Giwrgos-fold
Νεοφερμένο μέλος
Χθές το πρωί παρέλαβα το πρώτο μου γατάκι.Είναι ενα πανέμορφο scottish fold
και το ονόμασα Guts (αν και μάλλον το αντίθετο είναι).
Στεναχωριέμαι πολύ γιατί δε λέει να βγεί απο κάτω απο τον καναπέ.
Κλαίει που και που αλλα όταν παω στο δωμάτιο σιωπά και κουρνιάζει πάλι.
Τρώει ελάχιστα,πίνει ελάχιστα (και όλα αυτά όταν εγώ δεν είμαι μπροστά).
Κοντεύω να σκάσω απ'την στεναχώρια και θα βγώ σε λίγο στην αγορά γιά να βρώ κάποιο προϊόν.
Είμαι απο Θεσσαλονίκη και αναρωτίεμαι πού θα μπορούσα να βρώ στο κέντρο
''feliway''- ''rescue remedy''- ''catnip'' .Οποιος γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το catnip δεν ειναι αποτελεσματικο στα γατακια. Περιμενε να μεγαλωσει πρωτα γιατι νομιζω οτι απο 5-6 μηνων και πανω τα "πιανει". Το πιο σημαντικο ειναι να μην το κυνηγατε για να φαει ή να παιξει. Αφηστε το να σας πλησιασει μονο του ωστε να κερδισετε την εμπιστοσυνη του. Μη ξεχνας οτι αποχωριστηκε απο την μανουλα του και ειναι σε ξενο περιβαλλον. Ειναι φυσιολογικο να μην θελει να φαει ή να παιξει. Μπορειτε επισης να του τραβηξετε την προσοχη με ενα παιχνιδι ή με ενα μπαλακι απο χαρτι.
Να το χαιρεστε!!
Rula
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Καταλαβαίνω ότι όταν έχεις ένα καινούργιο γατάκι θέλεις να το χαϊδέψεις, να το πάρεις αγκαλιά, να το παίξεις και να το πασπατέψεις, αλλά τώρα που ακόμα δεν σας γνωρίζει όλα αυτά τα εκλαμβάνει ως επιθετικές κινήσεις. Στα φοβισμένα γατάκια όμως, ισχύει το ρητό του γραμματόσημου: όσο τα φτύνεις, τόσο σου κολλάνε
(Το Feliway το βρίσκεις σε πετ σοπ, το Rescue Remedy σε φαρμακεία που πουλάνε ανθοϊάματα Bach. Και τα δύο όμως έχουν μακροπρόθεσμη δράση, θέλουν δηλαδή καιρό για να δεις αποτέλεσμα, οπότε δεν έχει νόημα να ξοδευτείς, έτσι κι αλλιώς το γατάκι σε μια-δυό μέρες το πολύ θα έχει ηρεμήσει).
Giwrgos-fold
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις επέστρεψα από το πετ-σοπ.Του πήρα πολλά καινούρια παιχνίδια,
κονσέρβες και treats.Αγόρασα και rescue remedy σε σταγόνες.Σε λίγο
θα αρχίσω να κάνω και τούμπες μπάς και του τραβήξω την προσοχη!!
Οψόμεθα!!!
Giwrgos-fold
Νεοφερμένο μέλος
Βλέπω πρόοδο κάθε μέρα..αν και έχουμε ακόμα μερικά προβλήματα συμπεριφοράς είμαι χαρούμενος!!
Τώρα στα δύσκολα!Ψάχνω έναν καλό κτηνίατρο στο κέντρο τησ Θεσ/νίκης.Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Τον συνηστω ανεπιφυλακτα
Giwrgos-fold
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω πέρασα απο μπροστά σήμερα αλλά ήτανε κλειστό!Δύο στενά μετά την Ροτόντα πρός τα πάνω σώστα?Θα ξαναπάω αύριο τότε

kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Εγγυηση.....!
Giwrgos-fold
Νεοφερμένο μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
zef
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Νάτος και ο Guts λίγο μετά το πρώτο του εμβόλιο!
Καλά μιλάμε για απίστευτη ομορφία......Να τον χαίρεσαι!!!
Giwrgos-fold
Νεοφερμένο μέλος

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Αρχικα, να τον χαιρεσαι,ειναι ενας κουκλος!!ειναι υπεροχα γατακια και φανταστικοι χαρακτηρες!! εγω εχω 2 fold και 2 scotiish straight και ειμαι ξεμωραμενη!!
Giwrgos-fold
Νεοφερμένο μέλος
Είσαι legend
Το πήρα απο μία κυρία στην Αθήνα η οποία απ'οσο κατάλαβα δέν είναι επαγγελματίας.Εχεις δίκιο για τον χαρακτήρα τους πάντως,και είναι 10000% ερωτεύσιμα!
lilith2
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool