Κόρα, 2 μηνών πορτοκαλένια γατουδίτσα ψάχνει τον άνθρωπό της....

• Thread starter Thread starter kat-cats
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Τι ελπίδα έχει η μικρή με τόσα πολλά και όμορφα γατάκια που εμφανίζονται τελευταία? :( ίσως όχι πολλές αλλά αξίζει να κάνουμε προσπάθεια και να ελπίσουμε να βρει τον άνθρωπό της...:)

Βρέθηκε 2 ημέρες αφού ο Ήλιος μας άφησε, από την κτηνίατρο φίλης. Ίσως ήταν και δωράκι από αυτόν.
Δεν μπορούσε να περπατήσει, να ουρήσει ή να αφοδεύσει μόνη της εξαιτίας μια τεράστιας -πραγματικά τεράστιας όμως κήλης στην κοιλίτσα της. Που τελικά όμως δεν ήταν κήλη.

Έγινε χειρουργείο τη Δευτέρα και τελικά η μικρή είχε φάει κλωτσιά.....ίσως όχι μόνο μια. Η ''κήλη'' ήταν τα εντεράκια της.

Όλα πήγαν καλά, θα γίνει άλλη μια μικροεπέμβαση για να αφαιρεθεί λίγο υγρό που έχει μαζευτεί στην περιοχή, η μικρή όμως είναι μια χαρά. :D

Περπατάει, τρέχει, χρησιμοποιεί την αμμολεκάνη της μόνη της, τρώει και...... πάνω από όλα, ο λόγος που βάζουμε αυτήν την αγγελία είναι γιατί δεν έχουμε δει πιο τρυφερό γατάκι.
Ποτέ.

Και της αξίζει ένα σπίτι, κι όχι να ζήσει σε κάποια γατοαποικία, έστω και στειρωμένη. Προς το παρόν βρίσκεται στο κτηνιατρείο.

Είναι αποπαρασιτωμένη πλήρως, υγιέστατη πλέον, με το πιο δυνατό χουρχουρομοτέρ που έχετε ακούσει.

Θα δοθεί μόνο για μέσα στο σπίτι, και με προυπόθεση να αγαπηθεί πολύ, και να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία.

Οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ.:)

Περισσότερες πληροφορίες για την πορτοκαλένια Κόρα στο 6980153678, είτε στο μέιλ vivliolatrhs@gmail.com

(Nine Lives Reg. No. 2158/08)

dr9z0p.jpg

nrqfc.jpg

xdtbm1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και κουκλίτσα ζωγραφιστή, και μικρή, και... περτικαλί παρακαλώ!!
girl_in_love.gif

Που από κακούς ανθρώπους κινδύνεψε, αλλά από καλούς αναστήθηκε! :)

Ας σταθείς τυχερό κεχριμπαρένιο μου μωρό και αυτή τη φορά να βρεις την παντοτεινή αγκαλιά αγάπης που ψάχνεις, ώστε σύντομα να χουρχουρίζεις πανευτυχής στο δικό σου σπιτάκι
t09031.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλεξάνδρα μου :hug:Μακάρι να είναι τυχερό το κοριτσάκι μας.....σήμερα θα κάνει μια μικρή επέμβαση για να βγει κάποιο υγρό που μαζεύτηκε στην πληγούλα της....για να δούμε ελπίζουμε πως θα είναι καλά!!

'Ολα καλά θα πάνε κι εύχομαι και πάλι στην πανέμορφη μικρούλα Κόρα, μια γρήγορη αποκατάσταση... σε όλους τους τομείς! :flowers:

Κουκλίτσα πορτοκαλοτιγρίτσα :inlove: (σπάνιο χρώμα για θηλυκό γατίνι) ! Εύχομαι τα καλύτερα στο εξής και ποτέ ξανά ταλαιπωρίες!

Εχω νέα!!! τελικά δεν έγινε η επέμβαση...έχει αρχίσει και απορροφάται το υγρό!!!:D

Η Κόρα μας σε νέες πόζες, προλάβετε!!!

dz89hs.jpg

όπως βλέπετε....τα πάει τέλεια και με σκυλάκια!!! :D

dxl7yq.jpg

Εχω νέα!!! τελικά δεν έγινε η επέμβαση...έχει αρχίσει και απορροφάται το υγρό!!!:D
Μπράβο το γλυκό μου, αντέδρασε πολύ καλά ο οργανισμός της, έτσι ώστε μια ταλαιπωρία ακόμα την απέφυγε:)
Τόσο αξιαγάπητο πλασματάκι... :inlove: Τον καλύτερο γατο-γονιό να βρει
smiley-signs003.gif

g38024.gif

Αντέδρασε πολύ καλά δόξα τω Θεό!! είναι ήδη πολύ καλύτερα....ιδού!

2qn01fl.jpg

Αυτό το κορίτσι το τόσο εκφραστικό, όμορφο και ταλαιπωρημένο αξίζει όλη την αγάπη του κόσμου! Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τι μπορεί να πέρασε. Σύντομα εύχομαι να βρεθείς στο σπιτάκι σου! :kissing::hug:

Αυτό το κορίτσι το τόσο εκφραστικό, όμορφο και ταλαιπωρημένο αξίζει όλη την αγάπη του κόσμου! Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τι μπορεί να πέρασε. Σύντομα εύχομαι να βρεθείς στο σπιτάκι σου! :kissing::hug:

:hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Μην μας ξεχνάτε...ακόμη περιμένουμε το σπιτάκι μας....

29frrlu.jpg

είναι και ομιλητικό κορίτσι...

a4xvgp.jpg

Νεραιδούλα όμορφη, καρδούλα μου εσύ.... Να'ρθει μια καρδιά και για σένα, χρυσή! :)

1433161538.jpg

Τσα....!!! :D

2nir4zl.jpg

28snf2t.jpg

Βρε καλώς τα παιδιά! :clapup:
pco_1433508503.jpg
Και τι όμορφο ζευγαράκι !:D

Το κορίτσι μας όσο πάει και περισσότερο ομορφαίνει! :inlove: Η Κόρα είναι ιδανική ψυχούλα για συμβίωση, να'ναι και τυχερή και να τη ζητήσουν γρήγορα :)

Μόλις έμαθα ότι κι αυτό το κοριτσούδι υιοθετήθηκε!!!:clapup: Μπορείτε να κλειδώσετε την αγγελία μας. Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back