lenakafandari
Νεοφερμένο μέλος
Ο lenakafandari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 71 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
10-08-07
00:02
Ο Λάμπης είναι το μικρό άσπρο κανίς της ανοιψιάς μου που πότε-πότε φιλοξενώ. Προχθές μόλις τον έφερα σπίτι και τον είδε ο Μούψης μου έβαλε τις φωνές (νιάου,νιάου, νιάου) σε στυλ "πάλι εδώ αυτός;". Στην αρχή τα έχασα με την αντίδρασή του. Δεν το είχε ξανακάνει. Μετά πέθανα στα γέλια και εγώ και όλοι οι φίλοι που τους το διηγούμαι. Γενικά ο Μούψης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Λάμπη. Ο Μίου τον φοβάται και του αγριεύει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
10-08-07
00:38

Και το σκυλάκι πώς αντιδράει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenakafandari
Νεοφερμένο μέλος
Ο lenakafandari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 71 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
11-08-07
09:16
Λάμπης, Μούψης, Μίου
Ο Λάμπης κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Πότε-πότε τους φωνάζει αλλά όχι και φανατικά. Νιώθω ότι καταλαβαίνει ότι είναι φιλοξενούμενος γιατί σε άλλη περίπτωση δεν ανέχεται να ασχολούμαστε με άλλον εκτός από αυτόν. Πάντως αναγκαστικά όταν τον έχω σπίτι κοιμάται μαζί μου και γενικά δεν ξεκολλάει από δίπλα μου, με αποτέλεσμα ο Μούψης και ο Μίου να είναι λίγο πιο μακρυά μου.
Ο Λάμπης κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Πότε-πότε τους φωνάζει αλλά όχι και φανατικά. Νιώθω ότι καταλαβαίνει ότι είναι φιλοξενούμενος γιατί σε άλλη περίπτωση δεν ανέχεται να ασχολούμαστε με άλλον εκτός από αυτόν. Πάντως αναγκαστικά όταν τον έχω σπίτι κοιμάται μαζί μου και γενικά δεν ξεκολλάει από δίπλα μου, με αποτέλεσμα ο Μούψης και ο Μίου να είναι λίγο πιο μακρυά μου.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
11-08-07
12:09
Ωραία παρέα έχεις πάντως, τουλάχιστον δεν υπάρχουν βιαιότητες!!
Δές την ανάλογη αντίδραση που είχε ο δκός μου σε μια γνωριμία με σκυλάκι φίλης μου

Δές την ανάλογη αντίδραση που είχε ο δκός μου σε μια γνωριμία με σκυλάκι φίλης μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum