Fotini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου όταν τρώει (μιλάμε για μικρές ποσότητες...) το παθαίνει σχεδόν πάντα και κρατάει 3-5 λεπτά.
Εχουν ευαίσθητα στομαχάκια οι Βιρμανοί....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ωχ! Πρώτη φορά ακούω λόξυγγα σε γάτα... Η Αρήθα καμιά φορά στραβοκαταπίνει όταν πίνει νερό απ' τη βρύση (γιατί πίνει γέρνοντας το κεφάλι της στο πλάι η χαζή), αλλά κάνει ένα γκουχ και της περνάει.
Φαντάζεσαι να σου πει η κτηνίατρος ότι πρέπει να την τρομάζεις;

Fotini
Διάσημο μέλος
Ισμήνη, ναι, συνήθως το παθαίνει μετά το φαγητό. Ίσως να φταίω κι εγώ λίγο που την προκαλώ να παίξουμε σχεδόν αμέσως μετά. Θα σταματήσω να το κάνω μήπως και δω βελτίωση. Αυτό με συμβούλεψε και η κτηνίατρος. Μερικές φορές, όμως, εκεί που παίζουμε χωρίς να έχει προηγηθεί φαγητό, ξαπλώνει και την πιάνει πάλι στα καλά του καθουμένου. Δεν κρατά πολύ, μερικά λεπτά μονάχα, αλλά με βάζει σε σκέψεις. Πρώτη φορά το αντιμετωπίζω σε γάτα

Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτό που σου είπε ο γιατρός Φωτεινή σωστό είναι. Αφηνε τη μετά το φαγητό να ηρεμεί και να χωνεύει και μην τη σηκώνεις πιάνοντας τη στην κοιλιά. Επίσης πρόσεξε λίγο τις ποσότητες και εάν τρώει με βουλιμία.
Ο δικός μου πάντως δεν τρώει με βουλιμία και τρώει πολύ μικρές ποσότητες και πάλι το παθαίνει...
Fotini
Διάσημο μέλος
Ίσως με αυτό τον τρόπο να σταματήσει ο λόξυγγας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι ο Σίβα τρώει από ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ πολλές φορές, κυρίως το βράδυ.
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πολύ είναι να μην τη μάθεις σε κονσέρβες (ο δικός μου δεν τρώει ξηρά καθόλου)...Επίσης δεν ξέρω εάν κυκλοφορεί ξηρά τροφή για γάτες με ευαίσθητο στομάχι, αν και τώρα που είναι μικρούλα χρειάζεται junior.
aretha
Περιβόητο μέλος
Οι κροκέτες i/d της Hills που είναι για γάτες με ευαισθησία στο πεπτικό έχουν και εκδοχή kitten, αν δεν κάνω λάθος.Επίσης δεν ξέρω εάν κυκλοφορεί ξηρά τροφή για γάτες με ευαίσθητο στομάχι, αν και τώρα που είναι μικρούλα χρειάζεται junior.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι αλλά αυτές δίνονται μόνο για θεραπευτικούς λόγους προσωρινά. Ή κάνω λάθος?Οι κροκέτες i/d της Hills που είναι για γάτες με ευαισθησία στο πεπτικό έχουν και εκδοχή kitten, αν δεν κάνω λάθος.

Εγω έδινα έπειτα από σύσταση του γιατρού και στο Σίβα και στην Αργυρώ σε μορφή κονσέρβας, αλλά μου είχε τονίσει ότι δεν είναι για μόνιμη διατροφή.
Fotini
Διάσημο μέλος
Δεν μένει παρά μόνο ξηρά τροφή και λίγο γιαουρτάκι πότε - πότε γιατί είναι και λιγούρω η άτιμη. Ό,τι με βλέπει να τρώω θέλει να το δοκιμάσει κι αυτή και δεν ησυχάζει μέχρι να γίνει το δικό της. Μέχρι και 2 ποπ-κορν έφαγε όταν με είδε να τα μασουλάω
Ismini
Διάσημο μέλος
Ό,τι με βλέπει να τρώω θέλει να το δοκιμάσει κι αυτή και δεν ησυχάζει μέχρι να γίνει το δικό της. Μέχρι και 2 ποπ-κορν έφαγε όταν με είδε να τα μασουλάω![]()
Κι ο Σίβα τα ίδια! Τρελαίνεται δε να τρώει corn flakes απο τα δικά μου! Βέβαια μιλάμε για 1 κουτ. του γλυκού....Μπορείς να της δίνεις κοτόπουλο βραστό ή ψητό χωρίς αλάτι.
Εδώ υπάρχουν κι άλλες συνταγές για γάτες ...
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν είμαι σίγουρη...Ναι αλλά αυτές δίνονται μόνο για θεραπευτικούς λόγους προσωρινά. Ή κάνω λάθος?![]()
Έψαξα λίγο και στο site τους αλλά δε λέει κάτι σχετικά. Δεν αναφέρει ούτε i/d kitten, μπορεί να κάνω λάθος και να θυμάμαι κάτι άλλο...
Ismini
Διάσημο μέλος
Συγκεκριμένα μου είχε πει ότι περιέχουν ελάχιστο ασβέστιο ή καθόλου (?) και είναι κακό να δίνονται συνέχεια ειδικά στα μικρά γατάκια.Δεν είμαι σίγουρη...Έψαξα λίγο και στο site τους αλλά δε λέει κάτι σχετικά. Δεν αναφέρει ούτε i/d kitten, μπορεί να κάνω λάθος και να θυμάμαι κάτι άλλο...
![]()
Fotini
Διάσημο μέλος
Μπορείς να της δίνεις κοτόπουλο βραστό ή ψητό χωρίς αλάτι. Εδώ υπάρχουν κι άλλες συνταγές για γάτες ...
Ευχαριστώ
Κι αναρωτιόμουν αν έχει δημοσιευθεί κάτι σχετικό στο Mycat. Να 'σαι καλά, ΙσμήνηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool