Μήπως ζηλεύονται?

Anima

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
Μου φαίνεται ότι τα γατουλίνια μου ζηλεύονται και θάθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας γι αυτό το θέμα.
Τα συμπτώματα που παρατήρησα είναι:

-- Όταν έχω στην αγκαλιά μου το ένα το άλλο παρατηρεί καλά-καλά με ορθάνοιχτα μάτια.:confused:
-- Όταν έρχεται ο Χούχος στο κρεβάτι μας η Ελίνα δεν έρχεται και το αντίθετο. Ενώ παλιότερα ανεβαίναν και τα δύο και συνήθως το συμβάν τελείωνε με την Ελίνα να ορμάει και στο τέλος να διώχνει τον Χούχο -βέβαια κι αυτός όταν του ορμάει δεν το παλεύει αρκετά το πράγμα, μετά από λίγο φεύγει.:/:
--Τώρα που λείπει ο μπαμπάς τους έρχεται ο Χούχος σε μένα στο κρεβάτι κι η Ελίνα, που σε άλλη περίπτωση θρονιάζεται, ούτε που με πλησιάζει.:(
--Όταν τους βάζω να φάνε μαζί σπάνια το κάνουν, εκτός κι αν είναι υπερβολικά πεινασμένα και το φαγητό πολύ νόστιμο. Ενώ παλιότερα, έτρωγαν συχνά από το ίδιο πιάτο.:|
--Δεν ξαπλώνουν μαζί κοντά-κοντά, αλλά ο ένας εδώ κι η άλλη εκεί, ή το πολύ πολύ ο καθένας στο κρεβατάκι του-πύργο που τους τάχω βάλει διπλα-δίπλα.;)

Λοιπόν τι συμπέρασμα να βγάλω? Ζηλεύονται ή όχι?:/::hmm::hmm:

Υ.Γ. Πρέπει να τονίσω ότι φροντίζω συνέχεια ότι κάνω με τον ένα να κάνω και με τον άλλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πω, αφού δεν ξεμαλλιάζονται, ίσως απλώς να υπάρχει μεταξύ τους κάποιος μυστήριος γατίσιος ανταγωνισμός.
Εγώ δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό για να τον αντιμετωπίσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απλά μεγαλώνουν νομίζω..και διεκδικει το καθενα και ισο μερος της αγαπης σου και της προσοχης σου αλλα και την ησυχια του...

Βλέπω άλλα γατουλίνια στο σάιτ που αλληλογλύφονται και λαχταράω να δω και γω κάτι τέτοιο. Βέβαια πρέπει να πω ότι πάντα το ένα παρατηρεί το άλλο και όταν το ένα λείπει στο γιατρό το άλλο ανησυχεί κάπως.

Μήπως φταίει που γνωρίστηκαν μεγάλα? Αυτός τριών χρονών κι αυτή 5-5,5 μηνών?

Να ξεμαλιάζονται όχι, δεν το κάνουν, δείχνουν μια επιθετικότητα που όμως μοιάζει πιο πολύ με παιχνίδι. Βέβαια ο Χούχος είναι σνομπ, η Ελίνα θέλει παιχνίδια κι αυτός μόνο κοιτάει από ψηλά. Καλό είναι γι αυτόν που τον κατεβάζει πότε-πότε και τον προγκάρει, αλλοιώς θάταν συνέχεια αρραχτός.

Μόνο στην εξοχή έδειξε κάποιο ενεργό εξερευνητικό ενδιαφέρον.

Τα δικά σας γατιά ζηλεύονται? και πως το δείχνουν?

Anima, εγώ στη θέση σου, δεν θα προβληματιζόμουν. Κάποιο μυστικό κώδικα έχουν βρει τα δυό τους και μοιράζονται την περιοχή τους και το χρόνο σου εξ ίσου. Κάποιος απ'τους δυό "είπε " στον άλλο: "Κανόνισε ,να μην πηγαίνεις όπου πάω, να κρατάς τις αποστάσεις για να μην έχουμε ντράβαλα" και, έτσι, συνεννοήθηκαν. Μπορεί και ποτέ να μην αγαπηθούν τρελλά, έχω διαβάσει ιστορίες, που μετά από πολλά χρόνια συγκάτοικοι γάτοι, ίσα που ανέχονται ο ένας την παρουσία του άλλου. Δεν ταιριάζουνε τα χνώτα τους, που λέμε. Πάντως, από αυτά που γράφεις, κατάλαβα ότι ο "ίσκιος" του ενός ακολουθεί τον άλλο και -κατά βάθος- ενδιαφέρονται, ασχέτως αν δεν το δείχνουν.

Βλέπω άλλα γατουλίνια στο σάιτ που αλληλογλύφονται και λαχταράω να δω και γω κάτι τέτοιο. Βέβαια πρέπει να πω ότι πάντα το ένα παρατηρεί το άλλο και όταν το ένα λείπει στο γιατρό το άλλο ανησυχεί κάπως.

Μήπως φταίει που γνωρίστηκαν μεγάλα? Αυτός τριών χρονών κι αυτή 5-5,5 μηνών?

Να ξεμαλιάζονται όχι, δεν το κάνουν, δείχνουν μια επιθετικότητα που όμως μοιάζει πιο πολύ με παιχνίδι. Βέβαια ο Χούχος είναι σνομπ, η Ελίνα θέλει παιχνίδια κι αυτός μόνο κοιτάει από ψηλά. Καλό είναι γι αυτόν που τον κατεβάζει πότε-πότε και τον προγκάρει, αλλοιώς θάταν συνέχεια αρραχτός.

Μόνο στην εξοχή έδειξε κάποιο ενεργό εξερευνητικό ενδιαφέρον.

Τα δικά σας γατιά ζηλεύονται? και πως το δείχνουν?

Αχ anima, όταν έφερα τον Βούλη στο σπίτι ήταν περίπου 1,5 μηνών και ο Λάζος περίπου 2,5 χρονών.Στην αρχή ακολούθησα όλες τις συμβουλές που βρήκα μέσα στο forum για τη συγκατοίκηση των γατιών και το πράγμα πηγε πολύ καλά.
το μόνο που με ανησυχουσε ήταν ενα είδος επιθετικότητας από τον Λάζο προς το μωρό..Το καημένο πήγαινε έπαιζε μαζί του σα ζουρζουβίλας που είναι..ο δε μεγάλος τον κοιτούσε με ένα ψωνίστικο ύφος και αραια και πού του εδινε σφαλιαρίτσες..
Συνεχιζόταν αυτό το βιολί μέχρι που συνήθισε ο ένας την παρουσία του άλλου και τώρα κοιμούνται μέχρι και στο ίδιο κουβερτάκι..Βέβαια τραβάει κάτι φλας ο μεγάλος ο τζαναμπέτης και τονίζει την παρουσία του..αλλά η συγκατοίκηση πάει πολύ καλά!!
Βασικά από οτι κατάλαβα θέλουν τον χρόνο τους και βα βλέπουν ότι εσύ κρατάς ίσες αποστάσεις..γιατί είναι και ζηλιαρόγατα..μη ξεχνιομαστε!!!:lol::lol:

Εγω πάντωσ παρατήρησα άλλο πράγμα ? δεν ξέρω αν ισχύει γενικά.. Η σοκοφρέτα ήταν μεγάλη οταν εφερα τον βούλη σπιτι,(βουλης απο το βελζεβουλης) που ηταν μωράκι. στην αρχή βεβαια, ουτε να τον δει αλλα μετα τον λάτρεψε(και οταν λεω τον λατρεψε, εννοω τον λατρεψε σε σημειο να ζηλευω ΕΓΩ τον μικρο!!) ανελαβε πληρως την υγειινη και το παιχνιδι του, και ακόμα και τώρα που ειναι περιπου στο ιδιο μεγεθος...
απο την άλλη τον SIR, με το ζόρι τον ανεχόταν στο οπτικό της πεδίο...παρόλο που είχε την ίδια ηλικία με τον βούλη...Εχω την εντύπωση πως αυτή η συμπάθεια, οφειλεται και κατα μεγάλο μερος στο γεγονός οτι αυτα τα 2 μοιάζουν (ειναι τιγρε)Ενώ ο άλλος ο καημένος είναι μονόχρωμος γκρι...:hmm:

Αnima εγω προσφατα μπηκα στο κλαμπ των διγατων.Η μεχρι στιγμης σχεση μεταξυ τους μοιαζει εκπληκτικα με το σκηνικο που περιγραφεις με την Μυρτουλα στον ρολο του Χουχου και τον Αρουλη στο ρολο της Ελινας.
Ο χρονος που ειναι μαζι ειναι ακομη πολυ λιγος(ενας μηνας περιπου) οποτε θελω να πιστευω οτι στο πολυυυυ απωτερο μελλον θα αξιωθω και εγω να τους δω να αγκαλιαζονται μαζι και να γλυφει το ενα το αλλο.:rolleyes:
Τωρα για τα δικα σου που ειναι πολυ καιρο μαζι φανταζομαι οτι απο μονα τους επεβαλαν τις ισορροπιες και τα ορια τους και θεωρω δυσκολο και ανωφελο να αλλαξεις τις σχεσεις μεταξυ τους.Αφου λυνουν τις διαφορες τους με κοσμιο τροπο:blink::lol: μην ανησυχεις.:) Πιθανον ξαφνικα στο μελλον οι σχεσεις τους να ξαναγινουν πολυ πιο στενες και τρυφερες.:D

Aμήν και πότε! :):):)
Φαίνεται ότι πράγματι έχουν εγκαταστήσει ένα είδος ισορροπίας μεταξύ τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back