...Λόξυγγας!

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Εχει η γατα σας λοξιγκα;;:blink: :blink:
Καθομουν σημερα μαζι με την beauty μου και ειχε...λοξιγκα!:confused:
Υπαρχει αυτο στις γατες; Οι δικες σας το χουν; Κι αν ναι πως περναει γρηγοροτερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει τυχει στο φρουνακι μου ναι αλλα σπανια κανα δυο φορες.... :blink: δεν ξερω πως περναει παντως διαρκει πολυ λιγο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Σεχραζάτ πάντως, έχει κάποιες φορές...
Όμως δεν δείχνει ανήσυχη, με κοιτάει με το συνηθισμένο αδιάφορο-τσαντισμένο ύφος της
(θέλεις τίποτα φιλαράκι???, μην με ενοχλείς έχω δουλειά...)
και της περνάει γρηγορα:)

Kι εμένα μου έχει τύχει και με τον Σάκη και με την Μίτσυ αλλά εγώ δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάτι. Περνούσε μόνο του.

Δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ακόμα , αλλά ο Ναραμπόθ ροχαλίζει !!! :lol:

Kαι της beauty παντως της περασε πολυ γρηγορα...;)
Αραγε απο τι να το παθαινουν ομως; Για τους ανθρωπους μου εχουν πει οτι ειναι οταν δεν πινουν αρκετο νερο... Για τα γατακια;;;:hmm:

Κι εμενα μου εχει τυχει, ειδικα σε μικρες ηλικιες αλλα όπως αναφερθηκε, περασε όπως ηρθε

Ο Σίβα έχει λόξυγγα πολύ συχνά, ειδικά οταν τρώει λαίμαργα (Για τα μέτρα του. Ειναι πολύ ολιγόφαγος). Επίσης πάντα μετά το φαγητό του ρευεται σαν μωρό. Μάλλον στο μικρό του στομαχάκι οφείλεται.
7 Ετών γάτος στειρωμένος και μόλις 3 κιλά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back