ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
14-08-08
15:15
Γεια σας!Ο Μινωακος μας εβγαλε στα πατουσακια του κατι μαυρακια που τα ειχε βγαλει και παλαιοτερα και νομιζω οτι ηταν μυκητες και τα ειχαμε αντιμετωπισει με betadine και surolan την αλοιφη απο το κτηνιατρειο.
Τωρα ομως επειδη εγω εχω φαρμακειο οπως εχω ξαναπει λεω να παρω απο εκει καποια αλοιφη αντιμυκητιακη οπως την κανεστεν.Λετε να τον πειραξει?Οι αλοιφες δεν ειναι χαπια που απορροφουνται εσωτερικα ετσι δεν ειναι?Και αν ρωτησω τον κτηνιατρο αποκλειεται να μου πει αληθεια.
Αν ξερετε κατι πειτε μου σας παρακαλω...Ευχαριστω και καλο τριημερο σε ολους σας!
Τωρα ομως επειδη εγω εχω φαρμακειο οπως εχω ξαναπει λεω να παρω απο εκει καποια αλοιφη αντιμυκητιακη οπως την κανεστεν.Λετε να τον πειραξει?Οι αλοιφες δεν ειναι χαπια που απορροφουνται εσωτερικα ετσι δεν ειναι?Και αν ρωτησω τον κτηνιατρο αποκλειεται να μου πει αληθεια.
Αν ξερετε κατι πειτε μου σας παρακαλω...Ευχαριστω και καλο τριημερο σε ολους σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
14-08-08
16:39
Τα δραστικά συστατικά των αλοιφών απορροφούνται εσωτερικά (όπως άλλωστε απορροφούνται και τα συστατικά που έχουν οι αποπαρασιτικές αμπούλες που τους βάζουμε στο σβέρκο). Οι αλοιφές είναι κι αυτές φάρμακα όπως και τα άλλα και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς τις οδηγίες γιατρού.
(Για παράδειγμα, όταν κάποτε έβαζα μια κορτιζονούχο αλοιφή στην Αρήθα, μου είχαν πει να φοράω γάντι στο χέρι μου όταν της τη βάζω, για να μην περάσει και σ' εμένα).
Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω ξανακούσει για μύκητες που εμφανίζονται ως "μαυράκια". Όσες φορές έχω δει μυκητίαση σε γάτα, εμφανιζόταν ως στρογγυλές περιοχές χωρίς τρίχωμα, με το δέρμα από κάτω να φαίνεται ξηρό και σαν να έχει "λέπια".
Πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να πάρεις μια ιατρική συμβουλή, και για τη διάγνωση και για τη θεραπεία.

(Για παράδειγμα, όταν κάποτε έβαζα μια κορτιζονούχο αλοιφή στην Αρήθα, μου είχαν πει να φοράω γάντι στο χέρι μου όταν της τη βάζω, για να μην περάσει και σ' εμένα).
Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω ξανακούσει για μύκητες που εμφανίζονται ως "μαυράκια". Όσες φορές έχω δει μυκητίαση σε γάτα, εμφανιζόταν ως στρογγυλές περιοχές χωρίς τρίχωμα, με το δέρμα από κάτω να φαίνεται ξηρό και σαν να έχει "λέπια".

Πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να πάρεις μια ιατρική συμβουλή, και για τη διάγνωση και για τη θεραπεία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool