Μαθήματα καθαριότητας;

Ναι, Ναι, τα ξέρω τα κατορθώματα του κυρίου;) Αυτό, μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή, που κάτι θα επιδράσει έντονα στη γάτα. Εγώ σταυρώνω τα δάχτυλα, να μη συμβεί ποτέ και το παραμύθι να τελειώνει....και ζήσαμε όλοι καλά και η Μπασσέτ καλύτερα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, Ναι, τα ξέρω τα κατορθώματα του κυρίου;) Αυτό, μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή, που κάτι θα επιδράσει έντονα στη γάτα. Εγώ σταυρώνω τα δάχτυλα, να μη συμβεί ποτέ και το παραμύθι να τελειώνει....και ζήσαμε όλοι καλά και η Μπασσέτ καλύτερα!!!!
Η κακία του επιδρά,γιατί κατά τα άλλα πάει στην άμμμο του κανονικότατα!Επίσης,αν ασχολείται με κάτι όταν φύγω ή αν δεν είναι κανείς στο σπίτι ώστε να θέλει να κατάβει κάτω,δεν το κάνει!Γι'αυτο πιστευω πως αν έχει παρεούλα θα το σταματήσει.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χα, χα, χα, κακό μωρέ αυτό το γατάκι; Όχι πεισματάρης είναι, θέλει να περνάει το δικό του. Με τη Μόιρα, πράγματι, υπάρχουν ελπίδες να στρώσει. Μου είχε γράψει η Sli8erin, ότι τον γάτο της τον ΒΑΤ, τον μάλωνε η άλλη γατούλα της, όταν δεν σκέπαζε τα κακά του. Κάποιον, τέλος πάντων, πρέπει να ακούει ο....σκατούλης.

Δεν είναι θέμα του ποιον ακούει,γιατί κατά τα άλλα είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς.Με ένα απλο "μη" το οποίο έμαθε χωρίς καν φύσημα ή ψέκασμα αποφευγει ότι δεν του είναι επιτρεπτό.Δεν βγάζει νύχια όταν παίζουμε,και όταν κάνει κάτι καλό περιμένει εκεί σαν σκύλος για να του πούμε μπράβο και να πάει να παίξει.Εγώ νομίζω απλά ότι αν έχει παρεούλα δεν θα τον νοιάζει που φευγουμε και ίσως το σταματησει.

...Ελπίζω να είναι η Μόιρα το φάρμακό του και να στρώσει.[/quote]

Moukelis δεν θα ειναι η πρωτη φορα που μια γυναικα θα βαλει εναν αντρα στον ....ισιο και καθαρο δρομο;):lol::lol::lol:
Για ποτε εχει προγραμματιστει η αφιξη της κυριας?:D

...Ελπίζω να είναι η Μόιρα το φάρμακό του και να στρώσει.

Moukelis δεν θα ειναι η πρωτη φορα που μια γυναικα θα βαλει εναν αντρα στον ....ισιο και καθαρο δρομο;):lol::lol::lol:
Για ποτε εχει προγραμματιστει η αφιξη της κυριας?:D[/quote]
Περιμένω να μάθω που θα με τοποθετήσουν,για να δω αν θα μπορέσω να την παρω.Αν και νομίζω ότι την έχω ερωτευτεί,οποτε με βλέπω στα Μετέωρα να με ανεβάζουν με το καλάθι οι καλόγεροι,κι εγώ με τα γατιά παραμάσχαλα!20 Αυγούστου θα μάθω,και 24 Αυγούστου πρέπει να έχω μετακομίσει γιατί πιάνω δουλειά.Οπότε καλύτερα να την πάρω κατευθείαν εκεί,και για μένα και για αυτή.Θα είναι και νέο περιβάλλον και για τα δύο κι θα ειναι πιο ευκολη η προσαρμογη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back