ladycat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μισέλ ο Vector πόσα είναι?
Subject to change
e-steki.gr Founder
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμάς που είναι 13 μηνών είναι 5 περίπου...
Από όταν τον στειρώσαμε πήρε αλλά ο γιατρός λέει είναι κανονικός...
Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εχω ενα μικρο φοβερο προβλημα δεν βρισκω λουρακια στο μεγεθοσ τους ολα τα περνουμε κ μετα απο 3 μερες δεν τους κανουν αχ ειναι χοντροι τι να κανω αναγκαστηκα κ τους πηρα λουρακια για καννισ γιατι θεε μου σε εμενα να ειναι τεραρατα κ χοντρα κ ψηλα κ μακρια κλαψ κλαψ για πειτε καμια μαρκα παιδια μπας κ βρουμε κανα ωραιο γιατι εχω απελπιστει![]()
![]()
![]()
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες να βάλεις λουράκι?
Είχα ρωτήσει την κτηνίατρο και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να αποφύγω τα λουράκια γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πνιγμού. Ακόμη και τα ειδικά που έχουν λαστιχο για να μπορούν να ανοίγουν, είναι κι αυτά επικίνδυνα... Η ίδια η κτηνίατρος μου έχει δει γάτα να έχει πνιγεί από τέτοιο λουράκι, παρόλο που θεωρείται από πολλούς ακίνδυνο...
ladycat
Διάσημο μέλος
σημερα στην γιατρο τις ειπα για αυτο το θεμα κ μου ειπε οτι δεν ειναι χοντρη ειναι βαρυκοκκαλοι κ εχουν πολυ καλουσ μυς για γατια που ειναι κλεισμενα στο σπιτι τους κανει καλο η γυμναστικη λεει κ το τρεξιμο που κανουν στο δωματιο ψυχαγωγιας χεχεχεχε
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Zoubi:Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες να βάλεις λουράκι?![]()
Είχα ρωτήσει την κτηνίατρο και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να αποφύγω τα λουράκια γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πνιγμού. Ακόμη και τα ειδικά που έχουν λαστιχο για να μπορούν να ανοίγουν, είναι κι αυτά επικίνδυνα... Η ίδια η κτηνίατρος μου έχει δει γάτα να έχει πνιγεί από τέτοιο λουράκι, παρόλο που θεωρείται από πολλούς ακίνδυνο...
Κι εγώ αυτή την άποψη είχα και επίσης δεν ήθελα να του βάλω για να μην τον περιορίζω γιατί όσο να πεις πρέπει να ναι και λίγο ενοχλητικό... Αλλά η κτηνίατρος με έπριξε να του βάλω γιατί λέει οτι μπορεί να φύγει και να χαθεί... Αυτό βέβαια πριν στειρωθεί... Τώρα μπορώ να του το βγάλω και με τη σύμφωνη γνώμη της κτηνιάτρου

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκίμασα στην αρχή και απέτυχα παταγωδώς! Tης είχα αγοράσει ένα ωραιότατο λουράκι, που της πήγαινε πάρα πολύ και είχα τσεκάρει ότι δεν είναι σφιχτό για να μην την ενοχλεί. Όταν δοκίμασα να της το βάλω, έκανε σαν αφινιασμένο άλογο! Xτυπιόταν στο πάτωμα και προσπαθούσε με όλα της τα πόδια να το βγάλει. Σκέφτηκα ότι αν της το άφηνα για λίγη ώρα θα το συνήθιζε, αλλά τίποτα. Ώσπου την λυπήθηκα. Tης το έβγαλα και δεν το ξαναδοκίμασα.
Aπό τότε εκείνο το λουράκι βρίσκεται ανάμεσα στα παιχνίδια της και πρέπει να το μισεί θανάσιμα, γιατί όποτε το βλέπει του ορμάει με νύχια και δόντια....

Ολγα
Νεοφερμένο μέλος

martinos
Νεοφερμένο μέλος

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι έχω ένα λουράκι το οποίο έχει κλιψάκι και ανοίγει πολύ εύκολα..Ο γατούλης μου φοράει 2 κουδουνάκια πάνω σ' αυτό...Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ' το κουδούνισμα όταν τρέχει
.Πάντως το δέχεται ευχάριστα και δεν τον ενοχλεί, καθώς πολύ εύκολα το λουράκι μεγαλώνει χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξω.Τώρα τι μάρκα είναι δε θυμάμαι ακριβώς, άλλα με την πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool