Κόκκινα μικρά σπυράκια στα χείλη

victoriaalex199

Νεοφερμένο μέλος

Η victoriaalex199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Έχω μια γατούλα, είναι 7,5 μηνών, γατοτροφή τρώει και που κ που πατέ. Εδώ και κάτι μέρες που ήρθα στο πατρικό μου τις έχω δώσει λίγο κοτόπουλο, ψάρι και 2 μικρές γαρίδες. Εχθές παρατήρησα οτι στα χείλη της στις ακρούλες ήταν λίγο κόκκινα (απο την μια) σήμερα το πρωί είδα οτι έχει κάτι πολύ πολύ μικρά κόκκινα , σαν σπυράκια μπορώ να τα πω. Δεν έχει εμφανίσει τίποτα άλλο μέχρι στιγμής. Αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να είναι να μου πει. Ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλοσωρίσατε στο My Cat :)
Αν κατάλαβα καλά η γατούλα τρώει μαγειρευτό φαγητό; :hmm: Δεν έχω ιδέα από τι προέρχονται αυτά τα σπυράκια, αν είναι αλλεργία ή κάτι άλλο. Θα πρέπει να την δει ένας κτηνίατρος.
Μαγειρευτό φαγητό γνωριζω όμως σίγουρα ότι δεν κάνει να δίνεις :/:
Καταρχήν το να μαγειρεύεις για μια γάτα είναι πολύπλοκο, ρίξε μια ματιά σ' αυτό το θέμα:
Συνταγή για σπιτικό φαγητό για γάτες
Το φαγητό που τρώμε εμείς δεν είναι ικανό να παρέχει σε μια γάτα τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός της, όπως πχ ταυρίνη σε ικανοποιητικά επίπεδα. Περιέχει επίσης αλάτι που δεν κάνει να δίνεις σε μια γάτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχω δει αυτό! Δεν τις δίνω πάντα, τώρα που είμαστε στο πατρικό μου τις δίνω και αυτό θα είναι μόνο κρέας ή ψάρι χωρίς τίποτα άλλο, λίπη ή σάλτσες! Τελικά αυτά τα μικρά σπυράκια υπήρχα απο πάντα στο χείλος της! Απλά έχει μια μικρή κοκκινίλα αναμεσα στο πάνω κ κάτω χείλος. Ίσως χρωματίστηκε απο την γαρίδα, αλλά θα ρωτήσω κ κτηνίατρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back