Ληγμένο!

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα.
Βγαίνοντας από τον κτηνίατρο (άλλη έξυπνη και εγώ), γύρισα σπίτι και ξεφύλλιζα το βιβλιάριο του γάτου. Και παρατήρησα το εξής :

attachment.php

Πήρα αμέσως τηλέφωνο τον κτηνίατρο και του είπα ότι είναι ληγμένο το εμβόλιο! Και τί μου απάντησε; "Ααα!Αυτά τα εμβόλια τα χορηγούμε και 4 μήνες μετά, δεν έγινε κάτι!"

Και αναρωτιέμαι, πόσο ηλίθια είμαι ; Δεν ξέρω τί να κάνω :( Και αν ο γατούλης πάθει κάτι; Και γιατί τότε δεν ήταν 4 μήνες μετά η ημερομηνία λήξης; Και ΓΙΑΤΙ, Ω ΓΙΑΤΙ δεν τα κοιτάω αυτά επι τόπου και διακινδυνεύω τη ζωή του μικρού με το να εμπιστεύομαι έναν κτηνίατρο, με τα όποια συμφέροντα;

Ισχύει άραγε αυτό που μου είπε; Πιστεύω πως όχι. Και τί να κάνω αν όχι;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• img005.jpg
    img005.jpg
    137 KB · Εμφανίσεις: 105
Είναι εμβόλιο για την Λευχαιμία απ'οτι βλέπω.:hmm:
Λήγει 25/1 και εσείς το κάνατε στις 29/1.Πιστεύω οτι για τέσσερεις μέρες δεν κινδυνεύει το γατάκι.Πάντα υπάρχουν κάποια περιθώρια.:hmm:
Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση τον κτηνίατρο.:hmm::down:
Αν είναι σωστός επαγγελματίας και επιστήμονας, έπρεπε να το δει έγκαιρα και να τα επιστρέψει στην εταιρεία.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ θα τον αφήσω έτσι; Μας κορόιδεψε!

Σίγουρα έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου και μάλιστα με ατράνταχτη απόδειξη, με την σφραγίδα και την υπογραφή του κτηνίατρου.:hmm::)
Μήπως να το συζητούσες περισσότερο μαζί του, πριν προβείς σε μιά πιό έντονη διαμαρτυρία?:hmm:

Παντως μην ανησυχεις...Οντως τα φαρμακα εχουν ενα διαστημα 2-3 μηνες μετα τη ληξη τους που δρουν σωστα αλλα επισης και ληγμενο να ειναι το εμβολιο απλα δε θα εχει τη δραση που πρεπει.Δεν παθαινει τπτ το γατακι απλως πρεπει να το ξανακανεις για να δημιουργησει τα αντισωματα που πρεπει.αν και τωρα για 4 μερες δε πιστευω οτι χρειαζεται. Παρολα αυτα ο κτηνιατρος επρεπε να το δει και να το επιστρεψει πισω...

Ισως να του τριξεις λιγο τα δοντια, να εισαι περισσοτερο προσεκτικη, και αν ειναι δυνατον να μην ξαναπας σε αυτον. Για να το τραβηξεις παραπανω δε νομιζω να βγει κατι, εσυ θα ταλαιπωρηθεις...

Απλα μην ξαναπας σε αυτον κ αν κανενας γνωστος σου σου πει οτι πηγαινει εκει,πες του την εμπειρια του! Το να χασει τους πελατες ειναι σοβαρο πληγμα(και του αξιζει!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back