Κωλόφαρδη ψιψίνα!!!!

Ελενη f

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Προχθες το σαββατο ξυπνησα πρωι πρωι 7 και εβγαλα τον γατουλη του αβαταρ εξω για φαγητο τα 2 μικρα που του εκαναν παρεα ελειπαν αλλα δεν μου εκανε ιδιετερη εντυπωση αφου παντα ετσι γινοταν δεν με πλησιαζαν ουτε στα 5 μετρα!!βγαινει ο γατος του βαζει ο αντρας μου φαγητο εξω εφαγε ολα καλα εφυγε και μετα απο 5 λεπτα με φωναζει εντομος ειχε δει την αλλη γατα την αγρια να ειναι πεσμενη κατω και να εχει σπασμους τρεχω εγω της εδωσα λαδι εκανε εμετο κοιταω κατω στον κηπο τεζα τα μικρα!!! ετρεχε και ο αντρας μου να βρει εφημερευων φαρμακειο της πηρε ατροπινη της εκανα την ενεση πιανω γρηγορα μια πετσετα για να μπορεσω να κουβαλησω την γατα μεσα γιατι με δαγκωνε να μην τα πολυλογο η γατα εμεινε μεσα στο σπιτι της εδινα κοτοπουλο ειχε φαει λιγο. Ολη την ημερα η γατα ενω ποτε δεν ειχε ξανακλειστει σε σπιτι ερχοταν στα ποδια μου και μου τριβοταν και με δαγκωνε απαλα χωρις να με ποναει ενω πριν ετσι και την ακουμπουσα εστω και εν ωρα φαγητου μου εκανε χχχχχχχχχχχχχ και προσπαθουσε να με τσαφισει με αφησε να την παρω αγκαλια και ας ηταν λιγο φρικαρισμενη απο τους ανθρωπους που μπαινοβγαιναν τελικα το βραδυ στις εντεκα μιας ειπα να της δωσω λιγη ξηρη τροφη και εκει που ηταν ζαλισμενη ειχαμε αφησει ανοικτη την μπαλκονοπορτα και βγαινει. Γατα ψιψικα με κοιταει με τις ματαρες της και φευγει λεω αυτο ηταν παει η γατα μας αποχαιρετα ολο το αλλο πρωι δεν ειχε εμφανιστει! την ειχα κλαψει της εκανα και τον επικιδειο και το βραδυ ειχα βγει στην ταρατσα του σπιτιου να σου μετα απο 10 λεπτα η γατα!νιου και νιου εννοειτε ετρεξα κοντα της της εβαλα φαγητο και μου εμφανιζει 2 μικρα τερατακια να μου κανουν και αυτα χχχχ και να ειναι μαζι με την μαμα τελικα τωρα η γατα με αφηνει και να την χαιδευω και να την σηκωνω και μου τριβετε πλεον (πραγμα που δεν πιστευα οτι θα γινοταν απο την συγκεκριμενη γατα χωρις να προσπαθησει να μου βγαλει τα ματια ) τελικα τα μικρα δεν μου τα ξαναεδειξε αλλα φανταζομαι θα μου τα φερει συντομα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωρίς είναι ακόμα θα τα ξαναφέρει.
Δηλαδή τα άλλα μικρά πέθαναν;
:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιθαναν 3 γατες που ηταν εξωτερικες και δεν ερχοταν καθε μερα τα 2 απο αυτα ηταν τα μικρα που μου ειχε φερει και οταν εφυγαν ηταν 1 ετους και τα δυο αλλα και απλησιαστα!!τελικα χθες καταλαβα τι εγινε ειχε βαλει ο γειτονας ποντικοφαρμακο για τα καλοσυντεκναρια ειναι συγγενοις με την ζουριδα αλλα το καλοσυντρεκναρι πινει μονο αιμα και μπορει να σου διαλυσει το κοτετσι και ναι ο ανθρωπος εχει και σκυλους και κοτετσι χθες βραδυ το ειδα εκει που ταιζω τα γατια κατα τις 12 και κατι ισα που προλαβα να το με το που ανοιξα την πορτα να φευγει!!ειναι ανοικτη περιοχη εκει που μενω σχετικα γι αυτο και τα βλεπουμε ακομα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back