Μίσα, αγαπησιάρικο γατοαρκουδάκι για υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Ο Μίσα είναι ένα 4-5 μηνών φουντωτό ρωσσικό μπλε γατο-αρκουδάκι αγκαλίτσας. Τον βρήκαν με σπασμένο ποδαράκι και τον πήγαν στο κτηνιατρείο. Εκεί τον είδαμε και τον ερωτευτήκαμε όταν άρχισε να μας μιλάει και να ζητάει χαδάκια. Τέτοιος όμορφος, χαδιάρης φουντωτός κουκλάκος αξίζει οπωσδήποτε ένα μόνιμο σπίτι για να μην ξαναγυρίσει στο δρόμο. Είναι αποπαρασιτωμένος και θα δοθεί εμβολιασμένος. Πληροφορίες στα 6942067197 ή ragia.lia@gmail.com
Nine Lives 2157/08

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• misha4_mycat.JPG
    misha4_mycat.JPG
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 60
  • misha1_mycat.JPG
    misha1_mycat.JPG
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • misha2_mycat.JPG
    misha2_mycat.JPG
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 55
  • misha3_mycat.JPG
    misha3_mycat.JPG
    27 KB · Εμφανίσεις: 57
Ελα,οκ....μου ετρεξαν τα σαλια...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

418842524.jpg

Πρίγκηπά μου, μαγευτικέ μου κούκλε..
Χριστούγεννα να σε βρουν στο δικό σου σπιτάκι.
emoticon-object-025.gif
Με ατέλειωτες αγκαλίτσες και αγάπη παντοτεινή
tuzki-bunny-emoticon-040.gif

Καλέ κυρία Alcyone τι τρομερή φωτο μας φτιάξατε! Σας πειράζει να τη χρησιμοποιούμε στην αγγελία μας και σε άλλα sites; :)

Καλέ κυρία Alcyone τι τρομερή φωτο μας φτιάξατε! Σας πειράζει να τη χρησιμοποιούμε στην αγγελία μας και σε άλλα sites; :)

Μα τι λέτε καλέ?:D Όχι μόνο δεν με πειράζει, τουναντίον θα μου δώσει χαρά να συμβάλλω (έστω και σ'αυτό το ελάχιστο) στην όσο το δυνατό συντομώτερη αποκατάσταση αυτού του πανέμορφου γκρι πλάσματος:worship:
2655197heenieyn4p.jpg

Μα τι λέτε καλέ?:D Όχι μόνο δεν με πειράζει, τουναντίον θα μου δώσει χαρά να συμβάλλω (έστω και σ'αυτό το ελάχιστο) στην όσο το δυνατό συντομώτερη αποκατάσταση αυτού του πανέμορφου γκρι πλάσματος:worship:
2655197heenieyn4p.jpg

εχμ..οχι πολλα πολλα με αυτον τον γατουλη ναι;;Τον εχω ερωτευτει!:pfff:

Αχαχαχχαχαχ! Στην ποδιά σου σκίζονται όλα τα θηλυκά Μίσα μου! Καλότυχος να 'σαι, που δεν αμφιβάλλω καθόλου για αυτό! ;)

εχμ..οχι πολλα πολλα με αυτον τον γατουλη ναι;;Τον εχω ερωτευτει!:pfff:

:look: Και δεν είσαι η μόνη..:whistle: Όχι μόνο είναι κουκλί ζωγραφιστό και αριστοκρατικό, αλλά η εκφραστικότητα σ'αυτά τα σμαραγδιά του μάτια που κυριαρχούν στο καλογραμένο του μουτράκι, τον καθιστούν άκρως ερωτεύσιμο...
cupid.gif

Μαγεία!..
smiley-rpg012.gif

2655197heenieyn4p.jpg

Σας ευχαριστούμε! Μακάρι να είναι γουρλίδικη η φωτό...αν κι είμαι σίγουρη ότι όλο κ κάποιος θα τον απαγάγει από αυτούς που επισκέπτονται το κτηνιατρείο. Απορώ πώς δεν τον είχαν ανακαλύψει κιόλας! :whistle:

:look: Και δεν είσαι η μόνη..:whistle: Όχι μόνο είναι κουκλί ζωγραφιστό και αριστοκρατικό, αλλά η εκφραστικότητα σ'αυτά τα σμαραγδιά του μάτια που κυριαρχούν στο καλογραμένο του μουτράκι, τον καθιστούν άκρως ερωτεύσιμο...
cupid.gif

Μαγεία!..
smiley-rpg012.gif

Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα αυτό που με τρελλαίνει είναι η μουσούδα του και τα ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ! :slourp:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Όπως ήταν αναμενόμενο, ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ το έχουν ήδη ρεζερβάρει...:clapup:

misha3_mycat.jpg
Σιγά μην έμενε για πολύ μόνο του το απίστευτο μουσουδάκι!:clapping: Ανάρπαστο έγινε..;)
Τυχερός ο γατο-γονιός που θα αποκτήσει τέτοιο καμάρι
smiley-bounce012.gif

Αχ τώρα το είδα! Μία που μπήκε η αγγελία...μία που βρήκε σπιτάκι! :clapup:Μακάρι να έχουν την τύχη του όλα τα πλασματάκια!:D

Κλειδώστε παρακαλώ! Ο μικρός υιοθετήθηκε :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back