Μήπως να γίνω Κάπτεν Κουκ;

• Thread starter Thread starter Orion1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Orion1

Νεοφερμένο μέλος

Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλες τις γατομαμάδες και όλους τους γατομπαμπάδες του φόρουμ!
Όπως γνωρίζετε πρόσφατα έγινα κι εγώ γατομαμά με τα δυο αγγελούδια (??!!) που βλέπετε στην υπογραφή. Είναι πολύ ήσυχα (όταν το θέλουν!) και χαδιάρικα (επίσης όταν το θέλουν) και έχω συνηθίσει τις γρατσουνιές από τα νυχάκια τους που μεγάλωσαν σε χρόνο dt από τότε που μας τα'κοψε ο κτηνίατρος!! :P Με αγαπάνε πολύ και μου το δείχνουν και τους ανταποδίδω την αγάπη με μπόλικα χάδια.
Το θέμα είναι ότι έχουμε πρόβλημα στον ύπνο... :/: Θα το ξέρετε οι περισσότεροι και με τα δικά σας γατάκια.. Το βράδυ όταν πέφτω εξαντλημένη για ύπνο και το μόνο που θελω είναι απλά να ξεραθώ, αυτά έχουν αντίθετη άποψη... :blink: Τρέχουν και χοροπηδάνε πάνω μου κι αυτό δε με πειράζει καθόλου αλλά στην περίπτωση που έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο κεφάλι μου ... εχμ ... εκεί έχω πρόβλημα! Τους αρέσει να πηδάνε πάνω του, να κοιμούνται πάνω του, να παίζουν ΜΕ αυτό και να το "κακοποιούν" γενικώς! :| Επίσης τους αρέσει να επιτίθενται στα μάτια και να δαγκώνουν τα αφτιά...! Εντάξει για τα μαλλιά που τα ..χτενίζουν δε θα πω γιατί δεν είναι και τραγικό! :P Αλλά κάθε πρωί που ξυπνάω ανακαλύπτω και μια καινούργια γρατσουνιά.. πότε στη μύτη.. πότε στο μέτωπο.. ευτυχώς τα μάτια ακόμα δε μου τα βγάλανε! :redface:
Θα μου πείτε, κι εσύ τι κάνεις;! Τι να κάνω κι εγώ.. ενώ τα πιάνω και τα κατεβάζω κάτω απ'το κρεβάτι είτε τα παραμερίζω είτε τους φυσάω τις μουρίτσες είτε κάνω πιο έντονη τη φωνή μου... δεν καταλαβαίνουν τίποτα! :blink: Συνεχίζουν ακάθεκτα στο έργο τους μέχρι να κοιμηθούν στα μαλλιά μου.. που είναι η ώρα για να σηκωθώ!...
Στο κρεβάτι τους πλέον - τα βράδια, γιατί τις υπόλοιπες ώρες της μέρας μια χαρά το τιμούν! - δεν κοιμούνται πια.
Δεν ξέρω τι να κάνω... σκέφτηκα τα βράδια να τα βαζω στη γατοφόρο αλλά αυτό μάλλον είναι πολύ σκληρό και γι'αυτα και για μένα. Οπότε μήπως θα ήταν καλή ιδέα τα βράδια να τα περιορίζω στο μπάνιο μαζί με την άμμο τους και το φαγάκι τους;? Τουλάχιστον τον πρώτο καιρό μεχρι να συνηθίσουν και να τους περάσει ίσως η πολύ μεγάλη όρεξη για να δαγκώνουν και να νυχιάζουν. Εσείς τι λέτε; Πώς θα'πρεπε να το χειριστώ το θέμα;

Αύριο το πρωί επίσης θα πάμε στον κτηνίατρο για τα πρώτα μας εμβόλια. :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τον Σείριο πάντως τα βράδια τον βάζω στη γατοφόρο,κυρίως για να μαθαίνει να κοιμάται εκεί κάποιες ώρες και να μην μου παραπονιέται στα ταξίδια.Αλλά θα βόλευε και σε σένα,αρκεί να μένουν πολύ λίγες ώρες,ας πούμε εγώ τον βάζω κατά τις 2 το βράδυ και στις 7 τον ανοίγουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό προϋποθέτει ότι θα κοιμάμαι 5 ώρες... :/: είμαι και υπναρού ρε μαμώτο...
Δεν ξέρω για τη γατοφόρο... Μια φορά τα'βαλα και τρέλαναν τον κόσμο για να βγουν έξω.
Ίσως τα περιορίσω στο μπάνιο στην αρχή... Και θα δείξει.
Σ'ευχαριστώ πάντως για την απάντηση :)

Εμεις τη Leia,απο τοτε που αρχισε να ανεβαινει στο κρεβατι,την βγαζουμε εξω απο το δωματιο.Αν δεν ακουγομαστε καθολου,ειναι ησυχη,ετσι και μας ακουσει να μιλαμε,ξεσηκωνει τον κοσμο!!!!

