Μάτωσε η μυτούλα

Nanaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
Το ένα από τα τρία γατάκια μου, το Μάου, πριν φύγω για τη δουλειά είδα και είχε μάτωσει το ένα ρουθουνάκι του. Υπάρχει περίπτωση να είναι άρρωστο ή απλά χτύπησε.??? Αν ξέρει κάποιος περιμένω ευχαρίστως απάντηση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδες αν έχει καμιά γρατζουνιά ή άλλο εξωτερικό τραύμα στη μύτη; Αφού έχεις τρία, είναι πολύ πιθανό να έφαγε καμιά ξώφαλτση πάνω στο παιχνίδι...
Αν δε φαίνεται τίποτα εξωτερικό, αλλά αιμορραγεί από το ρουθούνι, θα έλεγα να το πας μια βόλτα απ' τον κτηνίατρο καλού κακού :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω δε μ αφηνε. είχα μια χαρτοπετσετα και το σκουπιζα λίγο αλλά αυό είχε ξετρελαθεί με τη χαρτοπετσέτα κι ηθελε να μου τη πάρει κι άρχισε να με γρατσουνάει και να με δαγκώνει... Βιαζόμουν και να φύγω είπα του πατέρα μου να το κοιτάξει...
Μετά βέβαια πριν φύγω άρχιζε να παίζει με το αδερφάκι του και το κλωτσούσε σε εκείνο το σημείο και τα χώρησα...

Λογιικα στο παιχνιδι θα εφαγε καμια απο αλλο γατακι. Απλα παρακολουθησε την εξελιξη για να βεβαιωθει κανεις.

το απογευμα μολις έφτασα σπίτι είδα και είχε κάνει ένα κάκαδο κάτω από τη μυτούλα του. προφανώς χτύπησε πάνω στο παιχνίδι. το κακό είναι ότι κάθε τρεις και λίγο ξαναπαίζουν και φευγει πάλι το κάκαδο... τα χωρίζω και παίζω μαζί του με κορδόνια και μπαλάκια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι μαζί του όλη την ώρα για να το προσέχω...:( καμιά ιδέα???

Λογικα θα περασει από μονο του καποια στιγμη, ακομη κι αν αργησει λιγο λόγω περιστάσεων. Αν επιδεινωθει η κατασταση το βλέπει κανεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back