yusaku
Νεοφερμένο μέλος
Ο yusaku αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
26-05-11
10:24
Γεια σας,
δεν είμαι σίγουρος ότι είναι πρόβλημα, ωστόσο θέλω τη γνώμη σας. Η γατούλα που έχω σε δυο περιπτώσεις μέχρι στιγμής, όταν τρέχει, παίζει και ξεσαλώνει πολύ στο τέλος λαχανιάζει. Με τον τρόπο όπως λαχανιάζουν τα σκυλάκια: δηλαδή με τη γλώσσα έξω και με το λαχάνιασμα να ακούγεται.
Αυτό το φαινόμενο το συναντώ για πρώτη φορά. Παλιότερα οι γάτες που είχα, αλλά και ο δεύτερος γάτος που έχω τώρα δεν έχουν λαχανιάσει κατά αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη, η γατούλα μου που λαχανιάζει είναι πολύ δραστήριο και κινητικό γατί.
Πρέπει να ανησυχώ; Έχει κανείς σας κάποια παρόμοια εμπειρία;
δεν είμαι σίγουρος ότι είναι πρόβλημα, ωστόσο θέλω τη γνώμη σας. Η γατούλα που έχω σε δυο περιπτώσεις μέχρι στιγμής, όταν τρέχει, παίζει και ξεσαλώνει πολύ στο τέλος λαχανιάζει. Με τον τρόπο όπως λαχανιάζουν τα σκυλάκια: δηλαδή με τη γλώσσα έξω και με το λαχάνιασμα να ακούγεται.
Αυτό το φαινόμενο το συναντώ για πρώτη φορά. Παλιότερα οι γάτες που είχα, αλλά και ο δεύτερος γάτος που έχω τώρα δεν έχουν λαχανιάσει κατά αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη, η γατούλα μου που λαχανιάζει είναι πολύ δραστήριο και κινητικό γατί.
Πρέπει να ανησυχώ; Έχει κανείς σας κάποια παρόμοια εμπειρία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
26-05-11
10:46
Και εμένα ο ένας ο γάτος μου κουράζεται πολύ εύκολα και στις ζέστες έχει μεγάλο πρόβλημα. Τον πήγα στο γιατρό, κάτι ακροάστηκε στους πνεύμονες, έκανε και ακτινογραφία και πηρε μια αντιβιοσούλα. Επίσης, βρέθηκε θετικός στον ιό της ρινοτραχήτιδας. Η ευαισθησία του παραμένει.
Συμπέρασμα, να την πας στον κτηνίατρο, για να βρεθεί η αιτία
Συμπέρασμα, να την πας στον κτηνίατρο, για να βρεθεί η αιτία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yusaku
Νεοφερμένο μέλος
Ο yusaku αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
26-05-11
11:44
Έκλεισα κι γω ραντεβού με την κτηνίατρο μου και θα δούμε. Πάντως μου είπε ότι είναι φυσιολογικό μετά από έντονη δραστηριότητα ένα γατί να λαχανιάζει. Ωστόσο δεν απέκλεισε ότι μπορεί να έχει και κάτι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum