Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Θηλάζει ακόμα αλλά όχι τακτικά, δηλαδήμια φορά τις 3 μέρες.Γένικά δεν καθεται να θηλάσει δεν έχει όρεξη...Είπες ότι γέννησε πριν ενάμισι μήνα. Πόσα έκανε και τα θήλασε? Η θηλάζει ακόμα?
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα νέα της γιαγιάς...Εδώ εγώ έχω χάσει τον μπούσουλα πως να μην μπερδευτείς εσυ???Ευχομαι να περάσει γρήγορα περιμένω και διάγνωση το απόγευμα..Καημένη Εστέε...Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό,και να έχει χάσει απλά βάρος από τον θηλασμό.Περιμένουμε νέα της θείας...
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ωχ,συγνώμη,έχω μπερδευτεί λίγο...Τα νέα της γιαγιάς...Εδώ εγώ έχω χάσει τον μπούσουλα πως να μην μπερδευτείς εσυ???Ευχομαι να περάσει γρήγορα περιμένω και διάγνωση το απόγευμα..
Βλέπω σιαμεζακια μέχρι και στον ύπνο μου.Ένα συγκεκριμένο κυρίως...
Όλα καλά θα πάνε,μόλις μάθεις νέα γραψε να τα δω το βράδυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι μετράω τα κόκκαλα της και δεν μπορώ να κάνω κάτι για πάρει βάρος...Ειδικά σήμερα είναι σαν φάντασμα, εχω τρομοκρατηθει ειλικρινά, γιατι χθες επιανα την κοιλια και φαινοταν σαν να είχε μεγαλώσει κάπως αλλα σήμερα δεν ξέρω τι να πω ή πως να το περιγράψω πόσο αδύνατη φαίνεταιΜην ανησυχείς, μπορεί απλά να εξαντλήθηκε από τα μωρά. Ακόμη κι αν είναι διαβητική, μπορεί να έχει μια χαρά ποιότητα ζωής για πολλά χρόνια
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει καταλαβαίνω...Θα σας πω μόλις γυρίσω από τον γιατρό..Ωχ,συγνώμη,έχω μπερδευτεί λίγο...Βλέπω σιαμεζακια μέχρι και στον ύπνο μου.Ένα συγκεκριμένο κυρίως...
Όλα καλά θα πάνε,μόλις μάθεις νέα γραψε να τα δω το βράδυ!
julia
Διακεκριμένο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι μετράω τα κόκκαλα της και δεν μπορώ να κάνω κάτι για πάρει βάρος...Ειδικά σήμερα είναι σαν φάντασμα, εχω τρομοκρατηθει ειλικρινά, γιατι χθες επιανα την κοιλια και φαινοταν σαν να είχε μεγαλώσει κάπως αλλα σήμερα δεν ξέρω τι να πω ή πως να το περιγράψω πόσο αδύνατη φαίνεται
Αυτό συμβαίνει συχνά με γάτες μετά από θηλασμό, καμιά φορα κάνουν μήνες μέχρι να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Γι'αυτό άλλωστε δεν πρέπει να γεννάνε πάνω απο μια φορα το χρόνο. Μην ανησυχείς, νομίζω ότι δεν είναι τίποτα αλλά καλού κακού, κάνε την εξέταση αίματος, καλύτερα να είσαι σίγουρη.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ το ελπίζω..Νεφρική ανεπάρκεια σε τόσο νεαρό ζώο όμως???Παίζει???Η Εστεέ είναι δύο χρονώντο οτι πινει πολυ νερο δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει διαβητη και στην νεφρικη ανεπαρκεια πινουν πολυ νερο τα ζωα.κανε οποιες εξετασεις χρειαζονται αιματολογικες και μια γενικη αιματος,επισης να δειτε και αιματοκριτη και λευκα(φαινεται απο την γενικα).ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Και εγώ το ελπίζω..Νεφρική ανεπάρκεια σε τόσο νεαρό ζώο όμως???Παίζει???Η Εστεέ είναι δύο χρονών
Ναι, δυστυχώς δεν έχει να κάνει με ηλικία. Είχα χάσει γατάκι 6 μηνών από νεφρική ανεπάρκεια.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλάκα μου κάνεις τώρα!!!!Πως προκαλείται δηλαδή??Ναι, δυστυχώς δεν έχει να κάνει με ηλικία. Είχα χάσει γατάκι 6 μηνών από νεφρική ανεπάρκεια.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Πλάκα μου κάνεις τώρα!!!!Πως προκαλείται δηλαδή??
Δεν ξέρω πώς προκαλείται, αυτό κάποιος γιατρός θα το ξέρει. Ο κτηνίατρος σε μένα τότε είχε πει ότι μάλλον είχε πρόβλημα εκ γενετής.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ναι, δυστυχώς δεν έχει να κάνει με ηλικία. Είχα χάσει γατάκι 6 μηνών από νεφρική ανεπάρκεια.
σωστα, για να δεις τα νεφρα πρεπει να κανεις εξεταση για ουρια και κρεατινινη.αλλα και παλι οι εξετασεις αυτες δειχουν καποιο προβλημα οταν πια λειτουργει μονο το 20% των νεφρων.δηλαδην οσο λειτουργει το 25 -30% οι εξετασεις μπορει να βγαινουν καλες,μετα δειχνει.

Raisa
Περιβόητο μέλος

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool