Μαγνητικός τομογράφος

Angela1985

Νεοφερμένο μέλος

Η Angela1985 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

Ένας αδεσποτούλης γατούλης στην περιοχή που μένω, μάγκωσε στην πόρτα του γκαράζ την αυτόματη και τον έκλεισε μ' αποτέλεσμα να του χει δημιουργήσει πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον στο νοσοκομείο που τον πήγαμε. Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του :(( Πρέπει να γίνει μαγνητική για να δούμε που είναι το πρόβλημα, αφού οι ακτινογραφίες δεν δείχνουν τίποτα. Πέραν του Αττικού Νοσοκομείου και το άλλο στο Πικέρμι, υπάρχει κάπου αλλού που να κάνουν αυτή την εξέταση; Έχω γονατίσει οικονομικά με την νοσηλεία όλες αυτές τις μέρες και η μαγνητική είναι 350-400 ευρώ....Αν υπάρχει κάτι φτηνότερο, σας παρακαλώ πείτε μου. (σαφώς αν δεν υπάρχει τπτ, δε θα το αφήσω το ζώο και θα αναγκαστώ να πάω εκεί. αν όμως υπάρχει κάτι θα με διευκόλυνε πολύ)

Σας ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι βρήκα ψάχνοντας. Θα πάρω τηλέφωνο το πρωί να ρωτήσω τιμές και θα σου γράψω. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; 'Εχει σημασία να είναι κοντά σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι Αθήνα κέντρο αλλά μπορώ να το πάω οπουδήποτε. Έχω αμάξι.

Καλημέρα. Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα. Αν θέλεις, γράψε να μου πεις τι έγινε με το γατούλη.

Θα ρωτησω κι εγω τους κτηνιατρους που γνωριζω και θα σου γραψω μεσα στην ημερα.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Θα αναρτήσω μήνυμα όταν έχω νεότερα με την κατάσταση της υγείας του. Μακάρι να σταθεί στα ποδαράκια του και να περπατήσει το μωρό μου......

Μακάρι να πάνε όλα καλά και πολύ σύντομα να τρέχει, να παίζει και να χαίρεται το ψυχάκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back