Μήπως δεν είναι φυσιολογικό;

μελινάκι

Πολύ δραστήριο μέλος

Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
λοιπον γατοφιλοι(και μη) φιλοι μου ειναι φυσιολογικο που θελω να αγοραζω συνεχια καινουργια κατοικιδια(χελωνακια, καναρινια, ποντικακια κ.α.) θα σας εξηγησω για να καταλαβαιτε καλυτερα..

λοιπον απο μικρη ηθελα να παρω σκυλο. οταν πρωτο ηχαμε ερθει στο σπιτι που μενουμε ηταν σκετη ερημια(ζω σε χωριο) επομενως και οι γονοις μου θελανε ενα φιλακα. εγω μικρη οπως ημουν δεν καταλαβαινα απο ρατσες και ετσι οταν τελικα οι γονοις μου, βρηκαν ενα ημιαιμο λυκοσκυλακι δεν το σκεφτηκα καθολου (σκυλο θελω τωρα τον θελω!!) αλλα οταν μεγαλωσε καταλαβα πως δεν ειχα ακριβως αυτο κατα νου.. ηθελα ενα μικροσωμο σκυλακι. δεν λεω η ηρα (το σκυλι μου) δεν εχει κανενα προβλημα ειναι εξυπνη πολυ φιλικη με τα παιδια καλη φιλακας αλλα ειναι πολυ τσαουσα ρε παιδι μου αφου αναρωτιεμε εγω την βγαζω βολτα ή εκεινη εμενα;;;
οσο για τον γατουλη μου τον βρηκα οπως εχω προαναφερει σε αλλο τοπικ αλλα για "κακη" μου τυχη μου βγηκε πολυ μεγαλοσωμος και βαρης με αποτελεσμα να μην μπορω πλεον να τον περνω αγγαλια(οχι οτι εχει προβλημα με το βαρος του κανονικος ειναι για αρσενικο και κεραμιδογατος αλλα μπορω να τον χαιδευω μονο οταν και οπου εκεινος θελει!!!! υστερα, αφου οι γονοις μου δεν θελαν αλλα κατοικιδια, η φιλη μιας γειτονισας χαριζε καναρινια και πηραμε δυο χωρις πραγματικα να το θελω αλλα ... μετα αρχισα να αγοραζω ανεξελεγκτα ψαρια και χελωνακια που με αφηναν οι γονοις μου διοτι ειχαμε ηδη το ενυδριο και οτι αλλο χρειαζονται απο προηγουμενα ψαρια που ειχαμε αγορασει. ενα αλλο φοβερο ειναι οτι εφτασα σε σημειο να χαρω που πεθανε το ενα εκ των δυο πουλακι μας επειδη επροκειτο να παρουμε αλλο!!! τωρα θελω να παρω χαμστερ ή κουνελι!!!! μηπως εχει να κανει με το οτι καθε φορα που επερνα ενα ζωο δεν ηταν αυτο που πραγματικα ηθελα;
υ.γ. α;ν καποιος ειναι ψυχολογος εδω ασ βοηθησει.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστευω πως μιας και εισαι σε μια ηλικια που ''ψαχνεσαι'' το ιδιο κανεις και με τα ζωακια. :hmm: Αλλα και εσυ πρεπει να σκεφτεις τι ακριβως θελεις και αυτο να βρεις! Ισως επειδη ολα τα ζωακια σας τα εδωσε καποιος και δεν τα διαλεξες εσυ...? Βρες το ζωακι που θα σου κανει κλικ με την πρωτη ματια! :up: Ομως να θυμασαι πως ολα σας τα ζωακια θελουν την αγαπη σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το κακο ειναι πως ολα τα ζωακια μου κανουν κλικ!! και αυτο διοτι η μαμα μου δεν θα με αφησει να παρω το ζωο που θα μου κανει κλικ (φυσικα δεν μιλαμε για ινγκουανα, αραχνες και τετοια) αλλα ισως το προβλημα ειναι οτι εφοσων δεχομαι περιορισμους οσο αναφορα το κατοικιδιο που θα αποφασισω να αγορασω τελικα δεν περνω αυτο που θελω αλλα αυτο που μου επιτρεπουν οι γονεις μου. εσθανομαι εγκλωβισμενη που βρισκομαι σε αυτο το αδιεξοδο. εχω ηδη αρκετα κατοικιδια( 1 σκυλο, 1 γατα, 2 νεροχελωνακια, 2 καναρινια) τα 4 πρωτα τα φροντιζω εξ ολοκληρου εγω ενω τα καναρινια τα φροντιζει ως επι το πλειστον η μαμα μου ( δεν μπορεις να πεις οτι της φορτωσα την φροντιδα ολων των κατοικιδιων που αγορασα για να φοβατε να μου επιτρεψει να παρω αλλο μηπως της το φορτωσω κι αυτο!!!!) ωστε να με αφησει να παρω κι αλλο κατοικιδιο εστω κι αν αυτο ειναι ενα χαμστερακι και οχι δευτερος σκυλος.
τι να κανω;;;;;:/: :/:

εγω θα ελεγα να μην παρεις κανενα ζωακι καλυτερα να το κανεις αυτο οταν θα γινεις οικονομικα ανεξαρτητη κ οταν θα μενεις μονη σου

ladycat θα συμφωνησω μαζι σου :|

οκ παιδια ευχαριστω για τη συμβουλη σας. θα κανω αυτο που λετε. (μιας και δεν εχω και αλλη επιλογη)
και καλο πασχα!!
:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back