Κτηνίατρος συνέστησε χορήγηση γάλακτος εβαπορέ αντί για το ειδικό!

Τελικα εχουμε αρχισει κι αναπτυσουμε ενστικτα σαν σαιτ.. τους κακους γιατρους αμεσως τους μυριζομαστε σαν το χαλασμενο γαλα...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!!! Μ Α Κ Ρ Ι Α!

Έχουν γίνει μηνύσεις, έχει γράψει η himaira γι' αυτό, της είχαν σκοτώσει τον Ξανθούλη..
Να πάει να το πάρει ΤΩΡΑ το γατί και να το πάει στο Νοσοκοκομείο Ζώων στο Πικέρμι!

Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών
21 ΧΛΜ. Λεωφόρου Μαραθώνος
Τ.Τ. 19009 - Πικέρμι - Αττικής

Τηλ. 210-6038023,
210-6038024,
210-6038028
Fax: 210-6039493

https://www.vetnet.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!

για το Πικέρμι βέβαια έχω ακούσει αρκετά άσχημα πράγματα από πολλές διαφορετικές πηγές... Εγώ δεν θα βιαζόμουν να το συστήσω σε κάποιον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ έχω ακούσει για το Κέντρο Γάτας, αγαπητή μου, που τόσο εύκολα συστήνετε όλες.

Για το Πικέρμι έχω 2 προσωπικές εμπειρίες, τις οποίες έχω γράψει επανειλημμένα. Και τις 2 φορές σώθηκαν ζώα από βέβαιο θάνατο. Το μόνο "μειονέκτημά" του είναι ενδεχομένως ότι είναι ακριβό, όμως η 24ωρη ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή πληρώνεται.

Ria τι έγινε το πήραν σήμερα το γατάκι;

ευχαριστω παιδια θα της πω να παει να το παρει και θα στειλω μνμ να σας πω το απόγευμα..

λοιπόν παιδιά δυστυχώς το γατάκι δεν άντεξε...με πήρε η φίλη μου πριν μερικές ώρες και μου το είπε...είναι απαρηγόρητη γιατί είχε δεθεί μαζί του...και επίσης σκέφτεται ότι αν τελικά χθες το βράδυ δεν το είχε αφήσει στο γιατρό και το είχε κρατήσει εκείνη αν τώρα θα ήταν ζωντανό...ο γιατρός από τα 170 της επέστρεψε 80 ευρώ ..πάνω που είχε πάρει και στο κέντρο γάτας και θα το πήγαινε εκεί...δυστυχώς...:(

Κρίμα...:(
Δυστυχώς οι πιθανότητες επιβίωσης για τα μικρά γατάκια είναι έτσι κι αλλιώς μικρές. Ας μην σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν..., δεν έχει νόημα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το μάζεψε και ενδιαφέρθηκε να το φροντίσει.
Ίσως κάποια στιγμή να αποφασίσει να δεθεί και μ' ένα άλλο γατάκι, που θα έχει κι εκείνο ανάγκη για φροντίδα και σπίτι.

Τι κρίμα...Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να σκέφτεται τι θα γινόταν αν,για καλό το πήγε.Πολύ λυπάμαι...:(

και γω της είπα να ηρεμήσει και να μην στεναχωριέται..και όταν νιώσει πάλι έτοιμη υπάρχουν πολλά μωρούλια που περιμένουν να υιοθετηθούν ..σημασία έχει ότι προσπάθησε να το σώσει..

Γαμώτο...

Κορίτσια ΜΑΚΡΙΑ από την εν λόγω Κλινική. Να το ξέρετε και στο μέλλον...

ΠΟΣΑ ζήτησε? Εγώ θα του έλεγα άντε γεια και δεν θα το άφηνα το γατί.Τι τα έχουμε τα 200 ευρώ...200 δραχμές??:| Τελικά,έχω δίκιο όταν σκέφτομαι πώς η ζωοφιλία είμαι χρηματοφιλία.Σε πολλές περιπτώσεις,όχι μόνο με τους κτηνίατρους.
Κρίμα για το γατί...:(

όντος ρε παιδιά αν είναι δυνατόν...για μια διανυκτέρευση της κράτησε 90 ευρώ..όλοι έχουν γίνει φιλοχρήματοι..λίγοι ασκούν λειτούργημα...αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους...ε λ ε ο ς...:/:

