Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Franky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
03-07-09
22:35
https://www.members.shaw.ca/gf3/circle-the-cat.html
Τρελό κόλλημα και πολλές ώρες παιχνίδι... Καλή διασκέδαση!!!
Τρελό κόλλημα και πολλές ώρες παιχνίδι... Καλή διασκέδαση!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
03-07-09
22:45
Ίσως αν την στειρώσω κ αυτή δεν θα χρειαστεί να την κυκλώσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
03-07-09
22:47
Ειναι πολύ δυσκολο!! Εσυ το κατάφερες?

Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Franky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
03-07-09
22:50
Με τα πολλά τα κατάφερα!!! σκέψου σαν γάτα και θα δεις...
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα.
03-07-09
22:58
Με τη δευτερη ρε πιαδια!!!!!!!Ειμαι πολυ περηφανη για τον εαυτο μου!!!!Σκεφτομαι σα γατα!!!!!
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα.
03-07-09
23:02
εγω με την τριτη επιτελους τα καταφερα...

Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα.
03-07-09
23:03
Moυ πηρε 20 λεπτα αλλα το κατάφερα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum