oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Πρωταγωνιστές: Λίλη, Σεργκέι (γάτες)
Guest star στο ρόλο της υστερικής μάνας/αφηγήτριας: Εγω!
Η ιστορία μας ξεκινάει, όταν η Λίλη μου έιχε οίστρο, 2 μηνες πρίν περίπου.. Τότε είχε κανει την εμφανισή του ένας λευκός μακρύτριχος γάτος.. Τον είχαμε διώξει και δεν τον ξαναείδαμε.. Μέχρι το προηγούμενο Σάββατο.. Έτοιμάζαμε λοιπόν το τραπέζι για τη γιορτή του πατέρα μου και είχαμε αφήσει τη Λίλη να βγεί λίγο έξω βολτίτσα
μετά απο κανένα διωρο αναρωτήθηκα γιατί δεν είχε γυρίσει.. Φώναξα "Λίλη, Λίλη". Τίποτα. Και τη στιγμή που πάω να φύγω βλέπω τον μακρύτριχο γάτο που έλεγα παραπανω.. Τον πλησίασα κ αι δεν τρομαξε
αλλα βεβαια όταν του φώναξα έφυγε κ πήγε κ καθησε σ'ενα διπλανό σπίτι και με κοίταζε.. Φαντάστηκα πως τρόμαξε τη γάτα μου και την έδιωξε αλλά μπήκα μέσα.. για να βγώ μετά απο λίγο και να αρχίσω πάλι να φωνάζω.. Τελικά η προσπάθεια ευοδόθηκε και η Λίλη εμφανίστηκε.. Την πήρα αγκαλιά και την πήγα μέσα.. Επειδη ο γάτος δεν έφευγε αρχισα να του πετάω λεμόνια
με τη μάνα μου.. Μετά απο λίγο η Λίλη ξαναβγαίνει έξω και απο το μπάνιο ακουω κατι "χχχιιιιιιιι, χχχιιιιιι", οι γατες ηταν! Βγήκα έξω και το γατί τρομαξε, ανέβηκε κ κάθισε στη λεμονιά. Η μητέρα μου πήρε τη Λίλη μέσα και εγώ καθισα να..τα πώ ένα χεράκι με το γάτο.. Και του λέω λοιπόν (φωναχτά όλα αυτα) με μπλαζέ υφος "Κοίταξε να δεις αγοράκι μου.. Αν νομίζεις οτι είσαι ο νταής της γειτονιάς ειναι δικό σου θέμα.. Στο σπίτι μου όμως, κουμάντο κανει η γάτα μου. Γι'αυτό άντε σπιτάκι σου τώρα.." Τα λόγια μου έκαναν το γάτο να κοιμηθεί! Εξοργισμένη τον παράτησα κ γύρισα στην μονακριβή μου.. Εχθές, γύρισα σπίτι μετά το μάθημα και το Λιλί μου δεν ήρθε να με υποδεχτεί..Την έψαξα έξω.. Μετα από λίγο την βρήκα να κοιτάζεται (!) με το γάτο που αργότερα ονόμασα Παύλο- Σεργκέι (μου φάνηκε οτι είχε βαριά, ρώσσικη προφορα
) Τα "πουλάκια" μου πρέπει να είναι ερωτευμένα!! Να ζήσετε μικρα μου!!
(Είμαι πολύ προοδευτική μάνα πάντως!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Άστα τώρα τα καημένα που είναι και η εποχή τους ! Βίον ανθόσπαρτον !!!![]()
εγω θα ελεγα να την στειρωσει πριν γινει το <<κακο>>
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
εγω θα ελεγα να την στειρωσει πριν γινει το <<κακο>>
Στειρωμένη είναι! Αλλα με το Σεργκέι ζει τον αθώο και ανιδιοτελή έρωτα που ψάχνει κάθε γάτα!

vicki v.
Δραστήριο μέλος

Προσοχή στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες

mimikaki
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
H καλή...ερωτεύτηκε!!!Στειρωμένη είναι! Αλλα με το Σεργκέι ζει τον αθώο και ανιδιοτελή έρωτα που ψάχνει κάθε γάτα!![]()
Αστην να ζήσει τον έρωτά της. Αφού είναι και στειρωμένη δεν κινδυνεύετε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
ισως θα πρεπει να τα πεις ο ρωμαιος και η ιουλιετα!!!!!![]()
Ναι, αλλα ειναι λιγο μεγαλα αυτα τα ονοματα... Ισως να τα ελεγε:
Ρωμ και Γιουλη

oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ισως να τα ελεγε:
Ρωμ και Γιουλη![]()
![]()
Οοοοοοοοόχι! Σίντι (Cd)- Ρώμ (rom)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool