000546
Νεοφερμένο μέλος
Ο 000546 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
27-04-08
13:11
Γεια σας παιδιά! Είμαι η Μαρία. Μόλις πριν 3 μέρες ανακαλύψαμε οτι η γάτα μας (Ζίνα) είναι έγκυος. Στην αρχή νόμιζα πως η κοιλίτσα της είχε φουσκώσει από το πολύ φαί...καθώς είναι κ φαγάνα...αλλά στο τέλος το επιβεβαιώσαμε ότι είναι έγκυος. Το κακό είναι ότι ανησυχώ επειδή είναι ακόμα 7,5 μηνών η ίδια...Θα την πάω την βδομάδα που έρχετε στον κτηνίατρο, αλλά χρειάζομαι απεγνωσμένα κ μία δεύτερη γνώμη. Λέτε να δυσκολευτεί τόσο στη γέννα έτσι ώστε να γεννήσει τα γατάκια κ να βγουν νεκρά? Η ακόμα χειρρότερα να πάθει κάτι κ η ίδια? Δεν θέλω να σκέφτομαι όλα τα πιθανά ενδεχόμενα επδ τρομάζω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
27-04-08
13:27
Καλωσήρθες και χρόνια πολλά!
Κούκλα η Ζίνα σου!!
Δυστυχώς, οι κίνδυνοι της εγκυμοσύνης και του τοκετού πάντα υπάρχουν, ξέρω όμως πάρα πολλές γατούλες που γέννησαν σ' αυτή την ηλικία και δεν είχαν πρόβλημα. Αυτό που είναι αρκετά συνηθισμένο στις νεαρές γατούλες που γεννούν για πρώτη φορά, είναι να μην ξέρουν πολύ καλά πώς να φροντίσουν τα γατάκια τους. Υπάρχουν όμως και άλλες που τα "πιάνουν" με τη μία. Θα είστε κι εσείς όμως εκεί να τη βοηθήσετε, οπότε νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.
Τα γατάκια έχετε σκεφτεί τι θα τα κάνετε; Έχετε βρει σπίτια να τα δώσετε; Σκέψου ότι, αφού απογαλακτιστούν τα μικρά (σε 2-3 μήνες περίπου), η μαμά θ' αρχίσει πάλι να ψάχνει για γαμπρό και σε κανένα 6μηνο θα έχετε πάλι τα ίδια, και μετά πάλι, και πάλι...
Έχετε σκεφτεί να τη στειρώσετε; Όχι μόνο δεν θα έχετε το πρόβλημα ενός συνεχώς αυξανόμενου γατοπληθυσμού (που μπορεί να ενοχλήσει γείτονες, να προκαλέσει φόλες κ.λπ.), αλλά και θα απαλλάξετε τη Ζίνα από τη σωματική ταλαιπωρία των συνεχών οίστρων, τοκετών και θηλασμών και από τον κίνδυνο των ασθενειών που μεταδίδονται με το ζευγάρωμα. Δες και εδώ.

Κούκλα η Ζίνα σου!!
Δυστυχώς, οι κίνδυνοι της εγκυμοσύνης και του τοκετού πάντα υπάρχουν, ξέρω όμως πάρα πολλές γατούλες που γέννησαν σ' αυτή την ηλικία και δεν είχαν πρόβλημα. Αυτό που είναι αρκετά συνηθισμένο στις νεαρές γατούλες που γεννούν για πρώτη φορά, είναι να μην ξέρουν πολύ καλά πώς να φροντίσουν τα γατάκια τους. Υπάρχουν όμως και άλλες που τα "πιάνουν" με τη μία. Θα είστε κι εσείς όμως εκεί να τη βοηθήσετε, οπότε νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.
Τα γατάκια έχετε σκεφτεί τι θα τα κάνετε; Έχετε βρει σπίτια να τα δώσετε; Σκέψου ότι, αφού απογαλακτιστούν τα μικρά (σε 2-3 μήνες περίπου), η μαμά θ' αρχίσει πάλι να ψάχνει για γαμπρό και σε κανένα 6μηνο θα έχετε πάλι τα ίδια, και μετά πάλι, και πάλι...
Έχετε σκεφτεί να τη στειρώσετε; Όχι μόνο δεν θα έχετε το πρόβλημα ενός συνεχώς αυξανόμενου γατοπληθυσμού (που μπορεί να ενοχλήσει γείτονες, να προκαλέσει φόλες κ.λπ.), αλλά και θα απαλλάξετε τη Ζίνα από τη σωματική ταλαιπωρία των συνεχών οίστρων, τοκετών και θηλασμών και από τον κίνδυνο των ασθενειών που μεταδίδονται με το ζευγάρωμα. Δες και εδώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα.
27-04-08
13:59
Είναι όντως μικρή. Ωστόσο είχα μια γάτα που είχε μείνει έγκυος 7 μηνών και είχε γεννήσει στους 9 και ήταν πολύ καλή μητέρα. Στον τοκετό θα δυσκολευτεί αν τα γατάκια είναι μεγαλόσωμα ή πολλά και κουραστεί λόγω απειρίας.
Καλύτερα να έχεις πρόχειρα τηλέφωνα κτηνιάτρων να σου πουν τι να κάνεις αν παρουσιαστεί πρόβλημα.
ΥΓ Είναι κάποια ράτσα η γατούλα?
Καλύτερα να έχεις πρόχειρα τηλέφωνα κτηνιάτρων να σου πουν τι να κάνεις αν παρουσιαστεί πρόβλημα.
ΥΓ Είναι κάποια ράτσα η γατούλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum