Aralle
Νεοφερμένο μέλος
Η Ξένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
02-10-11
14:31
Πριν δυο βδομάδες πήρα τροφή για τις γάτες μου. Σήμερα το πρωι έπεσε τυχαία το μάτι μου στην ημερομηνία λήξης... 14/09/10! Που μπορώ να καταγγείλω αυτόν που μου την πούλησε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
03-10-11
04:35
Απάντηση: Ληγμένες Γατοτροφές
Πήγαινε στο μαγαζί που την αγόρασες, δώσε πίσω την τροφή και απαίτησε να σου δώσει άλλη. Την επόμενη φορά πρόσεχε τις ημερομηνίες. Εγώ είχα αγοράσει μια φορά κατεψυγμένη μπουγάτσα που είχε λήξει πριν 1 ολόκληρο χρόνο.
Πήγαινε στο μαγαζί που την αγόρασες, δώσε πίσω την τροφή και απαίτησε να σου δώσει άλλη. Την επόμενη φορά πρόσεχε τις ημερομηνίες. Εγώ είχα αγοράσει μια φορά κατεψυγμένη μπουγάτσα που είχε λήξει πριν 1 ολόκληρο χρόνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool