Κόμποι στο τρίχωμα

Επιχείρηση .... τρίχες !!!!!

Γεια σας .

Είμαι καινούρια εδώ και αποφάσισα να γράψω. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει ξαναγράψει για αυτό το θέμα, δεν είδα όμως κάτι τέτοιο. Έχω ένα πρόβλημα με την γάτα μου , την Χαρά και δεν μπορώ να το λύσω με τίποτα. :(
Την Χαρά , όταν την φέραμε σπίτι ήταν μόλις 7 (περίπου)μηνών, οπότε, η κοπέλα που την φρόντιζε πριν μας την χαρίσει, της είχε μάθει πώς να συμπεριφέρεται.Δε λέω,η γάτα μου ήταν και είναι Κυρία,αλλά, ξέχασε μόνο ένα πράγμα να μάθει στην μακρύτριχη μπαλίτσα μας : Να ανέχεται την βούρτσα. Από την αρχή το είδαμε , αλλά δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία . Ήταν βέβαια και πολύ δύσκολο να της βγάλεις όλους τους κόμπους.
Μέχρι που το καλοκαίρι του 2011 , μας έκανε εμετούς από τριχόμπαλες και από τότε , προσπαθούμε όσο πιο συχνά γίνεται να την χτενίζουμε , αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου! Αντιστέκεται και δεν μπορώ να τις βγάλω όλους τους κόμπους , ακόμα και όταν την κρατάει κάποιος ! Φαντάζομαι ότι θα είχε και κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα . Έχει κάποιος ιδέες για να το λύσω.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Επιχείρηση .... τρίχες !!!!!

Θελει υπομονη και επιμονη. Ξεκινα να την χτενιζεις, απο λιγο καθε φορα οταν της βαζεις και τρωει, η οταν εχει γλαρωσει για υπνο. Σιγα-σιγα πιστευω πως θα συνηθισει να το ανεχεται για λιγη ωρα. Μην προσπαθεις να την χτενισεις για πολλη ωρα μονοκοματα, αλλα καθε τοσο κι απο λιγο, μεχρι να το μαθει και να καθεται για περισσοτερη ωρα. Καλη επιτυχια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ . Θα δοκιμάσω και ελπίζω να το συνηθίσει σιγά-σιγά.:)

καλησπέρα έχω κι εγω πρόβλημα με το τρίχωμα το γατούλη μου.Ειναι ενας σταχτουλης γατος Περσιας 6 ετων και τον τελευταιο καιρο μου ειχε κανει κομπους στην κοιλιτσα του,οπου φυσικα δεν καθεται να τον χτενισω...Εγω σαν αφελης προσπαθησα να βγαλω τους κομπους με το χερι,πραγμα που εγινε,αλλα οι βγαλμενοι κομποι αφησαν κενο και φαινεται το δερματακι του..Βεβαια,απο κατω βγαινει νεο τριχωμα..Ελπιζω να μην ειναι κατι πιο σοβαρο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back