Κανονικά,σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης,όταν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία και τη ζωή,θα έπρεπε να δεχθούν να τα εξετάσουν και να τα φροντίσουν δωρεάν.Και μετά,βέβαια,εφόσον καθορισθεί μία θεραπεία,να γίνεται έναντι αμοιβής.Ή τουλάχιστον ας έχουν μία πιο φιλική τιμή για τέτοιες καταστάσεις..να μην περνάνε στα "χοντρά" αμέσως.Γιατί,σαφώς,η κτηνιατρική είναι ένα επάγγελμα,αλλά πρέπει να υπάρχει και η ανθρωπιά,η κατανόηση,η βοήθεια άνευ όρων.
Μάλλον βλέπω πολύ δόκτωρ Χάρρυ:hmm::P

Σα δε ντρεπεται ο αγυρτης... τς τς τς απαραδεκτα πραγματα.... Κριμα την αλλη φορα ας το παει στο κεντρο γατας τον αιλουρο η καποιον απο τους γιατρους που εμπιστευομαστε δοκιμασμενα (προσωπικα διαφωνω καθετα με την χουζουρη για το κεντρο γαας και το εκτιμω οσο και τον αιλουρο, θεωρω οτι ειστε πολυ τυχεροι που εχετε εξειδικευμενα σε γατες κτηνιατρεια μ εμπειρια και καλους ανθρωπουςμακαρι να γινει κι εδω).

Εαν δεθηκε μαζι του πολυ θα μπορουσε να σωσει και κανενα αλλο ισως το πρωτο απο κει που καθεται να χαιρονταν να φριοντιζεται ενα αλλο στη θεση του ... λεω τωρα εγω τοσα κινδυνευουν...γι αυτο.

βασικά θέλω να την πείσω να υιοθετήσει κάποιο τόσα έχουν ανάγκη εδώ μέσα...την άλλη βδομάδα που θα την επισκεφτώ ..θα ανταλλάξουμε κάτι ψαράκια..εκτός από γατόφιλοι...έχουμε και ενυδρεία...θα μπούμε στο site μπορεί με τόσα μωρουλίνια που θα δει να ξετρελαθεί με κανένα και να το πάρει..τι???μόνο εγώ στην παρέα θα είμαι γατομάνα???? αχ! μακάρι να την καταφέρω...:up:

Εντάξει βρε παιδιά,ας δει η κοπέλα κι αν νιώθει έτοιμη ας αποφασίσει.Δεν είναι και πουκάμισα τα ζωάκια,μόλις έφυγε το άλλο άντε να πάρει καινούριο...Μπορεί να θέλει το χρόνο της,δεν πέρασε και λίγα με το μικρούλι.Ria μου εσύ που την γνωρίζεις,δες τις αντιδράσεις της κι άμα δεν είναι έτοιμη,ή στενοχωριέται ας μην πάρει ακόμα.Θα το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της,εξάλλου έσωσε ήδη μια ψυχούλα από το δρόμο,όποτε μπορέσει θα το κάνει ξανά.

Εντάξει βρε παιδιά,ας δει η κοπέλα κι αν νιώθει έτοιμη ας αποφασίσει.Δεν είναι και πουκάμισα τα ζωάκια,μόλις έφυγε το άλλο άντε να πάρει καινούριο...Μπορεί να θέλει το χρόνο της,δεν πέρασε και λίγα με το μικρούλι.Ria μου εσύ που την γνωρίζεις,δες τις αντιδράσεις της κι άμα δεν είναι έτοιμη,ή στενοχωριέται ας μην πάρει ακόμα.Θα το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της,εξάλλου έσωσε ήδη μια ψυχούλα από το δρόμο,όποτε μπορέσει θα το κάνει ξανά.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και με μένα έτσι συνέβηκε:)

έχετε δίκιο παιδιά..όλα με την ώρα τους...δεν βιαζόμαστε...thanks για το ενδιαφέρον..μας βοηθήσατε πάρα πολύ..σε αυτό το site παρόλο που δεν γνωριζόμαστε..είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια...για την ακρίβεια ''γατοοικογένεια'':D και πάλι ευχαριστώ..

Πολύ λυπήθηκα για το μικράκι.
Αλλά πες στην φίλη σου να μην στενοχωριέται. Έκανε ό,τι μπορούσε και πραγματικά σε τόσο μικρή ηλικία ειναι αρκετά μεγάλο το ποσοστό θνησιμότητας, ακόμα και οταν ειναι μαζί με την μαμά τους. :(

Μην ανυσυχεις παντα θα υπαρχουν μικρα να διαλεξει και τωρα και πιο μετα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back