ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
19-10-16
00:14
Ενα αγγελούδι με όψη γάτας
Ενα πανέμορφο πλασματάκι, γεμάτο υπομονή και καλοσύνη,τρυφερό σαν αγγελούδι και καλόβολο σαν γλυκό μωρό
Τυχερός όποιος μοιράζεται την ζωή του με ένα τόσο χαρισματικό ζωάκι αλλά δυστυχώς η οικογένεια του δεν εκτίμησε το δώρο που της δόθηκε και έδωσε την εντολή ευθανασίας του όταν η κάκωση που υπέστη τον άφησε παράλυτο.
Είχε άστρο όμως η γούνινη μπαλίτσα,οι γιατροί στο Α.Π.Θ αρνήθηκαν να του στερήσουν την ζωή του χάρισαν νέο όνομα και μας έδωσαν την χαρά να συμβιώνουμε με αυτόν τον υπέροχο γατούλη
Του αρέσει να συνομιλεί μαζί μας ,να μας απαντάει στην δική του γλώσσα,να μας κοιτάει με αυτό το υπέροχο μουτράκι και να ζητάει το χάδι μας .
Η φροντίδα μιας παράλυτης γατούλας δεν έχει καμία δυσκολία,ο Μακούλης κινείται,παίζει,γυρνάει κοιλίτσες όπως κάθε υγιής γατούλης και το μόνο που χρεiάζεται είναι η απλή διαδικασία αδειάσματος της κυστούλας του 2-3 φορές ημερησίως. .
Ενα εξαιρετικό ζωάκι περιμένει να μοιραστεί την ζωή του μαζί σας ,αυτή την ζωούλα που τόσο ανεύθυνα θέλησαν να πετάξουν στα σκουπίδια
Ο Μακούλης είναι στειρωμένος και θα δοθεί για υιοθεσία εμβολιασμένος με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας
Τηλ επικοινωνίας 6972-803165
email: strayanimalssalonica@gmail.com
Noiazomai φιλοζωική οργάνωση Θεσ/νίκης αριθμός μητρώου 328/2012

Ενα πανέμορφο πλασματάκι, γεμάτο υπομονή και καλοσύνη,τρυφερό σαν αγγελούδι και καλόβολο σαν γλυκό μωρό
Τυχερός όποιος μοιράζεται την ζωή του με ένα τόσο χαρισματικό ζωάκι αλλά δυστυχώς η οικογένεια του δεν εκτίμησε το δώρο που της δόθηκε και έδωσε την εντολή ευθανασίας του όταν η κάκωση που υπέστη τον άφησε παράλυτο.
Είχε άστρο όμως η γούνινη μπαλίτσα,οι γιατροί στο Α.Π.Θ αρνήθηκαν να του στερήσουν την ζωή του χάρισαν νέο όνομα και μας έδωσαν την χαρά να συμβιώνουμε με αυτόν τον υπέροχο γατούλη
Του αρέσει να συνομιλεί μαζί μας ,να μας απαντάει στην δική του γλώσσα,να μας κοιτάει με αυτό το υπέροχο μουτράκι και να ζητάει το χάδι μας .
Η φροντίδα μιας παράλυτης γατούλας δεν έχει καμία δυσκολία,ο Μακούλης κινείται,παίζει,γυρνάει κοιλίτσες όπως κάθε υγιής γατούλης και το μόνο που χρεiάζεται είναι η απλή διαδικασία αδειάσματος της κυστούλας του 2-3 φορές ημερησίως. .
Ενα εξαιρετικό ζωάκι περιμένει να μοιραστεί την ζωή του μαζί σας ,αυτή την ζωούλα που τόσο ανεύθυνα θέλησαν να πετάξουν στα σκουπίδια
Ο Μακούλης είναι στειρωμένος και θα δοθεί για υιοθεσία εμβολιασμένος με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας
Τηλ επικοινωνίας 6972-803165
email: strayanimalssalonica@gmail.com
Noiazomai φιλοζωική οργάνωση Θεσ/νίκης αριθμός μητρώου 328/2012

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
19-10-16
13:40
Πως μπόρεσαν... Πως μπόρεσαν να πάνε αυτό το υπέροχο πλασματάκι για ευθανασία;
Ποτέ μου δεν θα καταλάβω κάποιους ανθρώπους τελικά, πως γίνεται να ζεις μαζί με ένα πλάσμα, να το φροντίζεις και να μην το αγαπήσεις ούτε μια στάλα;
΄Ομως όλα αυτά τελείωσαν για τον Μακούλη, που έχει και το όνομα ενός πολύ αγαπημένου μου φίλου. Είμαι σίγουρη πως σύντομα, πολύ σύντομα, κάποιος θα συγκινηθεί από την ιστορία του και την απίστευτη ομορφιά του και θα του δώσει την στοργική οικογένεια που ποτέ δεν γνώρισε.

Ποτέ μου δεν θα καταλάβω κάποιους ανθρώπους τελικά, πως γίνεται να ζεις μαζί με ένα πλάσμα, να το φροντίζεις και να μην το αγαπήσεις ούτε μια στάλα;

΄Ομως όλα αυτά τελείωσαν για τον Μακούλη, που έχει και το όνομα ενός πολύ αγαπημένου μου φίλου. Είμαι σίγουρη πως σύντομα, πολύ σύντομα, κάποιος θα συγκινηθεί από την ιστορία του και την απίστευτη ομορφιά του και θα του δώσει την στοργική οικογένεια που ποτέ δεν γνώρισε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.830 μηνύματα.
19-10-16
17:25
Την ιδια απορια με σενα εχω βρε Βασω μου. Ποσο άδειος ειναι ενας ανθρωπος που μπορει να ζει με ενα ζωάκι κ να μην το αγαπήσει καθολου? το ιδιο πραγμα σκέφτομαι και καθε φορα που καποιος λεει χαρίζω τη γατα μου γιατι φεύγω στο εξωτερικο και δεν μπορω να το παρω μαζι μου. Τεσπα. Ευτυχως το λουτρινο εδω βρηκε ατομα να το προστατεύσουν και θα βρει και μια αγκαλια να χωθεί μεσα, καποιου/κάποιας που θα δει περα απο αυτα που βλέπουν οι πιο πολλοι...
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
20-10-16
10:46
Μα είναι για φάγωμα ο μικρός! Μπράβο στους γιατρούς που αρνήθηκαν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία της άσπλαχνης οικογένειας...Εύχομαι να βρει το καλύτερο σπιτάκι που θα τον έχουν βασιλιά όπως του αξίζει!
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
02-11-16
00:27
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki