Λουράκια

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
εχω ενα μικρο φοβερο προβλημα δεν βρισκω λουρακια στο μεγεθοσ τους ολα τα περνουμε κ μετα απο 3 μερες δεν τους κανουν αχ ειναι χοντροι τι να κανω αναγκαστηκα κ τους πηρα λουρακια για καννισ γιατι θεε μου σε εμενα να ειναι τεραρατα κ χοντρα κ ψηλα κ μακρια κλαψ κλαψ για πειτε καμια μαρκα παιδια μπας κ βρουμε κανα ωραιο γιατι εχω απελπιστει:/: :blink: :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Φρόσω έλεος κάντους λίγη δίαιτα! Θα έχουν προβλήματα με το συκώτι τους μετά! Είναι πολύ κακή η παχυσαρκία στις γάτες. Η κτηνίατρος μου με έχει τρομοκρατήσει και να φανταστείς οτι ο Vector δεν είναι δα και κανα βόδι, απλά λίγο χοντρή κοιλίτσα έχει! :cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πόσα κιλά είναι οι γάτες σου καλε?
Μισέλ ο Vector πόσα είναι?

4,5 είναι ο Vector αλλά είναι μικρούλης ακόμα, κάπου 8 μηνών...

ε οκ..Αν προσέξεις δεν θα έχει πρόβλημα..
Εμάς που είναι 13 μηνών είναι 5 περίπου...
Από όταν τον στειρώσαμε πήρε αλλά ο γιατρός λέει είναι κανονικός...

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
εχω ενα μικρο φοβερο προβλημα δεν βρισκω λουρακια στο μεγεθοσ τους ολα τα περνουμε κ μετα απο 3 μερες δεν τους κανουν αχ ειναι χοντροι τι να κανω αναγκαστηκα κ τους πηρα λουρακια για καννισ γιατι θεε μου σε εμενα να ειναι τεραρατα κ χοντρα κ ψηλα κ μακρια κλαψ κλαψ για πειτε καμια μαρκα παιδια μπας κ βρουμε κανα ωραιο γιατι εχω απελπιστει:/: :blink: :(

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες να βάλεις λουράκι? :hmm:
Είχα ρωτήσει την κτηνίατρο και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να αποφύγω τα λουράκια γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πνιγμού. Ακόμη και τα ειδικά που έχουν λαστιχο για να μπορούν να ανοίγουν, είναι κι αυτά επικίνδυνα... Η ίδια η κτηνίατρος μου έχει δει γάτα να έχει πνιγεί από τέτοιο λουράκι, παρόλο που θεωρείται από πολλούς ακίνδυνο...

λοιπον εχουμε κ λεμε ο γκρινιαρης ειναι 7,5κιλα κ 70 ποντουσ μακρυς ο κορμος του ο λαμπης μια απο τα ιδια ο πισσας κ ο ζυλιτο ειναι 6,5 κιλα κ λιγο πιο κοντη απο τους αλλουσ δυο τα λουρακια τα θελω γιατι καλοκαιρι ειναι στο μπαλκονι βγαινουμε μπορει να σαλταρουμε κ στην διπλα ταρατσα κ να κανουμε το γυρω της γειτονιας να ξερουν οτι ειμαστε απο σπιτι καλε δεν ειναι χοντροι απλα ειναι τεραστιοι δεν εχουν καθολου λιπος στην κοιλια τους ειναι ολο ποντικια η γιατρος τους βρισκει νορμαλ για την αθληση που κανουμε καθε μερα κ για τα 2 γευματα που τρωμε λετε να μου εμοιασαν???

σημερα στην γιατρο τις ειπα για αυτο το θεμα κ μου ειπε οτι δεν ειναι χοντρη ειναι βαρυκοκκαλοι κ εχουν πολυ καλουσ μυς για γατια που ειναι κλεισμενα στο σπιτι τους κανει καλο η γυμναστικη λεει κ το τρεξιμο που κανουν στο δωματιο ψυχαγωγιας χεχεχεχε

Αρχική Δημοσίευση από Zoubi:
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες να βάλεις λουράκι? :hmm:
Είχα ρωτήσει την κτηνίατρο και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να αποφύγω τα λουράκια γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πνιγμού. Ακόμη και τα ειδικά που έχουν λαστιχο για να μπορούν να ανοίγουν, είναι κι αυτά επικίνδυνα... Η ίδια η κτηνίατρος μου έχει δει γάτα να έχει πνιγεί από τέτοιο λουράκι, παρόλο που θεωρείται από πολλούς ακίνδυνο...

Κι εγώ αυτή την άποψη είχα και επίσης δεν ήθελα να του βάλω για να μην τον περιορίζω γιατί όσο να πεις πρέπει να ναι και λίγο ενοχλητικό... Αλλά η κτηνίατρος με έπριξε να του βάλω γιατί λέει οτι μπορεί να φύγει και να χαθεί... Αυτό βέβαια πριν στειρωθεί... Τώρα μπορώ να του το βγάλω και με τη σύμφωνη γνώμη της κτηνιάτρου :)

Kαι να ήθελα να βάλω λουράκι στη Σούμη, το'χω πια βγάλει απ'το μυαλό μου.
Δοκίμασα στην αρχή και απέτυχα παταγωδώς! Tης είχα αγοράσει ένα ωραιότατο λουράκι, που της πήγαινε πάρα πολύ και είχα τσεκάρει ότι δεν είναι σφιχτό για να μην την ενοχλεί. Όταν δοκίμασα να της το βάλω, έκανε σαν αφινιασμένο άλογο! Xτυπιόταν στο πάτωμα και προσπαθούσε με όλα της τα πόδια να το βγάλει. Σκέφτηκα ότι αν της το άφηνα για λίγη ώρα θα το συνήθιζε, αλλά τίποτα. Ώσπου την λυπήθηκα. Tης το έβγαλα και δεν το ξαναδοκίμασα.
Aπό τότε εκείνο το λουράκι βρίσκεται ανάμεσα στα παιχνίδια της και πρέπει να το μισεί θανάσιμα, γιατί όποτε το βλέπει του ορμάει με νύχια και δόντια....:lol:

Γειά σας. Και εγώ όσες φορές προσπάθησα να τους φορέσω λουράκια απέτυχα. Μετά από λίγο τα είχαν βγάλει μόνοι τους. Καμμία από τις γάτες που είχα δεν τα συνήθισαν. Το πήρα και εγώ απόφαση και δεν ξαναπροσπάθησα. Κατάλαβα οτι ακόμα και σε αυτό θα κάνουν αυτό που εκείνες θέλουν.:cool:

Εγώ παιδιά του το βάλα με μέγαλη ευκολία κ πριν λίγες μέρες του πήραμε καινουριο για τα γενεθλια του.Ερωτηση....Υπάρχει περιπτωση να τον ενοχλει το κουδουνακι;:hmm:

Εγώ στο Μαρικάκι μου έχω βάλει ένα λουράκι με κουδουνάκι για να γνωρίζω που βρίσκεται, έχει τη τάση να κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη. Λέγεται ‘The safety collar’ και έχει ένα κούμπωμα που αν το ζορίσεις ανοίγει, δεν έχει λάστιχο. Ο κτηνίατρος μου δεν ήταν αντίθετος με αυτό, μάλιστα μου το πρότεινε γιατί ήθελα να της φοράω σαμαράκι και την δένω έξω από το σπίτι όταν είμαι εκεί. Της το φόρεσα όταν ήταν 4 μηνών, τις πρώτες μέρες ήταν λίγο άβολα αλλά τώρα το έχει συνηθίσει και δεν νομίζω να την νοιάζει.

Καταρχήν χαιρέτω την γατοπαρέα καθώς γράφω πρώτη φορά στο forum!!

Εγώ πάλι έχω ένα λουράκι το οποίο έχει κλιψάκι και ανοίγει πολύ εύκολα..Ο γατούλης μου φοράει 2 κουδουνάκια πάνω σ' αυτό...Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ' το κουδούνισμα όταν τρέχει :lol: .Πάντως το δέχεται ευχάριστα και δεν τον ενοχλεί, καθώς πολύ εύκολα το λουράκι μεγαλώνει χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξω.Τώρα τι μάρκα είναι δε θυμάμαι ακριβώς, άλλα με την πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξω!

τελικα βρηκα θα μου φτιαξει η μαμα μου κατι που θα ειναι σαν λουρι χεχεχεχε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back