Ναι έτσι είναι και τα δικά μου. Όταν επιστρέφω στο σπίτι αυτά ΠΑΝΤΑ κοιμούνται στο κρεβατάκι τους και με το που ακούνε τα κλειδιά στην πόρτα τρέχουν κατευθείαν, στέκονται μπροστά στην πόρτα και με το που με βλέπουν ανεβαίνουν και τα 2 στο πόδι μου! :lol:
Αλλά απ'ό,τι φαίνεται δε γίνεται να τα αφήνω το βράδυ ανεξέλεγκτα. Ή θα πρέπει να κλείνω την πόρτα του δωματίου ή θα πρέπει να τα βάζω στο μπάνιο.. Είναι ότι χοροπηδάνε και συνέχεια και λογικά ενοχλούνται και οι από κάτω. Είναι παλιά η πολυκατοικία και ακούγονται όλα!! [και δυστυχώς, σ'αυτή την περίπτωση, είμαι και μουσικός! :P]

Χμ...το μπανιο ακούγεται καλή λύση.Κανένα χωλ που να κλείνει δεν υπάρχει;Το λέω για να μη χρειαστεί να ανεβάσεις ψηλά όλα τα καθαριστικά,αιχμηρά αντικείμενα κτλ μέσα από το μπάνιο.

Κρίμα δεν είναι να τα κλείνεις μέσα στην γατοφόρο κάθε βράδυ? :/: Αν μπορείς απλά να κλείνεις την πόρτα του υπνοδωματίου έτσι ώστε να μην σε ενοχλούν στον ύπνο, νομίζω θα είναι καλύτερα και για εσένα και για αυτά :cool: Γνώμη μου, δεν ξέρω αν είναι σωστό. Εμείς την έχουμε ελεύθερη σε όλο το σπίτι εκτός από το υπνοδωμάτιο, εκεί δεν μπαίνει ποτέ.

Όχι δυτυχώς το σπίτι είναι πολύ μικρό.. ένα δωμάτιο όλο κι όλο, κουζίνα και μπάνιο. Το χωλ ουσιαστικά είναι ένας μικρός διάδρομος που επικοινωνεί με όλους αυτούς τους χώρους. Στο μπάνιο δεν έχω αιχμηρά αντικείμενα. Μόνο κάποια καθαριστικά αλλά όλα έχουν τα καπάκια τους. Πάνε συχνά και παιζουνε και στο μπάνιο. Είναι περίεργα αλλά δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα για να παίξουν εκεί μέσα. Όπως είπα είναι μικρος ο χώρος.
Αλλά σκεφτόμουν μήπως να έκλεινα απλά την πόρτα του δωματίου και να είχαν στη διάθεσή τους κουζίνα χωλ και μπάνιο.. :hmm:

Να σου ζησουν τα τρελόγατα κουκλια ειανι η λυσεις ειναι δυο: η τα εχεις μεχρι να μαθουν σε γατοφορο η σε αλλο δωματιο τη νυχτα ( καλες συνηθειες αυτες για μετα)με παιχνιδακια να παιζουν για να μην ασχολουνται με τα αντικειμενα η κρατας και τα ψεκαζεις.Και λιγη απομακρυνση παντως δεν βλαφτει απο το να ειστε συνεχεια μαζι.. ασε να τους λειψεις και λιγο και μετα θα φερονται καλυτερα

:D χαχα! Ναι αυτό που λες yasmin ότι τους λείπω μετά είναι παρατηρημένο! :P Και σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.. :redface:
Ναι έχεις δίκιο σ'αυτό που λες. Αποφάσισα τα βράδια να κλείνω την πόρτα του δωματίου έτσι ώστε ακόμα κι αν θέλουν να τρέχουν να μην το κάνουν στο ξύλινο πάτωμα του δωματίου (που ακούγεται) αλλά στα πλακάκια που έχει όλο το υπόλοιπο σπίτι.
Χθες κάναμε την αρχή και δεν υπήρξε τελικά κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Κι εγώ κοιμήθηκα επιτέλους!! :lol:
Επίσης να σας ενημερώσω ότι σήμερα πήγαμε στο γιατρό και κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια! :up:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back