anngi
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Υπάρχουν αρρώστιες όπως η ρινοτραχίτιδα ή ο καλυκοϊος που εμφανίζουν καταρροή και τσίμπλες,πρήξιμο στα μάτια...Δεν πιάνονται να τα δει έστω κάποιος κτηνίατρος;
Τα χρήματα για τη θεραπεία δεν είναι πολλά,και η βελτίωσή τους μπορεί να είναι θεαματική.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
anngi
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Moukelis δυστυχώς αποκλείεται να μπορέσω να τα μεταφέρω και δεν το κάνω απο άποψη χρημάτων, αλλά ακόμα κι άν πιάσω μόνο το ένα τον πιο χαδιάρη μου, μετά θα φοβηθεί. Yasmin 1gr θα δοκιμάσω αυτό που μου προτείνατε με το τηλεφωνικό κέντρο. Katerina 10 και να ήξερες πόσο στεναχωριέμαι όταν τα βλέπω έτσι. Οι οικογένειες που τα θέλουμε είχαμε πολλούς καβγάδες με τους ενοίκους που δεν τα ήθελαν και τώρα που τα αποδέχτηκαν εκείνα αρρώστησαν! Άσε που τα έχουμε μεγαλώσει απο μωράκια γιατί οι μάνες κάποιων απο αυτά οταν τα γέννησαν τα παράτησαν και έφυγαν και γύρισαν μετά απο καιρό όταν ξαναγέννησαν..
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι το ότι αν φοβηθεί το ένα που σίγουρα δεν θα του αρέσει η επίσκεψη στον κτηνίτρο εσύ με τα χαδάκια και την φροντίδα σου θα το καθυησυχάσεις.
Μην φοβάσαι μην φοβηθεί..Αυτό που πρέπει να φοβάσαι είναι να μην πάθουν τιποτα και χαθούν από τη ζωή.Κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν αυτό που προτείνει η Γιασμίν καθώς και το να πήγαινες ένα,αυτό που σου φαίνεται πιο θαραλεό και κοινωνικό, στον κτηνίατρο...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Και να τα στειρώσεις.
Για καλές τιμές για στεριώσεις αδεσπότων δες κι εδώ.
Και να φοβηθούν μετά θα τους περάσει οταν τα επιστρέψεις στο χώρο τους. ΣΕ αυτήν την φάση προέχει η υγεία τους, ειδικα αν τα βλέπεις να αδυνατίζουν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool