Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
24-12-09
09:21
Στο λοφο πισω απο την σχολη Ευελπιδων στην Βαρη, ο οποιος ειναι περιφραγμενος απο την σχολη, εχουν αρχισει το κυνηγι εδω και καιρο.Οι κυνηγοι ειναι 4 και φορουν την εντονη πορτοκαλι στολη που διακρινεται ευκολα στο σκοταδι.
Ενημερωσα την αστυνομια και τον δημο στην Βαρη και με αγνοουν.Μου ειπαν κατοικοι οτι απαγορευεται εκει το κυνηγι ετσι και αλλιως.Τα φουκαριαρικα ηρθαν απο τις περιοχες που καηκαν ..εχουν ερθει και πολλες αλεπουδες
Τι μπορω να κανω...σας παρακαλω ενημερωστε και βοηθειστε μηπως και νοιαστει κανεις!!Εχω παρει απειρες φορες το 100 και ολα τα παρακατω
Δασαρχείο Πεντέλης 210-6135010
ζητατε την κα Μοσχου
αρμόδιο υπάλληλος Κορωπιου >> κος Παϊδας 6974-949141
Δασαρχείο 6135010
στείλε με φαξ και γραπτή καταγγελία στο 210-6137920
Ενημερωσα την αστυνομια και τον δημο στην Βαρη και με αγνοουν.Μου ειπαν κατοικοι οτι απαγορευεται εκει το κυνηγι ετσι και αλλιως.Τα φουκαριαρικα ηρθαν απο τις περιοχες που καηκαν ..εχουν ερθει και πολλες αλεπουδες
Τι μπορω να κανω...σας παρακαλω ενημερωστε και βοηθειστε μηπως και νοιαστει κανεις!!Εχω παρει απειρες φορες το 100 και ολα τα παρακατω
Δασαρχείο Πεντέλης 210-6135010
ζητατε την κα Μοσχου
αρμόδιο υπάλληλος Κορωπιου >> κος Παϊδας 6974-949141
Δασαρχείο 6135010
στείλε με φαξ και γραπτή καταγγελία στο 210-6137920
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
24-12-09
09:36
παρε τη wwf...μπας και ξερουν αυτοι να σου πουν που να παρεις,,,τα τηλ ειναι 2103314893........ή αλλιως παρε τον συνηγορο του πολιτη να σου πουνε τι να κανεις στο...2107289600
..μακαρι να γινει κατι,,,,μπραβο σου παντως που το προσπαθεις.
..και εγω εδω τους βλεπω καθε μερα....και μου ερχεται να τους πατησω με το αυτοκινητο...δεν τους αντεχω...
..μακαρι να γινει κατι,,,,μπραβο σου παντως που το προσπαθεις.
..και εγω εδω τους βλεπω καθε μερα....και μου ερχεται να τους πατησω με το αυτοκινητο...δεν τους αντεχω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
24-12-09
13:28
Πάρε και το Σκάι, και ενημέρωσε και το Παρατρίχα.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
26-12-09
20:32
Πάρε και το Σκάι, και ενημέρωσε και το Παρατρίχα.
το εχω κανει ηδη.......
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
26-12-09
23:12
Ενημερωσε καλυτερα τους οικολόγους πράσινους και τον αγγελο αγγελετο στο ΦΒ
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
31-12-09
00:44
Ελαβα αυτο απο το τοπικο σωματειο, Κατ στειλε μου τα στοιχεια σου να σε παρουν, θα στηριξει το σωματειο Ζωφορος τη καταγγελια σου και θα σταματησουν.
"διερευνούμε το θέμα με το Δήμο Βάρης, πρέπει όμως να γνωρίζουμε ποιός κάνει την καταγγελία; γιατί θα πρέπει να μας δοθεί ένα όνομα και τηλέφωνο, για να επικοινωνήσουμε με το άτομο και να προχωρήσουμε στα δέοντα. Ο Δήμος ζητά στοιχεία.
ασημινα ενημερωσα αρμοδιως για το θεμα του κυνηγιου στην βαρη και μου εγραψαν το παραπανω εχεις καποιο επιπλεον στοιχειο για την καταγγελια?εξαλλου ο καταγγελλων φαινεται ν εχει κανει αναφορα στο αστυνομικο τμημα που δεν του εδωσε σημασια αρα δεν εχει προβλημα να δωσει περισσοτερα στοιχεια για το θεμα..Μπορουμε να τον βρουμε?
MARIA HOUSTOULAKI"

"διερευνούμε το θέμα με το Δήμο Βάρης, πρέπει όμως να γνωρίζουμε ποιός κάνει την καταγγελία; γιατί θα πρέπει να μας δοθεί ένα όνομα και τηλέφωνο, για να επικοινωνήσουμε με το άτομο και να προχωρήσουμε στα δέοντα. Ο Δήμος ζητά στοιχεία.
ασημινα ενημερωσα αρμοδιως για το θεμα του κυνηγιου στην βαρη και μου εγραψαν το παραπανω εχεις καποιο επιπλεον στοιχειο για την καταγγελια?εξαλλου ο καταγγελλων φαινεται ν εχει κανει αναφορα στο αστυνομικο τμημα που δεν του εδωσε σημασια αρα δεν εχει προβλημα να δωσει περισσοτερα στοιχεια για το θεμα..Μπορουμε να τον βρουμε?
MARIA HOUSTOULAKI"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum