χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
03-03-07
15:22
Παιδια, πριν μερικες ημερες κατέθεσε πρόταση απ' ότι καταλαβα ο Λοβέρδος στη Βουλή για να αναλαβει το Κρατος την μεριμνα για τα αδέσποτα ή κατι τέτοιο...... Δεν το εχω ψάξει βασικα, τωρα λέω να το δω, αλλά γνωρίζει κανεις σχετικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
03-03-07
15:24
εγω δεν ακουσα τιποτα αλλα ελπιζω να μην κανουν οτι εκαναν και στους ολυμπιακους που τα δηλητηριαζαν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
03-03-07
15:27
Υπογράφτηκε απ' ότι βλέπω από πολλους βουλευτές και ζητα να καθιερωθει συνταγματικά η ανάληψη της Προστασίας των αδέσποτων από το Κράτος. Αν αξίζει, να πουμε και κανενα μπράβο να ενθαρρυνουμε τέτοιες προσπάθειες?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
03-03-07
15:29
Μιλήστε γι αυτό στη Ηοοκ, ειναι προεδρος του Αργος αυτη θα ξερει περισσότερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum