Λιάκος ο ήρωας!!!!!

floricienta

Νεοφερμένο μέλος

Η floricienta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Γεια σας !!με λενε Λιακο και ειμαι 2,5 χρονων!!!κανονικα ειμαι κοριτσι αλλα εγινε ενα μικρο λαθακι και ονομαστικα ετσι!!δεν με πειραζει ομωσ καθολου γιατι μου αρεσει πολυ αυτο το ονομα και ειναι αρκετα ασυνηθιστο!!! μενω στην Παρο ,στην αλυκη!!εχω τεσσερα παιδια τα οποια ειναι πανεμορφα!! με φροντιζει μια πολυ καλη οικογενεια!!δεν εχω αφεντικο αλλα αφεντικινα!!θα σασ πω την ιστορια μου!!!! λοιπον....
ηταν μια μερα ηλιολουστη με αφορητη ζεστη!εγω επαιζα με τα τεσσερα γατακια μου ενω η αφεντικινα μου εκανε εξασκηση στο πιανο!μετα απο 5 λεπτα αποκτησαμε "θεατη"!!χαχαχα!εγω συνεχισα να παιζω με τα παιδια μου.Μετα απο ενα τεταρτο ατελειωτου παιχνιδιου ο "θεατησ" μασ βαρεθηκε και σηκωθηκε για να φιγει!ομωσ ανα μεσα στα ποδια του βρισκοταν ενα φυδι κουλουριασμενο!!!τεραστιο ηταν!ετσι οπωσ πηγε να σηκωθει πηγε να πατησιει και το φυδι!! εκεινη την στιγμη εγω πεταχτηκα ,επνιξα το φυδι και εσωσα τον "θεατη "μας!!εκεινη τη μερα δεν 8α την ξεχασω ποτε!!!εκεινη την μερα εγεινα ηρωιδα!
Ελπιζω να μην βαρεθηκατε!!!!!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:P:happy::happy:ξεχασα να σας πω να γραψετε σχολια!!!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο σου Λιάκο πρέπει να εισαι ατρόμητη...Η δική μου γάτα η Εστεε αν ηταν στη θέση σου ακόμα θα έτρεχε βλέποντας το φίδι..:lol::lol::lol:Να την χαίρεσαι την αφεντικινα σου και αυτη εσενα:up:

:lol::P:P:Pσε ευχαριστω πολυ αννα!!!!!!εισαι η πρατη που γραφει στο θεμα που εφτιξα!!φιλακια!!
Λιακος

Γεια σας !!με λενε Λιακο και ειμαι 2,5 χρονων!!!κανονικα ειμαι κοριτσι αλλα εγινε ενα μικρο λαθακι και ονομαστικα ετσι!!δεν με πειραζει ομωσ καθολου γιατι μου αρεσει πολυ αυτο το ονομα και ειναι αρκετα ασυνηθιστο!!! μενω στην Παρο ,στην αλυκη!!εχω τεσσερα παιδια τα οποια ειναι πανεμορφα!! με φροντιζει μια πολυ καλη οικογενεια!!δεν εχω αφεντικο αλλα αφεντικινα!!θα σασ πω την ιστορια μου!!!! λοιπον....
ηταν μια μερα ηλιολουστη με αφορητη ζεστη!εγω επαιζα με τα τεσσερα γατακια μου ενω η αφεντικινα μου εκανε εξασκηση στο πιανο!μετα απο 5 λεπτα αποκτησαμε "θεατη"!!χαχαχα!εγω συνεχισα να παιζω με τα παιδια μου.Μετα απο ενα τεταρτο ατελειωτου παιχνιδιου ο "θεατησ" μασ βαρεθηκε και σηκωθηκε για να φιγει!ομωσ ανα μεσα στα ποδια του βρισκοταν ενα φυδι κουλουριασμενο!!!τεραστιο ηταν!ετσι οπωσ πηγε να σηκωθει πηγε να πατησιει και το φυδι!! εκεινη την στιγμη εγω πεταχτηκα ,επνιξα το φυδι και εσωσα τον "θεατη "μας!!εκεινη τη μερα δεν 8α την ξεχασω ποτε!!!εκεινη την μερα εγεινα ηρωιδα!
Ελπιζω να μην βαρεθηκατε!!!!!:D:D

Βρε λιάκο γιατί δεν αλλαζεις το όνομα σου???Αν είναι από το Ηλίας έχουμε το ίδιο όνομα.Με λένε Ήλια και είμαι μωρό ακόμα(όχι στο μυαλό φυσικά) ο αδερφός μου κι εγώ βρήκαμε μια καλή κοπέλα και την υιοθετήσαμε..Μας βάζει κροκετούλες, μας χαιδεύει ασταμάτητα και μας παίρνει συνέχεια άγκαλιά..Εγώ λέει είμαι πολύ άτακτη αλλά δεν καταλααβα΄νω γιατί να μην τρώω τα νεκρά μαύρα φίδια που πορεξέχουν από τον υπολογιστή!!!:blink:Εσύ δηλαδή είχες ζωντανό αντίπαλο ε????Πωωωωωω τι γεναία που είσαι!!!!Μπράβο σου!!!Εγώ μάλλον κανα χχχχχχ θα έκανα και μετά θα έφευγα...Ο αδερφός μου ο Μάπας, θα έτρεχε σαν την Εστέ της Άννας ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!:lol::lol:

Αχα βρηκαμε αλλο ενα θαραλλέο σαν και εμας...Μπράβο σου Μάπα να κάνουμε γκρουπ αν θες οι χεσ@#$@δες...:D:lol::lol:

Αχα βρηκαμε αλλο ενα θαραλλέο σαν και εμας...Μπράβο σου Μάπα να κάνουμε γκρουπ αν θες οι χεσ@#$@δες...:D:lol::lol:

Φυσικά Άννα μου θα διαπρέψουμε εμείς...Νομίζω ότι μας έβαλε τα γυαλιά η Λιάκος!!!!:lol::lol:

:rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ευχαριστω πολυ ολουσ σας παιδια
!!!!!!:Pειστε πολυ καλοι μαζι μου:happy::happy:

:(:(σημερα πεθαναι το παιδακι μου!!!!!!!!!!!!:cat::(

Ποιο παιδάκι σου;

Τι?????Πως?????Πότε????Που????Γιατί???Και κυρίως....ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?????:(

η σαγια!!!την πατησε αμαξι πριν 2 εβδομαδες δεν ξερουμε ποιοσ την πατησε!!!1:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back