menia
Δραστήριο μέλος
- Ρε αφεντικό, ανταπαντώ, άμα κλωτσήσεις ένα σκυλί δεν πονάει?
- Η θρησκεία μας το λέει και άμα πιστεύεις το αντίθετο είσαι αντίχριστη!!!
- Αμ τα κ*λόγατα που ταϊζει ο γείτονας και θα μας φέρουν ένα σωρό αρρώστιες, έξω παίζουν και παιδάκια, άμα τα θέλει τόσο να τα πάρει στο σπίτι του... , λέει ο άλλος.
-Ασε τις θείτσες που το παίζουν φιλόζωες και γουστάρουν και τις αμβλώσεις! Προτιμούν να δίνουν λεφτά στα παλιόγατα αντί να υιοθετήσουν ένα Αφρικανάκι, απαντά άλλος.
Τι να τους απαντήσω ρε παιδιά? Αυτή είναι η νοοτροπία του Ελληνα? Απάντησα ένα απλό "σεβαστές οι απόψεις σας αλλά κάθε τι ζωντανό έχει και ψυχή και δικαιώματα και ο άνθρωπος έκανε την Γη σαν τα μούτρα του, όχι τα ζώα" και έληξα τη συζήτηση γιατί είχα εκνευριστεί τόσο που θα τσακωνόμουν. Χαίρομαι πάρα πολύ τελικά γι' αυτό που με ανέθρεψαν οι γονείς μου να είμαι, και που από τα 19 έχω να πατήσω σε εκκλησία και ούτε πρόκειται πλέον. Λυπάμαι γι' αυτούς που νομίζουν ότι είναι μικροί Θεοί και δεν έχουν καταλάβει ότι όλα τα πλάσματα πρέπει να συνυπάρχουμε αρμονικά... Λυπάμαι για τη θρησκεία μας, αν όντως λέει ότι μόνο ο άνθρωπος έχει ψυχή και τα υπόλοιπα πλάσματα στον πάτο... Και πάνω απ' όλα λυπάμαι γιατί αυτές οι νοοτροπίες θα συνεχίσουν να διαιωνίζονται στην πλειοψηφία του πληθυσμού κι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε οι "γραφικές θείτσες" (ναι, είμαι 29 και είμαι θείτσα...).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

δεν μπορω να καταλαβω πως μπορουν οι ανθρωποι να ειναι τοσο μικροψυχοι. εννοειται οτι για τα σκυλια εχουν αλλη αποψη
προσωπικα ειμαι απο τους τυχερους που ολοι μου οι φιλοι, γνωστοι και γονεις ειναι φιλοζωοι, αλλα μαλλον ειναι η μειοψηφια με αυτα που ακουω
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
εννοειται οτι για τα σκυλια εχουν αλλη αποψηπροσωπικα ειμαι απο τους τυχερους που ολοι μου οι φιλοι, γνωστοι και γονεις ειναι φιλοζωοι, αλλα μαλλον ειναι η μειοψηφια με αυτα που ακουω
![]()
Μπαααααα, και τα σκυλία τα φολιάζουν δεν τους ξεφευγουν

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

αυτοι που τα λενα αυτα που μας περιεγραψες,ειναι ανθρωποι κακοι....πραγματικα το πιστευω πλεον...ανθρωπος που δεν αγαπα τα ζωα......καλος δεν ειναι....τον ενδιαφερει μονο το τομαρι του...τελεια και παυλα.........

menia
Δραστήριο μέλος
ποσως με ενδιαφερει τι λεει η καθε θρησκεια.....με ενδιαφερει τι λεει η συνειδηση μου
,ειναι ανθρωποι κακοι....πραγματικα το πιστευω πλεον...ανθρωπος που δεν αγαπα τα ζωα......καλος δεν ειναι
Καλή μου Πουπουλίνα συμφωνω πέρα ως πέρα. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως? Οτι τα συγκεκριμένα άτομα είναι μια χαρά στην καθημερινή μας επικοινωνία και καλοί συνάδελφοι. Δεν μπορώ δηλαδή με τίποτα να τους χαρακτηρίσω ως "κακούς". Γιατί στο θέμα "φιλοζωία" η πλειοψηφία αντιδρά έτσι?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλή μου Πουπουλίνα συμφωνω πέρα ως πέρα. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως? Οτι τα συγκεκριμένα άτομα είναι μια χαρά στην καθημερινή μας επικοινωνία και καλοί συνάδελφοι. Δεν μπορώ δηλαδή με τίποτα να τους χαρακτηρίσω ως "κακούς". Γιατί στο θέμα "φιλοζωία" η πλειοψηφία αντιδρά έτσι?![]()
το ποσο καλος η κακος ειναι καποιος ..θελει μεγαλη συζητηση.......το ποσο ευχαριστοι ειναι καποιοι..η το ποσο σωστοι"μας φαινονται" δεν σημαινει οτι ειναι και καλοι με την πραγματικη εννοια...πως ειναι δυνατον ,ενας ανθρωπος να ειναι καλος..οταν δεν συμπονα τα πλασματα..και μαλιστα τα αδυναμα πλασματα γυρω του....γινεται??εγω πιστευω οτι δεν γινεται.τα υπολοιπα ειναι..μασκες..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην προηγουμενη γειτονια που ημουν ειχα πλακωθει με ολους γιατι μαζεψα εναν αδεσποτο σκυλο που ειχε γινει ολη μερα η σκια μου, η κορυφαια ατακα "και τιποτα να μην εχει παλι αρρωστο θα ειναι αφου ειναι σκυλος"

Με αυτη νοοτροπια γαλουχηθηκαν και δυστυχως την περνουν και στα παιδια τους.
Παντως οσο ασχημα κι αν τους εμαθαν να αντιμετωπιζουν τα ζωα νομιζω ειναι και θεμα ανθρωπου. Δεν εχω δει ανθρωπο που να αγαπαει τα ζωα (οχι μονο το δικο του) και να ειναι καθικι.Μπορει να υπαρχουν αλλα προσωπικα δεν εχω συναντησει.
Και ενταξει δεν τα θελεις, απο το να μην τα συμπαθει καποιος μεχρι να τους κανει κακο ειναι η ολη διαφορα. Το πρωτο το σεβομαι το δευτερο ειναι που με χιτλεριαζει.
Παντως αυτο που λες sakura-chan ειναι τοοοοοσο μα τοσο αληθεια!
Και τωρα με την Καραμελα ετρεξαν διαφοροι να με προειδοποιησουν για τοξοπλασμα! Και ο,τι λεγανε ηταν απιστευτη μαλ-βλακεια!Ελεος πια με το τοξοπλασμα και καθε αλλη μαλ-βλακεια παραπληροφορησης!Με εκνευριζει αφανταστα οταν υποτιμουν τις γνωσεις σου και το παιζουν εξυπνοι, αλλα οταν τους πεις με τι ασχολεισαι αλλαζουν σταση. Δηλαδη τον τιτλο κοιτανε; Αν τους ελεγε καποιος αλλος τα ιδια που τους ειπα και εγω γιατι αρνουνται κατηγορηματικα να αποδεχτουν τις αποψεις του;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool