Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
24-11-08
00:35
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει στο φόρουμ κάποια λίστα με ονόματα για γατούλια, έψαξα σε διάφορες κατηγορίες αλλά..
. δεν εντόπισα κατι..
Ευχαριστώ
. δεν εντόπισα κατι..Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καντανολεων αννα
Νεοφερμένο μέλος
Η καντανολεων αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
24-11-08
00:41
Καλησπέρα Kristen μάλλον δεν υπάρχει αλλά γιατί δεν δίνεις ένα από μόνη σου?κάτι που να ταιριάζει στον χαρακτήρα της ίσως ή κάποιο που να σου αρέσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
24-11-08
01:08
Υπάρχει! Δες εδώ.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
24-11-08
01:32
Ψάχνω και μόνη μου, με βάση χρώμα, χαρακτήρα την προσωπικότητά του (πχ το σκύλο μου που είναι εντελώς καρτούν, τον βγάλαμε Μίκη Μάους..) αλλά θα ήθελα και λίγη βοήθεια
Βρήκα τη λίστα, πολύ καλή δουλειά κάνατε!!
Τhank!!!!!!!!

Βρήκα τη λίστα, πολύ καλή δουλειά κάνατε!!
Τhank!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum