Λατρεία μου!!

Lins

Νεοφερμένο μέλος

Η Lins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Γεια σας γατογονεις!
Κατ'αρχην το forum ειναι καταπληκτικο! Πολυ χρησιμο και ενδιαφερον για ολους οσους αγαπουν και φροντιζουν αυτα τα υπεροχα πλασματακια.
Θελω να σας πω για το γατουλη μου και να μοιραστω μαζι σας την αγαπη μου για αυτον.
Ενα γλυκυτατο γατακι που βρηκα 2 μηνων, τον πηρα στο σπιτι μου και απο τοτε τον λατρευω! Σημερα ειναι 7.Ειναι γλυκυτατος και πολυ αγαπησιαρης, ωρες ωρες τον κοιταω και μου θυμιζει ανθρωπακι.:)
Πριν μερες επρεπε να φυγουμε εγω και ο φιλος μου και δυστυχως κανεις δεν μπορουσε να τον παρει μαζι του. Φροντισα να πηγαινει καποιος να του βαζει τροφη, νερο κ αμμο.Αλλα ηταν η πρωτη φορα που θα εμενε μονος του για 5 μερες.Ενω ολοι μου λεγαν οτι δεν παθαινει τιποτα και οτι δεν υπαρχει προβλημα, εγω καταστενοχωρηθηκα, γιατι το γλυκο μου αφ'ενος δεν εχει παρεουλα μια αλλη γατα και δεν βγαινει απο το διαμερισμα, αφ'ετερου οταν βγαινουμε απο το σπιτι και γυριζουμε μετα,ερχεται ολο παραπονο και ζηταει χαδια. Οποτε μονος τοσες μερες μου φανηκε παρα πολυ!
Οταν λοιπον επεστρεψα στο σπιτι μετα απο 5 μερες ολο αγωνια, μπηκα μεσα και τον ειδα να ερχεται καταπανω μου με ενα μακροσυρτο νιαουρισμα -που δεν ειχε ξανακανει- και ειλικρινα σας μιλαω εβαλα τα κλαματα! Τον πηρα αγκαλια και εκλαιγα ενα τεταρτο! Περιττο να πω οτι ολο το βραδυ δεν ξεκολλησε απο πανω μου, γουργουριζε με εγλυφε κοιμηθηκε στην αγκαλια μου(συνηθως κοιμαται στα ποδια μας η διπλα στο κρεβατι).
Πειτε μου βιωνετε τετοια συναιθηματα με τα γατακια σας?
Αυτη τη στιγμη νιωθω οτι αν παθει τιποτα, θα τρελαθω.
Τον λατρεεεεεεεεεεεευωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι ειναι...τα δικα μου με περιμενουν οταν γυριζω απ τη δουλεια,κι αν μεινω στον κατω οροφο για φαγητο με φωναζουν απο το μπαλκονι.Η Μόιρα με κοιτουσε και έσπρωχνε οταν γεννουσε...Ειναι απιστευτα τα συναισθηματα που σε δενουν μαζι τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας γατογονεις!
Κατ'αρχην το forum ειναι καταπληκτικο! Πολυ χρησιμο και ενδιαφερον για ολους οσους αγαπουν και φροντιζουν αυτα τα υπεροχα πλασματακια.
Θελω να σας πω για το γατουλη μου και να μοιραστω μαζι σας την αγαπη μου για αυτον.
Ενα γλυκυτατο γατακι που βρηκα 2 μηνων, τον πηρα στο σπιτι μου και απο τοτε τον λατρευω! Σημερα ειναι 7.Ειναι γλυκυτατος και πολυ αγαπησιαρης, ωρες ωρες τον κοιταω και μου θυμιζει ανθρωπακι.:)
Πριν μερες επρεπε να φυγουμε εγω και ο φιλος μου και δυστυχως κανεις δεν μπορουσε να τον παρει μαζι του. Φροντισα να πηγαινει καποιος να του βαζει τροφη, νερο κ αμμο.Αλλα ηταν η πρωτη φορα που θα εμενε μονος του για 5 μερες.Ενω ολοι μου λεγαν οτι δεν παθαινει τιποτα και οτι δεν υπαρχει προβλημα, εγω καταστενοχωρηθηκα, γιατι το γλυκο μου αφ'ενος δεν εχει παρεουλα μια αλλη γατα και δεν βγαινει απο το διαμερισμα, αφ'ετερου οταν βγαινουμε απο το σπιτι και γυριζουμε μετα,ερχεται ολο παραπονο και ζηταει χαδια. Οποτε μονος τοσες μερες μου φανηκε παρα πολυ!
Οταν λοιπον επεστρεψα στο σπιτι μετα απο 5 μερες ολο αγωνια, μπηκα μεσα και τον ειδα να ερχεται καταπανω μου με ενα μακροσυρτο νιαουρισμα -που δεν ειχε ξανακανει- και ειλικρινα σας μιλαω εβαλα τα κλαματα! Τον πηρα αγκαλια και εκλαιγα ενα τεταρτο! Περιττο να πω οτι ολο το βραδυ δεν ξεκολλησε απο πανω μου, γουργουριζε με εγλυφε κοιμηθηκε στην αγκαλια μου(συνηθως κοιμαται στα ποδια μας η διπλα στο κρεβατι).
Πειτε μου βιωνετε τετοια συναιθηματα με τα γατακια σας?
Αυτη τη στιγμη νιωθω οτι αν παθει τιποτα, θα τρελαθω.
Τον λατρεεεεεεεεεεεευωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
πολυ συγκινητικη ιστορια:) αυτο που λες οτι τον κοιταζεις και βλεπεις ενα ανθρωπακι, το νιωθω κι εγω. αν και δεν πρεπει να τα συγκρινουμε με ανθρωπους, εγω βλεπω ενα μικρο μωρακι, που θελει σημασια, θελει γλυκολογα, θελει παιχνιδια, εχει ιδιοτροπιες κτλ. αν και ουτε 2 μηνες δεν εχω την δικια μου γατουλα, νιωθω οτι ειναι η πρωτη σκεψη μου μολις ξυπνησω και η τελευταια μου πριν κοιμηθω. το πρωτο καλημερα μου το λεει η γατουλα μου και η μερα μου ξεκιναει ευχαριστα:rolleyes:

Και εγω την Μαρι την ΛΑΤΡΕΥΩ δεν μπορω χωρις το γατι μου ουτε μια μερα!Καμια φορα την κοιταω και ειναι τοσο τελεια που νιωθω ενα σφυσιξιμο στο στομαχι!:redface::lol:Τα βραδια κοιμομαστε αγκαλια και ξυπναμε μαζι !

Κουκλια τα μωρακια σας!
Απιστευτα συναισθηματα, εχω δεθει πολυ με τον μικρο και θελω να του προσφερω οτι μπορω!Τοσο αληθινα πλασματακια, το μονο που ζητουν ειναι φροντιδα και αγαπη....:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back