Ληθαργικότητα και ανορεξία μετά τη στείρωση.

hliosporos

Νεοφερμένο μέλος

Η hliosporos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Καλησπέρα και πάλι.
Πρόβλημα που με ανησυχεί πολύ.
Τέσσερις μέρες μετά την επέμβαση - στείρωση- , το γατάκι είναι θηλυκό, και χθές και σήμερα μοιάζει να είναι χειρότερα.
Δεν τρώει και δεν πίνει νερό. Εχει ληθαργικότητα ακανόνιστες αναπνοές και κοιμάται σχεδόν συνέχεια. Δεν δείχνει ενδιαφέρον για τίποτα. Δεν θέλει να την πιάνουν και φαίνεται να πονάει πολύ.
Το γεγονός ότι δεν πίνει νερό χθές και σήμερα με έχει τρομάξει πολύ.
Την πήγα στον γιατρό σήμερα το πρωί και μου είπε ότι όλα δείχνουν φυσιολογικά. Δεν έχει πυρετό λέει, το τράυμα είναι μια χαρά λέει, αντιβιωτικά δεν της έδωσε καθόλου,γενικά φάρμακα δεν της έδωσε, και τα ράμματα δεν χρειάζεται να τα βγάλει λέει. Είναι 35 χρόνια κτηνίατρος και υποτίθεται ότι πρέπει να τον εμπιστευτώ?
Και αν είναι όλα μια χαρά όπως λέει, γιατι το γατί έχει αυτά τα χάλια?
Δεν ξέρω τι να κάνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Του τα λες.. και το πας απο κει να το δει...:/: αυριο αν δεν έχει αλλάξει κάτι...
Έχει φάει???

Δεν είναι καλά αυτά που λες.. και το ότι είναι 35 χρόνια γιατρός δεν σημαίνει ότι μπορεί να του τύχει κάτι....
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος γιατρός για 2η γνώμη.
Είναι και οι αργίες... πρέπει να λυθεί το θέμα ΠΡΙΝ το Πάσχα...

Περαστικά εύχομαι.. και να μην είναι τίποτα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα θηλυκα θελουν 3 μερες για να συνελθουν πληρως, να περπατησουν κανονικα, να φανε κανονικα και να επιστρεψουν στους προηγουμενους ρυθμους τους.

Καποιες γατουλες αργουν λιγο περισσοτερο να συνελθουν και αυτο εξαρταται απο την κραση της καθε γατας.

Το οτι δεν του εδωσε καθολου αντιβιωση μετα την επεμβαση μου κανει πολλή εντυπωση. Παντα τους κανουν ενεσιμη αντιβιωση μακράς διαρκειας και καποιοι γιατροί συνιστουν να τους δινουμε και λιγη αντιβιωση στο σπίτι για 2 μερες.

Αν δεις οτι ειναι 4η-5η μερα που ειναι σε αυτη την κατασταση, δεν εχει φαει καθολου, ουτε εχει πιει νερο, τρεμει, δεν μπορει να περπατησει καλα, πηγαινε τη στο γιατρο αμεσως. Αν χρειαστει, σε αλλο γιατρό.

ευχαριστώ. Τελικά το πιο σωστό μου φαίνεται είναι μια δευτερη γνωμη.
Θα την πάρω τώρα σε άλλον γιατρο. Δεν μπορώ να περιμένω να δώ τι θα γίνει, κι ας την είδε το πρωί ο άλλος, κι ας μου λέει ότι θα γίνει καλύτερα και μπούρδες. Δεν είναι καλά σημάδια αυτά, και το καταλαβαίνω και με την λογική μου, αλλά και απο ενστικτο. Να είσαι καλά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back