Λίνος : bengal 100 ημερών :Γατούλης από…άλλη διάσταση…

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

natalouko

Επιφανές μέλος

Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
“Αυτή η γάτα κατάγεται από την Αμερική παρά το Ινδικό όνομα της. Δημιουργήθηκε από διασταύρωση αγριόγατας που ζει στην νοτιοανατολική Ασία με οικόσιτες γάτες. Σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν να δημιουργηθεί μία φυλή με οικόσιτο, ήρεμο χαρακτήρα και εξωτική εμφάνιση.”
Αυτό το προικισμένο μωρό, είχε την διαίσθηση να σταθει στη μέση του δρόμου κ να ζητήσει βοήθεια, στη κατάλληλη στιγμή που περνούσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τους…σωτηρες του.. Αν κ με θολά ματάκια, μόλις άνοιξε η πόρτα, πήδηξε κ στρογγυλοκαθησε στα γόνατα μας!!! Η συμβίωση μαζί του είναι…απόλαυση!!! Το ασυνήθιστα καφέ με ραβδώσεις κ πιτσιλωτές περιοχές τρίχωμα του, είναι πλούσιο, στιλπνό κ τόσο απίστευτα απαλό, που συνέχεια θες να το χαϊδεύεις…Ο Λίνος είναι χαρακτηριστικός αντιπρόσωπος της ράτσας του, έξυπνος κ δραστήριος. Είναι γάτος κατάλληλος για ανθρώπους που τους αρέσει να ασχολούνται μαζί του (κ το επιδιώκει διεκδικητικά!!!) κι όχι για ανθρώπους που απλά θέλουν μια τέτοια γάτα μόνο για το χρώμα της.. Μπορεί, λόγω της οικόσιτης καταγωγής του, να θέλει αγκαλιά ή να ξαπλώνει δίπλα στον άνθρωπο του, αλλά η άλλη «άγρια» καταγωγή του τον κάνει να είναι δραστήριος όλες τις υπόλοιπες ώρες.. Έχει το τρόπο κ τη γοητεία να συνυπάρχει αρμονικά με γάτες και σκύλους, είναι απίστευτα παιχνιδιάρης κ αγκαλιτσας κ γουργουρίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με άλλες γάτες…Είναι ασυνήθιστα εντυπωσιακός γατούλης κ το γεγονός της περιορισμένης του όρασης, ούτε καν που γίνεται αντιληπτό….
Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής, αποκλειστικά για σπιτόγατος, στον άνθρωπο που αναζητά έναν γάτο σύντροφο για μια ζωή......με μικροτσίπ, ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, τη σύμφωνη γνώμη για τη στείρωση του κ φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «φίλοι των ζώων Χαλανδρίου»
www.filoizoon.gr
lino0.jpg

lino1q.jpg

lino2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κουκλάκι μου όμορφο καλή τύχη :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!! Εισαι πολυ ομορφο γατουνι!!!!:D

Ειναι πολυ ομορφο!!! Καλη τυχη στο γατακι!

Σας ευχαριστούμε πολύ!!:):):)

Μα την αληθεια λεμε;)

Τον έβαλα και αυτόν στο προφιλ μου στο facebook :) Καλή τύχη ψυχούλα μου!

Τί ηλικία έχει περίπου?

Τον έβαλα και αυτόν στο προφιλ μου στο facebook :) Καλή τύχη ψυχούλα μου!

Τί ηλικία έχει περίπου?
Ευχαριστούμε για την προώθηση!!:D:DΕίναι περίπου 3,5 μηνών!!!:P:P

Να είσαι καλά και εσύ και τα γατούνια σου!
Αν θέλεις μπορείς να δεις εδώ τη δημοσίευση (ελπιζω να ανοίγει) έχω γράψει και ένα ωραίο σχόλιο από κάτω :)

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1196497982

Να είσαι καλά και εσύ και τα γατούνια σου!
Αν θέλεις μπορείς να δεις εδώ τη δημοσίευση (ελπιζω να ανοίγει) έχω γράψει και ένα ωραίο σχόλιο από κάτω :)

Μου άνοιξε την σελίδα αλλά δεν είδα την δημοσιεύση..:(:(:(

Άλλη μια προσπάθεια γιατι είναι κλειδωμενο το προφιλ μου :( και τώρα το ξεκλείδωσα :) συγνώμη

Άλλη μια προσπάθεια γιατι είναι κλειδωμενο το προφιλ μου :( και τώρα το ξεκλείδωσα :) συγνώμη

Τώρα το είδα..:D:D:D Σε ευχαριστούμε πολύ!!!:clapup::clapup::clapup:

Ο Λίνος δίνεται αποκλειστικά μόνο εντός Αττικής???

Ο Λίνος δίνεται αποκλειστικά μόνο εντός Αττικής???
Αν είναι μια εξαιρετική και πολύ καλή περίπτωση ενδέχεται και να δοθεί και σε άλλο μέρος!!!:):)
Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να μπεις στο site που υπάρχει στο πρώτο post και να επικοινωνήσεις με τον σύλλογο!!!:D:D

Οκ σε ευχαριστώ!

Ο Λινάκος υιοθετήθηκε!!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back