Λόγω μετανάστευσης θα πρέπει να βρει άλλο σπίτι ο αγαπημένος μου Μίκυ.

Γιώργος Λαμπρόπουλος

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ο Μίκυ είναι ένας κεραμιδόγατος 6 χρόνων. Τον έχω από 4 μηνών. Τον είχα στο διαμέρισμα μου όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα βρίσκομαι μετανάστης στη Κύπρο και δυστυχώς, για πολύ σημαντικούς λόγους, δεν μπορώ να τον έχω μαζί μου. :(
Δεν έχει μάθει με άλλες γάτες κι αυτό φαντάζομαι είναι ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα. Ψάχνω κάποια/ον που αν δεν μπορεσει τελικά να τον κρατήσει, να τον επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας μου στον Άγιο Ιωάννη, Αθήνα (κοντά στο μετρό). Έχει κάνει τα εμβόλια του, είναι στειρωμένος, έχει και microchip. Όποιος ενδιαφέρεται ή μπορεί να βοηθήσει γενικά ας μου γράψει στο glambro@gmail.com ή εδω, στο MyCat. Ευχαριστω!...

:worry::(

Αριθμός microchip: 977200007623406

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Λογω μεταναστευσης θα πρεπει να βρει αλλο σπιτι ο αγαπημενος μου Μικυ.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το μικρό Μίκυ! :D
Μερικές φωτογραφίες του ίσως βοηθούσαν! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου στέλνω πμ με οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών. Μην στενοχωριέσαι, μην τα παρατήσεις μέχρι να βρεθεί λύση. Υπομονή χρειάζεται μόνο. :)

Φωτογραφίες γρήγορα!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back