώ έναν καλό κτηνίατρο" αν θυμάμαι καλά!

Και καλώς ήρθες στην παρέα!!:hello:

Μια κτηνίατρος απο την οποια ημουν πολύ ευχαριστημένη πριν μετακομίσω ειναι η Αρετή Δημητροπούλου, Ξάνθου 10, Ν. Ψυχικό (κοντά στο Κάτω χαλάνδρι) 210 6710068.

Μπορείς να κοιτάξεις και στο θέμα που προανέφερε η Raisa, εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/

Αν σε βολευει Πεντελη εχω. Εχω περασει μαζι του σπασιμο λεκανης γατας Το οτι δεν τρωει μπορει να οφειλετε σε σοκ ή πονο. θα δω το απογευμα τι παυσιπονο μου ειχε δωσει αν το βρω :redface:αλλα σιγουρα δεν ηταν depon Ειδικος για γατες δεν ειναι .ετσι θα σου προτεινα να πας στον αιλουρο για κατι τοσο σοβαρο.

Κι εγώ τον Αίλουρο θα σου συνιστούσα, επειδή απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα της γατούλας σου δεν είναι και εντελώς ρουτίνας... Αν όμως έχεις πρόβλημα με τη μετακίνηση, νομίζω ότι η valia είχε έναν καλό κτηνίατρο στην Αγία Παρασκευή, αν δεν κάνω λάθος. Μπορείς να της στείλεις πμ να τη ρωτήσεις, αν θέλεις.
Περαστικά στη γατούλα σου!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back