katerina*
Νεοφερμένο μέλος
Ο katerina* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
15-01-08
20:07
Είναι μια γάτα στη γειτονιά μου που τη φροντίζει μια οικογένεια[από άποψη φαγητού κατά βάση νομίζω]-όπως και άλλες γάτες-,αλλά ουσιαστικά κινούνται στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο.Σήμερα περνώντας από κει παρατήρησα οτι είχε περίεργη συμπεριφορά.Σταμάτησα ως συνήθως να τη χαϊδέψω,αλλά φαινόταν σαν να έχει σπασμούς κυρίως προς το πίσω μέρος.Σκέφτηκα οτι μπορεί να είναι άρρωστη ή έγκυος[δεν ξέρω και φύλο δυστυχώς).Μετά,όσο τη χάιδευα,που και που έβηχε και νιαούριζε παραπονιάρικα,ενω οι σπασμοί δε σταμάτησαν και ήταν γενικά ανήσυχη.Ντράπηκα να χτυπήσω γιατί ήταν μεσημέρι..Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα.
15-01-08
20:17
Κατερίνα οι σπασμοί ήταν σε στυλ νευρικού τικ στην πλάτη της; Σαν να τρέμει κάπως το τρίχωμα της; Αν ναι, τότε δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, το κάνουν πολλές γάτες και η δική μου το κάνει! Αν πάλι είναι κάτι διαφορετικό καλό είναι να την πάς σε έναν κτηνίατρο γιατί μάλλον δε θα σε βοηθήσει το φόρουμ όσο η εξέταση από τον ειδικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina*
Νεοφερμένο μέλος
Ο katerina* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
15-01-08
20:36
ήταν νομίζω στα πλευρά περισσότερο και προς το πίσω μέρος..μάλλον θα τους χτυπήσω αύριο να δω..ευχαριστω!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα.
15-01-08
20:46
Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω, δεν ξέρω και τι εμπειρία έχεις με τις γάτες. Μπορει να φέρεται φυσιολογικά και να μην το καταλαβαίνεις, μπορεί και όντως να συμβαίνει κάτι. Ενημέρωσε άμεσα αυτους που την φροντίζουν και πες τους ότι ίσως χρειάζεται κτηνίατρο. Αν δεις οτι δεν ενδιαφέρονται, τότε αν θέλεις ζήτησε την άδεια να την πάς εσυ σε κάποιο γιατρό αύριο, βαλτην σε μια κούτα και πήγαινε την. Μην ντρέπεσαι να τους το πεις, μπορει η γατούλα να χρειάζεται όντως βοήθεια και είναι κρίμα να μην την βοηθήσεις!Περιμένουμε νέα σου!
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
21-01-08
22:38
Γεια σας!!! πριν λίγες μέρες το Σαββατο συγκεκριμένα η μαμά μου επειδή έγραψα καλά σε ένα τεστ μου αγόρασε ένα γατάκι τη Λαίδη είναι γάτα Περσίας 2 μηνών και έναι πολύ παιχνιδιάρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο νερό πρέπει να πίνει μία γάτα; Γιατί η δικιά μου αδιάζει το μπολάκι της σε λίγη ώρα. Σας παρακαλώ απαντήστε μου και πείτε μου τη γνώμη σας, ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
22-01-08
12:18
Katerina, τι έγινε με την γατούλα αυτή που λες;; Πες μας όταν έχεις νεότερα.
Mariannioum, ίσως να της πάρεις ένα μεγαλύτερο μπολάκι, ώστε να έχει μπόλικο νερό μέσα! Όσο νερό και να πιει καλό θα της κάνει
Mariannioum, ίσως να της πάρεις ένα μεγαλύτερο μπολάκι, ώστε να έχει μπόλικο νερό μέσα! Όσο νερό και να πιει καλό θα της κάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
22-01-08
12:20
Πρόσεχέ την λίγο όταν πάει στην άμμο της αν κάνει διάρροιες. Συχνά τα γατάκια πίνουν περισσότερο νερό όταν χάνουν έτσι υγρά. Αν όντως έχει διάρροιες, επικοινώνησε με κάποιον κτηνίατρο, συνήθως είναι κάτι πολύ απλό.Γεια σας!!! πριν λίγες μέρες το Σαββατο συγκεκριμένα η μαμά μου επειδή έγραψα καλά σε ένα τεστ μου αγόρασε ένα γατάκι τη Λαίδη είναι γάτα Περσίας 2 μηνών και έναι πολύ παιχνιδιάρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο νερό πρέπει να πίνει μία γάτα; Γιατί η δικιά μου αδιάζει το μπολάκι της σε λίγη ώρα. Σας παρακαλώ απαντήστε μου και πείτε μου τη γνώμη σας, ευχαριστώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki