ΜΚΟ ζητά προσωπικό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Anima

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
Στην ΜΚΟ που είμαι πήραμε δύο προγραμματάκια του Υπουργείου Απασχόλησης. Ζητάμε να απασχολήσουμε άνεργο άτομο από περιοχή Θεσσαλονίκης ή και ευρύτερη που να είναι απόφοιτο φιλοσοφικής ή αρχιτεκτονικής κι ένα δεύτερο άτομο που να έχει τελειώσει ΤΕΙ και να έχει κάποια σχέση με πληροφορική. Η ιδιότητα του ανέργου άποδεικνύεται με 1) να είναι γραμμένος/η στον ΟΑΕΔ ή 2) να έχει εκκαθαριστικό εφορείας κάτω από το αφορολόγητο όριο και να διαθέτει δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Η απασχόληση θα είναι για 10 μήνες.
Υπάρχει καμιά/κανείς στο περιβάλλον σας?
τηλ.: 6972246998

Αν είναι η αγγελία αυτή ασύμβατη παρακαλώ τους υπεύθυνους να τη μεταφέρουν όπου νομίζουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ανιμα τι ειναι το μκο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Μη Κυβερνητική Οργάνωση
επειδη μαλλον γνωριζεις, ξέρεις με τι ασχολειτε η συγκεκριμενη μκο??

Οχι απλά ηξερα τι είναι το ΜΚΟ:) και ο Αργος τέτοιο είναι

Εγώ είμαι απόφοιτη Φιλοσοφικής...αλλά δεν είμαι στον ΟΑΕΔ γμτ...μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να γραφτώ;

Εγώ είμαι απόφοιτη Φιλοσοφικής...αλλά δεν είμαι στον ΟΑΕΔ γμτ...μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να γραφτώ;
θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 6972246998 μετά τις 6.00μμ?

θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 6972246998 μετά τις 6.00μμ?
Συγγνώμη Anima, τώρα είδα το post σου :redface:
Μπορώ να σε πάρω κάποια άλλη στιγμή;

Πάρε με αύριο Τετάρτη ή μεθαύριο μετά τις 5.00μμ
Τα λέμε!
--------------------------------------

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back