chmatska
Νεοφερμένο μέλος
όμως δεν ήξερα που αλλού να εντάξω το θέμα μου..Τις τελευταίες μέρες η Ήβη μου συμπεριφέρεται περίεργα..Ενώ τις περισσότερες ώρες είναι μια χαρά,κάποιες στιγμές μου φαίνεται μελαγχολική και δυστυχισμένη..Κοιτάει έξω από το παράθυρο τις άλλες γάτες και κλαψουρίζει και όταν βγαίνουμε στο μπαλκόνι έχει τάσεις <<αυτοκτονίας>>.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό..Δεν λείπω από το σπίτι σχεδόν καθόλου λόγω εξεταστικής,ασχολούμαι και παίζω μαζί της αρκετά..Α,και είναι μόλις 4 μηνών οπότε την περίπτωση οίστρου την απέρριψα ως ιδέα..Παρόλα αυτά δεν θέλω να βγαίνει από το σπίτι γιατί θεωρώ πως είναι επικίνδυνα γι αυτήν..Τι να κάνω;;;Μήπως τελικά είναι χειρότερο να την κρατάω <<φυλακισμένη>>;;Θέλω η γατούλα μου να είναι καλά,και δεν θα το αντέξω αν μου πάθει κάτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σας και πάλι..Δεν ξέρω αν η επιλογή της κατηγορίας είναι σωστήόμως δεν ήξερα που αλλού να εντάξω το θέμα μου..Τις τελευταίες μέρες η Ήβη μου συμπεριφέρεται περίεργα..Ενώ τις περισσότερες ώρες είναι μια χαρά,κάποιες στιγμές μου φαίνεται μελαγχολική και δυστυχισμένη..Κοιτάει έξω από το παράθυρο τις άλλες γάτες και κλαψουρίζει και όταν βγαίνουμε στο μπαλκόνι έχει τάσεις <<αυτοκτονίας>>.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό..Δεν λείπω από το σπίτι σχεδόν καθόλου λόγω εξεταστικής,ασχολούμαι και παίζω μαζί της αρκετά..Α,και είναι μόλις 4 μηνών οπότε την περίπτωση οίστρου την απέρριψα ως ιδέα..Παρόλα αυτά δεν θέλω να βγαίνει από το σπίτι γιατί θεωρώ πως είναι επικίνδυνα γι αυτήν..
Τι να κάνω;;;Μήπως τελικά είναι χειρότερο να την κρατάω <<φυλακισμένη>>;;Θέλω η γατούλα μου να είναι καλά,και δεν θα το αντέξω αν μου πάθει κάτι...![]()
Δεν θα το χαρακτήριζα τάσεις αυτοκτονίας.

Θα έλεγα μάλλον ότι βαριέται και θέλει να κατέβει κάτω να παίξει και να εξερευνήσει!
Αν είναι τεσσάρων μηνών σίγουρα θα είναι πολύ ζωηρή.
Για τον οίστρο ρώτησε τον κτηνίατρο σας.

Υ.Γ Εχει δίκιο η moukelis, ένα δεύτερο γατί θα ήταν ότι πρέπει για να παίζουν μαζί.
Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σκέψου το.
x98x
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
chmatska
Νεοφερμένο μέλος
Εντάξει,το καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να << αυτοκτονήσει >>,όμως μια βουτιά από τα 2 μέτρα(του μπαλκονιού) είναι επικίνδυνη..
Γενικά,ασχολούμαι πολλές ώρες μαζί της και η συμπεριφορά της μοιάζει με σκύλου..Με ακολουθεί παντού και θέλει να κοιμάται συνέχεια στην αγκαλιά μου..Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι ότι την έχω καλομάθει κ της κάνω τα χατίρια,οπότε κ θυμώνει που δεν την αφήνω να βγει;
Κ ποιά είναι τα σημάδια του προ-οίστρου;
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο προοιστρος μοιαζει με ηπιο οιστρο.Τριψιματα,φωνουλες,υγρο στην επιμαχη περιοχη,τασεις φυγης,ισως ανορεξια...Ο γιατρος σου θα σε διαφωτισει καλυτερα.
chmatska
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum