akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Και φυσικά φώναξε την φιλοζωικη!!!Καλυτερα να παει κάπου με αλλα σκυλιά όπου θα το προσέχουνε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του βρούνε σπιτι αφού ειναι λυκοσκυλο (επειδή ειναι όμορφα) παρά να κάθετε απομωνομενο σε ενα μέρος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια καταγγελία στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τη φιλοζωική για να σε κατευθύνει με νομικές συμβουλές, αλλά δεν φαντάζομαι να μπορεί να αναλάβει τον σκύλο, άλλωστε ο σκύλος μπορεί να είναι τσιπαρισμένος.

Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Σωστό και αυτό αλλα την τελευταία φορά εγώ που πήγα να κάνω καταγγελία για έναν άλλο ανεγκεφαλο που είχε τον σκύλο του δεμένο στην ταράτσα εκείνοι στο αστυνομικό τμήμα είπανε κυρία μου εμείς έχουμε αλλα πράγματα να ασχοληθούμε για τον σκύλο τι σε νοιάζει τωρα...οπότε πήρα την φιλοζωικη και λήθηκανε όλα τωρα το σκυλάκι ειναι πολύ ευτυχισμένο και έχει οικογενεια
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ελενη καταρχην οταν καλεσω την αστυνομια αν θελει ας μην ερθει.επισης εχω εκτυπωση την παρακατω νομοθεσια απο την εφιμεριδα της κυβερνησεως που λεει :
αρθρο 2
Γενικες απαγορευσεις και υποχρεωσεις.
απαγορευεται καθολο το 24ωρο
οι κατοχοι κατοικιδιων ζωων η πτηνων υποχρεουνται οπως λαμβανουν καθε προσφορο μετρο,ωστε αυτα να μην διαταρασουν με οποιονδηποτε τροπο την ησυχια των περιοικων.
οπως καταλαβαινεις η αστυνομια απο την ωρα που θα δει την εφημεριδα δεν θα μπορει να κανει πισω.
επισης μιλησα με την φιλοζωικη πειραια και μου ειπαν να κανω αυτο το πρωτο βημα,το επομενο ειναι να κανω ασφαλιστικα μετρα μαζι με τους υπολοιπους κατοικους και το θεμα περνει τον δρομο του.
για πες μου οταν πηρες την φιλοζωικη τι εκανε ακριβως και τωρα το σκυλακι βρισκετε αλλου ?
*α επισης μου ειπαν απο την φιλοζωικη να τραβηξω φωτογραφιες και βιντεο.
Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Ναι μου ζήτησαν βίντεο και φωτογραφίες αλλα επειδή εγώ πήγα για διακοπές και δεν μπορούσα να μάθηση να δω τι έκανε η φιλοζωικη οπότε έστειλα μια φίλη μου να παρακολουθήσει την κατάσταση .Ανκαι επειδή έλειπε δυο μήνες μου είπε ότι το σκυλάκι είχε βρει σπιτι μετά απο 3 εβδομάδες!

akoylini
Νεοφερμένο μέλος
marimar!33
Νεοφερμένο μέλος
Καταγγελία τώρα αμέσως. Το κακόμοιρο μες τη ζέστη μεσα σε 2 τετραγωνικα. Καλεσε οπωσδηποτε καποιον μη το αφηνεις ετσι. Εχω λυκοσκυλο και μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να ειναι το δικο μου
Τι ειδους ανθρωποι φερονται ετσι στα ζωα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
μα δεν ειναι μονο η ζεστη,ειναι και το οτι κατανταει ενοχλητικο και το θεμα ειναι πως δεν μπορω να εκφραστω οπως θελω γιατι με ενδιαφερει το σκυλι,αλλιως δεν θα χρειαζοταν τιποτα απολα αυτα,θα ειχα τελειωσει το θεμα με αλλο τροπο.με νοιαζει το σκυλι,με νοιαζει η ησυχια μου αλλα με τρελενει ο τυπος που νομιζει οτι ειναι μαγκακος καθως του μιλαω (βριζω,κανω ρανο )και αυτος απλα με .................γραφει............ε αυτο δεν συγχωρητε!!!!!!!!!!!!!
Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Ε να σου πω και εγώ η φίλη μου την έκανε την ποιο πολύ δουλειά επειδή εγώ είχα φύγει για διακοπές όπως είπα και αυτή δεν μου τα εξήγησε και καλα
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη με λένε και αστο καλύτερα γιατί η φίλη μου βλέπεις ειναι άσος στα αγγλικά οπότε πήρε υποτροφία στο εξωτερικό για να σπουδάσει αλλα θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ !ενταξει...
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
thanks!!!!!!!!!!!
Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Ακη βρήκα κάτι στο Ίντερνετ που μπορεί να σε βοηθήσει γράψε οι δράσεις τις φιλοζωικης σε καταγγελία και έπειτα ψάξε στις εικόνες.Εμπιστεψουμε θα βρεις πολλά πράγματα!
1 https://www.zoosos.gr/article/581/od...oieses-kathe-morphes-gia-idiotes-kai-somateia
εχει και στοιχεια επικοινωνιας με την Πανελλαδικη Φιλοζωικη .Περ.Ομοσπ
οπου μπορειτε να τα ρωτησετε ολα τα παραπανω στην προεδρο και Νομικο κα ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ Η ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΤΗΣ chaniapets(ΠΑΠΑΚΙ)yahoo.gr
απο https://forest.pblogs.gr/2012/02/to-prwtokollo-efzwias.html
ε) Νόμος 3170/2003
Άρθρο 2, Υποχρεώσεις Ιδιοκτητών.
Ο ιδιοκτήτης ζώου συντροφιάς μεριμνά, για την ευζωία του (στην έννοια της ευζωίας δεν μπορεί να νοούνται τα βαρέλια, η αλυσόδεση, τα τσιμπούρια, η απίσχναση, η έλλειψη νερού, η έκθεση στις καιρικές συνθήκες, η ακινησία, η μη κτηνιατρική περίθαλψη, η έλλειψη βιβλιαρίου υγείας κ.λπ.). Άμεσος καθαρισμός του χώρου.
Απαγορεύεται ΚΑΘΕΤΑ η μόνιμη παραμονή σε μπαλκόνια (χωρίς να εισέρχεται το ζώο εντός της οικίας: κλειστές μπαλκονόπορτες), σε ακάλυπτους χώρους πολυκατοικιών κ.λπ. Εφόσον το ζώο αφαιρεθεί από το σημείο που έγινε η καταγγελία, ο κηδεμόνας είναι υποχρεωμένος να καταδείξει στα Αστυνομικά όργανα τον σημείο που ευρίσκεται.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool