ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
21-05-15
21:35
Αυτη ειναι η αδυναμια μου η μεγαλη
,ειναι το εικονικο μου υιοθετημενο,και ψαχνει σπιτακι!!!!
Πεντάχρονος σίφουνας που χώνεται σε όλα! Συνήθως προσέχεις ότι της λείπει ένα ποδαράκι μετά από ώρα. Βρέθηκε τριποδούλα, δεμένη, παρατημένη σε ένα κτήμα μαζί με άλλα σκυλάκια, γεμάτη τσιμπούρια και πληγές από προχωρημένη σαρκοπτική ψώρα. Χρειάστηκε πολύμηνη θεραπεία για να γίνει το μεγάλο κορμάκι της (28 κιλά) κουκλίστικο.
Είναι μια ήσυχη, φιλική και υπάκουη σκυλίτσα, συνεργάσιμη και καλόβολη, γεμάτη αγάπη για όλους ! Στειρωμένη, τσιπαρισμένη (977200008265960) και εμβολιασμένη περιμένει σοβαρές προτάσεις για υιοθεσία…
Αν θέλετε την δυναμική αυτή κυρία τηλεφωνήστε στο 6970195672 (όχι 4-8 μμ) ή στο 6978673311. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά γίνεται κάτοικος και άλλων περιοχών. Άλλωστε η μικρή δεν μασάει μπροστά σε τίποτα.

,ειναι το εικονικο μου υιοθετημενο,και ψαχνει σπιτακι!!!!Πεντάχρονος σίφουνας που χώνεται σε όλα! Συνήθως προσέχεις ότι της λείπει ένα ποδαράκι μετά από ώρα. Βρέθηκε τριποδούλα, δεμένη, παρατημένη σε ένα κτήμα μαζί με άλλα σκυλάκια, γεμάτη τσιμπούρια και πληγές από προχωρημένη σαρκοπτική ψώρα. Χρειάστηκε πολύμηνη θεραπεία για να γίνει το μεγάλο κορμάκι της (28 κιλά) κουκλίστικο.
Είναι μια ήσυχη, φιλική και υπάκουη σκυλίτσα, συνεργάσιμη και καλόβολη, γεμάτη αγάπη για όλους ! Στειρωμένη, τσιπαρισμένη (977200008265960) και εμβολιασμένη περιμένει σοβαρές προτάσεις για υιοθεσία…
Αν θέλετε την δυναμική αυτή κυρία τηλεφωνήστε στο 6970195672 (όχι 4-8 μμ) ή στο 6978673311. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά γίνεται κάτοικος και άλλων περιοχών. Άλλωστε η μικρή δεν μασάει μπροστά σε τίποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
21-05-15
21:44
Πανέμορφη είναι η μικρή.
Εύχομαι να βρει την οικογένειά της σύντομα και να ξεχάσει όλα όσα έχει περάσει.

Εύχομαι να βρει την οικογένειά της σύντομα και να ξεχάσει όλα όσα έχει περάσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
22-05-15
08:05
Μια κουκλίτσα γεμάτη δύναμη και ζωντάνια, έτοιμη να προσφέρει την ανιδιοτελή και απεριόριστη αγάπη της σ'εκείνον που θα θελήσει να της δώσει ένα σπιτάκι και μια θέση στη ζωή του. Καλή τύχη να έχει και το όνειρό της γρήγορα να γίνει πραγματικότητα 

kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
22-05-15
11:28
Μάτια μου όμορφα....αχ τι τραβάνε τα σκυλάκια....δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων....
(εγώ μάλλον είμαι εξωγήινη...) εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί ο άνθρωπος που θα την ΑΓΑΠΗΣΕΙ και θα τη βάλει στο σπιτικό του/της!!!
(εγώ μάλλον είμαι εξωγήινη...) εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί ο άνθρωπος που θα την ΑΓΑΠΗΣΕΙ και θα τη βάλει στο σπιτικό του/της!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum