Μάχη με μια σφήκα....

έλενα31

Νεοφερμένο μέλος

Η έλενα31 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Καταρχήν καλημέρα σε όλους!
Προχθές εκεί που καθόμουνα στην κουζίνα μου κι έπινα το καφεδάκι μου κοιτάζοντας τον Φρίξο μου να παίζει, συνηδειτοποιώ οτι το παιδάκι μου τα έχει βάλει με μια σφηκούλα...Παρακολουθώ την μάχη, ο Φρίξος την πιάνει με το ποδαράκι του αλλά προφάνως δεν ήταν εύκολος αντίπαλος κι έτσι αποφασίζει να την πιάσει με το στόμα....Όπου τον έντομο πανικόβλητο τον τσιμπάει!
Μετά απο 5 λεπτά αρχίζει ο πανικός...Ο Φρίξος να κάνει εμετους ασταμάτητα, να κανει κακακια στην κουζίνα (που δεν έχει κάνει ποτέ εκτός τουαλέτας), να κλαίει, να βαριανασαίνει, κι όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά!
Ευτυχώς που ο γιατρός μας είναι 10 βήματα απο το σπίτι και τον έτρεξα αμέσως.
Είχε ήδη αρχίσει να δημιουργείται πρήξιμο στο λαιμό του, σε λίγη ώρα δεν θα μπορουσε να αναπνεύσει!! Μας έκανε 3 ενέσεις οι οποίες μας πόνεσαν πάρα πολυ, μας έδωσε σιροπάκι που το παίρνουμε με τα χίλια ζόρια, και τώρα ήμαστε μια χαρά...
Την τρομάρα που πήρα δεν χρειάζεται να σας την περιγράψω, την καταλαβαίνεται....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχουυυυυυυυ το ζουζουνι σου.... περαστικουλια του, σίγουρα θα το σκεφτεί πολύ να ξαναπαίξει με έντομα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα, δεν νομίζω οτι πτοήθηκε, ακόμα κυνηγάμε οτι πετάει!

περαστικα σας!!!!! εμεις παιζαμε με μια μελισσουλα και μας ειχε τσιμπησει το πατουσακι μας!!!! πολυ γελιο το ποδι της ειχε γινει τριπλασιο!!!!

Ευχαριστούμε!
Μακάρι και το δικό μας ατύχημα να ήταν έτσι διασκεδαστικό!!

Πωπω φρικη!
Προφανώς ήταν αλεργικο, ε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back