LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
09-01-08
14:40
Μήπως ήρθε η ωρα για να πείτε κάπου... συγγνώμη;
Μια νεα χρονια μπηκε...
Ολοι μας την υποδεχτηκαμε οπως επρεπε και αφησαμε πισω μας το 2007 με τα καλα του και τα ασχημα του...
Μηπως ομως καποιοι απο εμας,μεσα στη χρονια που εφυγε,εχουν κανει λαθη?εχουν μιλησει ασχημα σε αγαπημενα [και μη]προσωπα?εχουν κανει πραγματα τα οποια αν και αργοτερα μετανιωσαν,δεν καταφεραν ποτε να μιλησουν γιαυτα και ισως να ζητησουν συγνωμη??? Το να παραδεχομαστε τα λαθη μας ειναι πολυ σημαντικο
Εσεις ζητατε ευκολα συγνωμη??
Μια νεα χρονια μπηκε...
Ολοι μας την υποδεχτηκαμε οπως επρεπε και αφησαμε πισω μας το 2007 με τα καλα του και τα ασχημα του...
Μηπως ομως καποιοι απο εμας,μεσα στη χρονια που εφυγε,εχουν κανει λαθη?εχουν μιλησει ασχημα σε αγαπημενα [και μη]προσωπα?εχουν κανει πραγματα τα οποια αν και αργοτερα μετανιωσαν,δεν καταφεραν ποτε να μιλησουν γιαυτα και ισως να ζητησουν συγνωμη??? Το να παραδεχομαστε τα λαθη μας ειναι πολυ σημαντικο
Εσεις ζητατε ευκολα συγνωμη??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
09-01-08
16:13
Εγώ όταν καταλάβω ότι έχω κανει κατι λαθος ζητάω πάρα πολύ εύκολα συγνωμη.....αν και φέτος το 2007 δηλ. εγιναν πράγματα στην ζωή που τα μετάνιωσα αλλά δεν ήταν δικό μου λάθος ίσως να απομάκρυνα ανθρώπους από κοντά μου με κάποιον τρόπο αλλά ήταν επιλογή μου γιατί σε κάποια σημεία με είχαν κάνει να νιώθω πού άσχημα και να καταπιέζω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου δεν φέρθηκα άσχημα γιατί δεν το συνηθίζω αλλά δημιούργησα ένα κλίμα ψυχρότητας με καποια πρόσωπα που ήταν επιλογή μου.Μια νεα χρονια μπηκε...
Μηπως ομως καποιοι απο εμας,μεσα στη χρονια που εφυγε,εχουν κανει λαθη?εχουν μιλησει ασχημα σε αγαπημενα [και μη]προσωπα?εχουν κανει πραγματα τα οποια αν και αργοτερα μετανιωσαν,δεν καταφεραν ποτε να μιλησουν γιαυτα και ισως να ζητησουν συγνωμη??? Το να παραδεχομαστε τα λαθη μας ειναι πολυ σημαντικοΕσεις ζητατε ευκολα συγνωμη??
Τώρα που το σκέφτομαι ξανά χαίρομαι που το έκανα γιατί νιώθω πιο ελεύθερη και πιο ήρεμη .
Οσο για κάποιους αν τους στενοχώρισα το έκανα χωρίς να το θέλω και τους ζητάω συγνώμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
09-01-08
20:24
πολυ καλο θεμα αν και δεν μου ερχετε στο μυαλο σε ποιον θελω να ζητησω συγνωμη... ΑΑ!! ας ζητησω συγνωμη απο την μαμα μου που τα κανει ολα για μενα κι εγω δεν αναγνωριζω τιποτα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
10-01-08
08:07
πολυ καλο θεμα αν και δεν μου ερχετε στο μυαλο σε ποιον θελω να ζητησω συγνωμη... ΑΑ!! ας ζητησω συγνωμη απο την μαμα μου που τα κανει ολα για μενα κι εγω δεν αναγνωριζω τιποτα....![]()
α,καλα,αυτο λενε ολες οι μαναδες μου φαινεται!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum