alexandervolos
Νεοφερμένο μέλος
Ο alexandervolos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
01-05-11
00:57
Καλησπέρα.. Εχω ενα γατακι θηλυκό 3,5-4 εβδομαδων.... Την ταίζω ακόμα με το μπιμπερό με υποκατάστατο μητρικού γάλακτος (ΚΜΡ). Γενικά δεν αφόδευε συχνά , αναγκάστηκα να της δώσω μικρό-κλισμα για να βοηθήσω στην όλη κατάσταση. Εδώ και 4 μέρες άρχισε να κάνει απο μόνο του την ανάγκη του το οποίο είναι πολυ καλό. Σήμερα οταν αφόδευσε είδα ότι μέσα στα κόπρανα της είχε κατά λιγότερο απο 1/3 μια πράσινη απόχρωση και με τα όσα διαβασα είναι κάποια μόλυνση...Εάν γνωρίζει κάποιος σας παρακαλώ απαντήστε μου ή στείλτε μου E-mail στο
FREAKY_FLOW2005@HOTMAIL.COM Ευχαριστώ....
FREAKY_FLOW2005@HOTMAIL.COM Ευχαριστώ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
01-05-11
14:40
Απάντηση: Κόπρανα Γάτας (3,5-4 εβδομάδων)
Καλησπερα. Καταρχας θα παρακαλουσα να μη γραφεις κεφαλαια διοτι απαγορευεται απο τους ορους χρησης του site .
Οσο για το γατουλινι σου θα μπορουσες να ρωτησεις το γιατρο του forum πατώντας εδω
Καλησπερα. Καταρχας θα παρακαλουσα να μη γραφεις κεφαλαια διοτι απαγορευεται απο τους ορους χρησης του site .
Οσο για το γατουλινι σου θα μπορουσες να ρωτησεις το γιατρο του forum πατώντας εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool